Şimdi Ara

FİAT BRAVA 1.6 SX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
3
Favori
244.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet kardeşim, araç güzelde piyasası yok, satalım desek 6 ay geçecek, o yüzden soğudum biraz. dünya hali bunlarıda düşünmek lazım
  • arkadaslar 2000 model 113binde ve 12000 tl degerınde buldum bi tane ogrendıgım kadarıyla aracta herhangı bi sıkıntı yok.sizden istedigim sadece fiyat konusunda yardımcı olmanız. pahalı mı yoksa kacırılmayacak bi fırsatmı. oldum olası bu arabanın hastasıyım ılk arabam olacak ınsallah...
  • ARKADSIM BENDE 1,5 SENE SENİN DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ YA SATAMAZSAM DEDİM ALDIM AMA OYLE DEIL ARAC PEYNİR EKMEK GİBİ SATILIYOR VE ON NUMNARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskun_42

arkadaslar 2000 model 113binde ve 12000 tl degerınde buldum bi tane ogrendıgım kadarıyla aracta herhangı bi sıkıntı yok.sizden istedigim sadece fiyat konusunda yardımcı olmanız. pahalı mı yoksa kacırılmayacak bi fırsatmı. oldum olası bu arabanın hastasıyım ılk arabam olacak ınsallah...

brava ise kaçırma
    bravo ise bekle biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrgraphic

evet kardeşim, araç güzelde piyasası yok, satalım desek 6 ay geçecek, o yüzden soğudum biraz. dünya hali bunlarıda düşünmek lazım

kardeş bnde aldım alma satamazsın dediler 13000 e aldım internete kkoydum ertesi hafta 14300e sattım ama biraz masraf etmiştim:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitece06

quote:

arkadaslar 2000 model 113binde ve 12000 tl degerınde buldum bi tane ogrendıgım kadarıyla aracta herhangı bi sıkıntı yok.sizden istedigim sadece fiyat konusunda yardımcı olmanız. pahalı mı yoksa kacırılmayacak bi fırsatmı. oldum olası bu arabanın hastasıyım ılk arabam olacak ınsallah...

brava ise kaçırma
    bravo ise bekle biraz

Alıntıları Göster

brava ise kaçırma
    bravo ise bekle biraz

eywallah kardeşim sağolasın

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yavuzdan-2001-brava-1-6-sx-klimali-83-bin-kmde-muayene-yeni-85533059/detay/
    Arkadslar herkese merhaba yardımızna ıhtycm war bende renaoult 2000 model 1.4 rna war aracın ılk sahıbıyız arac daha 91000 km de lpg taktralı 1 ay oldu hiç boyası kazası yok ancak aracı degıstrmk ıstyrum we bu yukardakı aracı almayı dusunuyrm sızce bu aracı alayımmı benmkını satıp bunu almak mantıklı bı kararmı sonradan pişman olurmuyum bu aracın + we - lerı nedir we bu fıyat sızce ıyımı birde mazda lantis war kafamda sızce hangısı daha mantıklı smdıden teskkür ederim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk08 -- 10 Mayıs 2012; 0:17:16 >

• Motor ve yürüyen aksamı sürekli masraf çıkarttı bize malesef o yuzden tavsiye etmem. Bizdeki 2001 model 100 beygirlik versiyon Fiat Bravo. Brava ile aynı motor sanırım.
  • bu iş birazda şans işi sanırım elektronik eşya alırkenki gibi.

Ama az çok araba düzgün ve gerçekten iyise yeni bir bravacı olarak çok sevdim bu arabayı daha alışma safhasında olsamda.

Çünkü arabanın en sevdiğim özelliği ara yoldan ana yola çıkacağın zaman bazen arabana güvenemezsin ama bu arabada o sorun yok bence.

O kadar çabuk hızlanıyorki ve o motoru sana o kadar güven veriyorki yola çıktığında araba dibine girdi diye korkacak bir şey yok. Gaza basman yeterli bu derece toparlıyor kendini ve ilerliyor.

Diğer bir durum ise biraz aile kalabalık ve o kadar kişi ile sıkıntı çıkartmadı araç :) (Sanırım arka takozları değiştireceğim aldığımda yıpranmıştı o kadar kişi binince sıkıntı olur falan )

Bu arada fazla olmadı aracı alalı ve 2 defa da ne yazıkki kaza yaptım :( birisinde parktan çıkarken (kör noktalı) bir aile yolun ortasından yürüyormuş akşamüstü ve onları görüp direksiyonu çevirmemle evin duvarına sürttüm biraz arabayı. Diğeride bugün hastane çıkışında beklerken arabanın birisi park alanına gireceğim diye sol önden sıyırdı ama adam sorun çıkınca 100 tl lik bile olmayan masraf (hafif boyası çıkmış arabanın o kadar) rapor tutturduk ve canım araba hırs yüzünden kazalı diye geçecek ona acıyorum.

Ama tek diyeceğim şudur ki aldım alalı bayağı dağ tırmandım arabayla ve uzun yola gittim konforu gücü sürüş keyfi ve bana göre uzun yoldaki az yakıtı çok süperdi. Halen arabaya alışma safhasında olsam da bu araba çoğu arabaya göre cezbetti :)

Tek şikayetim var farları birde şikayet olursa o da gaz pedalının inanılmaz yumuşaklığı :) Diğer arabalara binince pedala bastığınızı ve güç uyguladığınızı hissediyorsunuz bunda ise ayağınız sadece üstünde duruyor o alıp başını gidiyor :) o pedalı hissetmek isterdim azcık :D

• selam bende acemıyım arkadaslar bugun 2001 model brava sx denedım arac 220000 de otomatık tı tamam acemıyım ama benım anladıgım araba cok ıyı kacıyordu serı atak...dıreksıyonu cok tur cevırıyosun o bıraz tuhafıma gıttı ) neyse sorum su arkadaslar sız ne yaparsınız acemelıgı atana kadar bu mu yoksa 20000 e opel twınport alıp yola devam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adlaykut

selam bende acemıyım arkadaslar bugun 2001 model brava sx denedım arac 220000 de otomatık tı tamam acemıyım ama benım anladıgım araba cok ıyı kacıyordu serı atak...dıreksıyonu cok tur cevırıyosun o bıraz tuhafıma gıttı ) neyse sorum su arkadaslar sız ne yaparsınız acemelıgı atana kadar bu mu yoksa 20000 e opel twınport alıp yola devam mı?

düz vites al bence acemiliği daha iyi atarsın. bende 2000 model fiat bravo var. 1 sene oluyor alalı ilk aracım. büyük bir masraf açmadı henüz. 103binde almıştım şimdi 116 binde. arabadan çok memnunum ama sonuçta 12 yaşında araba sorun çıkacaktır mutlaka. iyi araştırıp sorunsuz brava bulursanız alın derim.
  • selam yarın karar vercem kıme satarım yada satabılrmıyım bılmıyorum ama 2-3 mılyarda zarar etsem fıat bravayı alıcam galıba)))otmatıkte acemelıgı atarım
  • araç güzel ve satışı kolaydır. 2007 ve 2012 seneleri arasında 3 adet aldım sattım bu paralara bu konforu performansı ve sağlamlığı bulmak zor toyota corolla efsane kasalarla aynı diyebilirim sağlamlıkta
  • fiat brava çok güzel araçtır özellik olsun tipi olsun yakıtı olsun gayet performanslı bir araçtır 10bin 12bin tl arası alınacak en iyi araçtan bitanesidir kağıt gibide satılıyo brava,lar alınan hangi araç olursa olsun sen nasıl aldıysan öyle satarsın onun bunun lafına bakıpta kendini kandırma fiat barava 1.6 sx 16 valf 103 hp gücünde çok güzel bir motor seçeneği var gayet tatminkar bir araçtır bu motor palio, siena,albea,bravo.brava gibi araçlarda ve 2007 ye kadar marealarda kullanılmıştır 1997den bu yana 2007 ye kadar aynı motor kullanılmıştır marealarda 10 yılllık çok uzun bir süre zarfı içinde bu motor tercih edilmiştir gayet sağlam iyi motordur sen bakımını yaptıktan sonra kolay kolay arıza vermez aksine çok memnun kalırsın
  • Arkadaşlar 2001 model fiat brava elx aracım var satıyorum ilgilenen olursa özellikleri
    İlk sahibiyim aracın faturası yedek anahtarları dahi duruyor 76000 KMde
    çizikler ve boyada güneşten dolayı solmalar var
    kazası ön cama taş geldiği için değiştirdim birde arka tampona taksi vurmuştu orjinali ile değiştirdim.bunun dışında tüm parşaları orjinaldir.
    Araçta:Atiker tüp,pioneer teyp kolonlar,çelik jant ön lastikler yeni,60 binde tiriger stini değiştirdim,temmuz 2014 muaynesi var
  • s. aleyküm arkadaşlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-orjinal-tertemiz-brava-sx-1,6-16v-110255915/detay/
    ilandaki brava yı inceler misiniz tecrübeli ve kullanıcılardan yardım istiyorum
    13 bin tl en son olur fiyatı diyor arkadaş
    bu araç için fiyat çok mu aracın durumu nasıl değer mi ilerde zarar eder miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omers1

s. aleyküm arkadaşlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-orjinal-tertemiz-brava-sx-1,6-16v-110255915/detay/
    bu araç için fiyat çok mu aracın durumu nasıl değer mi ilerde zarar eder miyim ?

arkadaşım aynı araçtan bende var inan satamıyorum korkumdan çünkü 13 de olsa 14 de olsa o paraya bundaki atiklik konfor görüntü rahatlık 20-25 bin verip alacağın bi arabada bile zor bulursun. oto pazarına gittim dün binlerce araç vardı inan bravadan sonra şunu alabilirim diyeceğim arabalara çok uçuk fiyatlar istemişler. bendekinde dijital klima var otomatik. sanırım hepsinde var bu standart. arka koltuklara kadar üflüyor yani arabanıın heryeri eşit ısınıyor baktım son model accent de yok bu. motor desen şimdi 2012 arabalar bastın mı gidiyor kullananlar buna oturunca araba çok seriymiş diyorlar. yakıtı çok demişlerdi bana almadan 500 km yol gidiyorum şehirdışı 110 lira lpg yaktı iyi ölçtüm lpg de fena değil. bu marea brava serisinin motor ömürleri çok yüksek geçen bilimsel bir makalede neden 500 bin km ye kadar tık demediğini anlatmışlardı o nedenle 250 binlerdeki bir brava bile gaza basınca uçuyor yağ yakma gibi bir sorunu da yok. bendekinde abs ebd çift hava yastığı var o model diğer araçlara nazaran başarılı bir abs ebd var 140 la freni kökle araba düz bir şekilde duruyor yani absli araçlarda arka balatalarda tekeri kilitleme sorunu bunda yok. kronik arızaları var biraz tesadüf hepsi de bana denk geldi
    kronik arızalar: boğaz kelebeği arıza veriyor rölantide dalgalanma yapıyor ama 10-20 liralık bir ek kabloyla bilen sorunu çözüyor bilmeyen 600 liraya kelebek alıyor. iç kapı kolları çabuk yıpranıyor ama el becerin varsa zımpara boya ilk günkü gibi oluyor. gösterge tablosunda hararet göstergesi yanlış gösterebiliyor insanlar hararet yaptı sanıyor ama onu da söküp iyi bir temizlikle hallettim ben. farlar kısık baktığı için midir bilemiyorum ama orjinal haliyle gece yolculukları işkence oluyor göstermiyor resmen. iyi ayarlanmış bir xenon farlarla o sorun da ortadan kalkıyor.

arabayı 2 senedir kullanıyorum kullandıkça bağımlılık yaptı. yanlış anlaşılmasın fiyatına göre değerlendiriyorum. en çok ne zaman seviyorum derseniz hayatında ilk kez son model bir arabası olmuş kuş beyinli, görmemiş bir adamla kapıştığımda haddini bildirdiğim zaman (sol şeride geçmem lazım basıyorum şu focusun önüne geçim de döneyim ordan diye o da basıyor ben basıyorum o basıyor.kapışıyorum sanıyor. ne milletimiz var yaa. bi vites küçültüp bir bastım arkada küçüldü. sonradan yine denk geldik baktım 40 lı yaşlarda bi adam. bi de aile taşıyor arabada. )

• quote:

FİYATI VE KM SI IYI ARKADASIM EGER TEMIZ KAZASIZ VE BAKIMLI ISE AL DERIM.. LPG VARMI? VE İŞLİ Mİ RUHSATA??
  • quote:

Orijinalden alıntı: omers1

s. aleyküm arkadaşlar

KM SI COK VE EN TUTULAN MODEL DEMIS..EN TUTULANI ELX TIR BRAVALARIN FULL+ FULL DUR..BU ARACTA SIS FARI YOK ABS YOK..
    ABS OLMAYAN ARAC ARAC DEGILDIR ARTIK... VE 2000 MODEL BENCE 2001 ELX IN ALTINDA BAKMA DERIM.. SAHSEN KULLANIYORUM..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Reis06

fiat brava çok güzel araçtır özellik olsun tipi olsun yakıtı olsun gayet performanslı bir araçtır 10bin 12bin tl arası alınacak en iyi araçtan bitanesidir kağıt gibide satılıyo brava,lar alınan hangi araç olursa olsun sen nasıl aldıysan öyle satarsın onun bunun lafına bakıpta kendini kandırma fiat barava 1.6 sx 16 valf 103 hp gücünde çok güzel bir motor seçeneği var gayet tatminkar bir araçtır bu motor palio, siena,albea,bravo.brava gibi araçlarda ve 2007 ye kadar marealarda kullanılmıştır 1997den bu yana 2007 ye kadar aynı motor kullanılmıştır marealarda 10 yılllık çok uzun bir süre zarfı içinde bu motor tercih edilmiştir gayet sağlam iyi motordur sen bakımını yaptıktan sonra kolay kolay arıza vermez aksine çok memnun kalırsın

FATIH REIS COOOK DOGRU SOYLEMISSIN .... DOGRU SOZE NE DENIR!!!!!

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.