Şimdi Ara

fiat bis ses sistemi onerisi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi fiat bis sahibi oldum ses konusunda ne gibi onerileriniz olur bass cok guclu bisey istiyom icerde nefes alinmiyacak sekilde 30 cm bi bas olmali araba kucuk biliyosunuz..
     fiat bis ses sistemi onerisi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• One 2 takim 16 cm mid alcam ama bass olarak kucuk 30 cm ama cok etkili bi slp istiyom

• Yer anlamında ciddi sıkıntı var, güçlü bi 30 cm taksanız dahi güçlü sub lar yüksek litreli kutu istediği için yine yer problemi yaşayacaksınız.

Bunun dışında kendi aküsü kaç amper bilmiyorum ama aküyü yüksek amperle değiştirmek ve ciddi güçlü sistem istiyorsanız 2nci bir jel akü eklemek lazım.

Yapılamaz mı, tabii ki yapılır ama bütçe önemli bu konuda ve arabanızdan pahalıya gelebilir böyle bir sistem
  • İlk isim zaten 75 anper aku almak oldu

• Misal mid takimi 2 adetmi alim yoksa 1 ad yetermi

• Güçlü bass istiyorsunuz bass için bütçe nedir marka olarak jbl önerebilirim ve araca bass koyucaksanız 1 takım yetmez bass tizleri bastırır muzikten zevk alamazsınız 2 takım almanız sizin için iyi olacaktır
  • Ok iki takim mid kesinlesti fakat dostum bana jbl deme o basi arabaya koymam bile dd 9515 dinledikten sonra orta sinif bi bass olsada raziyim ama gercekten ortaligi sallamali

• kicker crv orta seviye olarak alabilirsiniz. L5 alabilirsiniz L3 alabilirsiniz kasa küçük zaten ne taksanız nefes alamazsınız. en 106 ya l7 koydum koymaz olaydım arabanın içinde durulmuyordu
  • Bir önceki kullandığım bass DD 2512d4 tü, spl bakımından da ses kalitesi olarakta iyiydi. Onunda RE nin XXX ve Sxx serisi de hem ton hem güç olarak çok iyiler. Satılık sxx 10" ler vardı 8tanesi bir arabadaydı sahibi satıyo şimdi o sistemdekileri bi bak istersen 2 tane sxx 10 daha güçlü olur 1200 rms 1 ohm, beslemesi de kolay olur aşırı güçlü bir amfi gerektirmez. Onlar olmaz tek woofer olsun dersende dual 2(d2) yani çift 2 ohm lu alın beslemesi daha kolay paralelde 1 ohm a indiği için.

Yerinizde olsam 2 takım 16lık mid alacağıma Hertz hv 200 veya vibe blackdeath 8" gibi 20lik güçlü bir midbass la yine spl tarzı 100 rms civarı vibe blackdeath 10 cm lik veya hertz st44 gibi güçlü tiz koyar 300 rms lik toplama bir takım yaparım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.