Şimdi Ara

FİAT BRAVA 1.6 SX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
3
Favori
244.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bende servise götürcektim ama bizim burda servis sıkıntılı sanayide iibi usta degistirdi bi sıkıntı yok simdilik 200 lira aldı malzeme dahil
  • Ewet arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır sabırla bekledim ve bütceme uygun fiat bravamı aldım 2001 elx 1.6 16V aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum (: inanılmaz bi sürüş keyfi hiç inmek istemedim tecrübelerimi burdan ve diger brava sayfalarından paylaşıcam
  • HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDESIM FARKI GOREEKSIN SENDE PROPLEMLER OLDUGUNDA YAZARSIN BURDAN ARAC TUPLUMU
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboy_35

Ewet arkadaşlar yaklaşık 3-4 aydır sabırla bekledim ve bütceme uygun fiat bravamı aldım 2001 elx 1.6 16V aranıza katılmaktan dolayı çok mutluyum (: inanılmaz bi sürüş keyfi hiç inmek istemedim tecrübelerimi burdan ve diger brava sayfalarından paylaşıcam

hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.
  • amin dostum inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baro-43

HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDESIM FARKI GOREEKSIN SENDE PROPLEMLER OLDUGUNDA YAZARSIN BURDAN ARAC TUPLUMU

eyvallah saolasın ewet araç tüplü 1 ay önce simit tüp takılmış 2
  • hocam kilometre yi kaçta almak lazım... hocam yardım edebilirmisiniz
  • arkadaşlar 2 gün önce fiat brava 2002 elx aldım iki servise gösterdim 1 tane bile sorun veya sorun başlangıcı bile yok dediler arac 87 binde aracta boya dahi yok .13.000tl verdim sizce fiat nasıl .
  • Arkadaşım bende 2001 model Elx var.(lpg li) 165bin km ..çok hantal demişin..çok yakıyor demişin banada ters geldi..1999 model BMW 3 serisi ışıklarda dikiz aynasından görebildim sadece.yakıta gelince şehir içinde 270 kuruş şehirler arası uzun yolda bir çok kez denedim 185 kuruş yakıyor..Hızlanmaya gelince 4.viteste 5bin devirde 120 km/h görmesi beni tatmin ediyor..başka var mı merak ettiğin bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efraim1982 -- 22 Ekim 2011; 20:21:17 >
  • selamlar 2000 model 1.6 bravanın yıllık vergisi ne kadar acaba
  • arkadaslar su bır kaç gündür vıtesi 1 den 2 attıgımda bi yığılma hissediyorum gazda neden olabılır acaba bazende silkeleme yapıo hafiften..
  • arkadaşlar merhaba
    izmirde ikamet ediyorum
    bravo sx 2001 aracım için benzin deposu içindeki komple yakıt sistemi acil arıyorum

acil arıyorum çünkü bu parçanın üst kapağında çatlaktan dolayı ince bir benzin sızıntısı mevcut
    ve bu şekilde araç üstünde tedirginliğim sürekli üst seviyede..
    bilgisi ve önerisi olan arkadaşlarıma verecekleri cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
  • bende 14.000 tl civarına araç arıyodum banada alma bravayı çok yakar vs dediler ama ben aldım
    1.6 105 beygir elx modeli deri koltuk ve açılır tavanlı
    70km ye 10 tl yaktı gazda boşa atmadım 90km sabit hız
    çok atik seri ve konforlu 2 airbag abs vsvsv full
    kesinlikle alınır bi araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitece06 -- 12 Kasım 2011; 13:41:43 >
  • Bende yeni aldım babam ve arkadaşları falan derdi brava brava diye ne var be bu arabada derdim ama arabaya binince anladım :) gerçekten çok güzel. İşte bu arabanında hastası olunur şahin doğan misali :)
  • ne aldın
    kaç model kaç bin km de elx mi sx mi özellikleri neler değişen boya varmı
    aracın la ilgili bilgi verip foto paylaşırsan sevinirim
    haıyrlı olsun kazasız belasız inş.
  • SLM ARKADAŞLAR 11.000- 12000 TL PARAM VAR BRAVA ARABA ARIYORUM BU FİYATLARA BULABİLİRMİYİM? LÜTFEN SATMAK İSTEYEN VEYA BU ARABAYI BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM ETSİN...
  • 2001 1.6 otomatik brava atiker lpg takılı şehir içi 20 tl gaz koyduğumda 57 km yol gidiyor bence çok ilginçççç ?????? bilgisi olan varmı ????? sizdede böylemi ?????
  • selamlar 2001 1.6 brava otomatik vites - atiker lpg li aracım var gaz ayarı yapıldı- büjiler değişti- akü yenilendi şu an şehiriçi 100 km de 15.58 litre gaz yaktı neden böyle çok. Yardımcı olurmusunuz çok fazla değilmi bu değer????
  • bende aranıza yeni katıldım arabam 2001 elx modeli alalı 3 ay kadar oldu konforuna diyecek soz bulamıyorum lpg ben takdırdım 97 binde sorun yok şimdilik 3000 km yaptım sorunun cevabına gelince fazla görünuyor bi ayar gerekebilir
  • abi ben anlamadm simdi 'az mi cok mu ' yakiyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.