Şimdi Ara

FİAT BRAVA 1.6 SX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
3
Favori
244.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ti_Poyraz

İlgine tşk ederm kardeşim.yarına bi arayıp konuşucam.

Alıntıları Göster
    ne demek kardesim her zaman yardımcı olmaya hazırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetmili

ne demek kardesim her zaman yardımcı olmaya hazırım

Alıntıları Göster
    Çetmili kardeş o araba satılmış.bu arada sen arabayı satılığamı çıkarttın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ti_Poyraz

Çetmili kardeş o araba satılmış.bu arada sen arabayı satılığamı çıkarttın

Alıntıları Göster
    evet kardesim ben dizel araba alıcam lpg liden sıkıldım ama kardes o araba 80 000 deydin ve orjinaldi adam paraya sıkışmış ondan satmıs bende görüsmüstüm onla artı vergileride düsmüş bıravaların az once yatırdım 152 ytl idi 1007 ytl olmus :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetmili

evet kardesim ben dizel araba alıcam lpg liden sıkıldım ama kardes o araba 80 000 deydin ve orjinaldi adam paraya sıkışmış ondan satmıs bende görüsmüstüm onla artı vergileride düsmüş bıravaların az once yatırdım 152 ytl idi 1007 ytl olmus :):)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2002 1.6 sx tüplü 1 yıldır tüp takılmış garantisi devam ediyormuş sadece sağ ön ve sol arka çamurlukta boya varmış 11 750 ye anlaştık gibi nasıl sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emek1907

arkadaşlar 2002 1.6 sx tüplü 1 yıldır tüp takılmış garantisi devam ediyormuş sadece sağ ön ve sol arka çamurlukta boya varmış 11 750 ye anlaştık gibi nasıl sizce ?

dediğin gibiyse ve bakımlıysa fiyat normal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

Orijinalden alıntı: emek1907

dediğin gibiyse ve bakımlıysa fiyat normal...

Alıntıları Göster
    s.a . 2000 model 100 bin km de brava elx buldum.
    11.500 a anlaştık gibi. lpg takılmamış. bu aracı almayı düşünüyorum kısmetse.
    nasıl olduğunu sormıycam yeterince bilgi aktarılmış. görüş belirten herkesten Allah razı olsun.
    ben fiyatını sormak istiyorum nasıl ? araç orjinal değişen yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuytucu

nasıl olduğunu sormıycam yeterince bilgi aktarılmış. görüş belirten herkesten Allah razı olsun.

fiyat normal aracın temizliğinden bakımlılığından eminseniz alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

quote:

bu araç nasıl sizce tramerde kazalı çıktı sorgulamada ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hizli-bravo-2-0-hgt-41932642/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hizli-bravo-2-0-hgt-41932642/detay

valla pek sağlam gözükmüyor ya...araba çok hırpalanmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Samet

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

quote:

valla pek sağlam gözükmüyor ya...araba çok hırpalanmış...

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzobay -- 5 Mart 2011; 16:09:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uzobay

...

Alıntıları Göster
    Almayı düşünenlere; ben sıfır aldım Brava 2001 model SX standart düz olanı yani klimasız. 3 eylül 2000 trafiğe çıkışlı. 11 sene oldu neredeyse hala bıkmadım gerisini siz düşünün. Uzun yolda Geçen sene Temmuz ayında 560 km de 115,00 tl yaktı benzinde, lpg taktırmadım hiç. 120 nin altınada hiç inmedi üstelik. 120-140 arası bazen 180 hesabı siz yapın azmı çokmu. bana göre çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekbaşınaankara

Almayı düşünenlere; ben sıfır aldım Brava 2001 model SX standart düz olanı yani klimasız. 3 eylül 2000 trafiğe çıkışlı. 11 sene oldu neredeyse hala bıkmadım gerisini siz düşünün. Uzun yolda Geçen sene Temmuz ayında 560 km de 115,00 tl yaktı benzinde, lpg taktırmadım hiç. 120 nin altınada hiç inmedi üstelik. 120-140 arası bazen 180 hesabı siz yapın azmı çokmu. bana göre çok iyi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhabalar 2000-2003 arası temiz bir barava sx veya elx aramaktayım....
    ama ilanlarda gördügüm bütün araçlar 150 bin ve yukarısı sizce
    100-150 bin aralıgında LPG li abs li bir barava nın piyasası nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: matematematik

arkadaşlar merhabalar 2000-2003 arası temiz bir barava sx veya elx aramaktayım....
    ama ilanlarda gördügüm bütün araçlar 150 bin ve yukarısı sizce
    100-150 bin aralıgında LPG li abs li bir barava nın piyasası nedir acaba?

Alıntıları Göster
    km düşük zor bulursun nede olsa 11 yasında artık araçlar, birde km çok kafa takma araç temiz olsun. bin tly motor yaptırırsın alsana sfır motor, benim brava 133 binde 3. sahibiyim, arabanın a sını bilmezke aldım yani hiç bişey anlamadım,motor hariç bazı arızaları çıktı,,sana tavsiyem aracı expertize soktur,,

• quote:

Orijinalden alıntı: ronın2

km düşük zor bulursun nede olsa 11 yasında artık araçlar, birde km çok kafa takma araç temiz olsun. bin tly motor yaptırırsın alsana sfır motor, benim brava 133 binde 3. sahibiyim, arabanın a sını bilmezke aldım yani hiç bişey anlamadım,motor hariç bazı arızaları çıktı,,sana tavsiyem aracı expertize soktur,,

Alıntıları Göster
    30.10.2010 tarihinde almış olduğum Brava yı dün itiberiyle sattım
    İtalyan üretimi SX idi klşma mevcut değildi
    güvenlık ve klıma nedenıyle değiştirmek zorunda kaldım
    Öncelıkle aracı 100-120 km/h arası bir hızda gaz pedalındakı boşluğu alacak kadar gaz vererek kullanırsanız 1 depo (benzin) ile 763 km yol yapabılıyordum
    neredeyse dizeller bu kılometreyi ancak yapabılıyor
    lpg ye geçeler için bu oran daha duşecektır yeterkı gaz peadlı doğru kullanılsın

ancak yedek parça olayı sıkıntılı ve pahalı senelerdır arka amartısor ustu takozları bulamıyordum
    koltuk kumaşları çabuk yıpranıyor

virajlarda yol tutuşu zayıf yan ruzgarlar çok etkılıyor

ama zevkle kullanılan bir araba gaza bastığınızda motor sesını gucunu hıssettiğiniz tipik bir İtalyan uretımı

yedek parça olayını dusundukten sonra almanızı ve mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: fthktn

30.10.2010 tarihinde almış olduğum Brava yı dün itiberiyle sattım
    İtalyan üretimi SX idi klşma mevcut değildi
    güvenlık ve klıma nedenıyle değiştirmek zorunda kaldım
    Öncelıkle aracı 100-120 km/h arası bir hızda gaz pedalındakı boşluğu alacak kadar gaz vererek kullanırsanız 1 depo (benzin) ile 763 km yol yapabılıyordum
    neredeyse dizeller bu kılometreyi ancak yapabılıyor
    lpg ye geçeler için bu oran daha duşecektır yeterkı gaz peadlı doğru kullanılsın

ancak yedek parça olayı sıkıntılı ve pahalı senelerdır arka amartısor ustu takozları bulamıyordum
    koltuk kumaşları çabuk yıpranıyor

virajlarda yol tutuşu zayıf yan ruzgarlar çok etkılıyor

ama zevkle kullanılan bir araba gaza bastığınızda motor sesını gucunu hıssettiğiniz tipik bir İtalyan uretımı

yedek parça olayını dusundukten sonra almanızı ve mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Aşırı süratli kullanılmadıktan sonra gayet rahat bir araba. geçen hafta 620 km yaptım 170.000 tl yaktı. ibre 130-170 arası ankara-bozüyük gidiş geliş. Herhangi bir zorlanma, performansta düşme olmadı. Bilenler bilir bilmeyenler bir işe yaramaz bu araba derler.

• quote:

Aşırı süratli kullanılmadıktan sonra gayet rahat bir araba. geçen hafta 620 km yaptım 170.000 tl yaktı. ibre 130-170 arası ankara-bozüyük gidiş geliş. Herhangi bir zorlanma, performansta düşme olmadı. Bilenler bilir bilmeyenler bir işe yaramaz bu araba derler.

demekki gaz ayarın güzel bende 140 lira gazla 90 100 arası süratle % 65 şehir içi % 35 otoyol 624 km yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: night blue34

quote:

demekki gaz ayarın güzel bende 140 lira gazla 90 100 arası süratle % 65 şehir içi % 35 otoyol 624 km yaptım

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar ben 2-3 aydır brava bakıyorum kendime fakat 2008 yılındaki fiyatlarına bakıyorum 11.500 falan şimdi ki fiyatı ise en ucuzu 12.000 zaman geçtikte daha ucuz olması gerekiyoken fiyatı artıyo arabanın bunun sebebi nedir acaba

• Barava/Marea/Brovo grubundakı araçlar İtalyada uretılırken, dayanıklılıgı ve parça dayanıklılığı uretılen dıger araçlardan daha yuksek ve daha uzun ömürlü amacı vardı.dikkate edersenız bu araçları gerek kasaları gerekse iç donanımları gayet sağlam
    gerçi kapı içi kolların soyulması gıbı komık olaylar da yaşanmıyor değil
    ben 7 sene kullandım uretım yılına gore ınanılmaz bır teknelojısı vardı ve emsallerıne gore fıyatı da fazlaydı aldıgım senede
    Bu fark malesef pıyasada olduğu donemlerde anlaşılamadı ve aksesuar zayıflıgı bazı hayatı ozellıklerın eksıklıgı (Standart abs klıma asr gıbı elektrıklı arka camlar) nedenıyle dıkkat cekmedı tutulmadı ıkıcı elıde zayıf kaldı bu senelerde
    dayanıklılık ve tasarruflu tuketım rakamları ıle ıkıncı elde talebuı artmaya başladı dıye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthktn

Barava/Marea/Brovo grubundakı araçlar İtalyada uretılırken, dayanıklılıgı ve parça dayanıklılığı uretılen dıger araçlardan daha yuksek ve daha uzun ömürlü amacı vardı.dikkate edersenız bu araçları gerek kasaları gerekse iç donanımları gayet sağlam
    gerçi kapı içi kolların soyulması gıbı komık olaylar da yaşanmıyor değil
    ben 7 sene kullandım uretım yılına gore ınanılmaz bır teknelojısı vardı ve emsallerıne gore fıyatı da fazlaydı aldıgım senede
    Bu fark malesef pıyasada olduğu donemlerde anlaşılamadı ve aksesuar zayıflıgı bazı hayatı ozellıklerın eksıklıgı (Standart abs klıma asr gıbı elektrıklı arka camlar) nedenıyle dıkkat cekmedı tutulmadı ıkıcı elıde zayıf kaldı bu senelerde
    dayanıklılık ve tasarruflu tuketım rakamları ıle ıkıncı elde talebuı artmaya başladı dıye dusunuyorum.
    Umarım en kısa zamanda bulurum istedigim bravayı bu arada satmayı düşünen arkadaşlar varsa pm den görüşebiliriz (izmir)

• quote:

Orijinalden alıntı: magicboy_35

Umarım en kısa zamanda bulurum istedigim bravayı bu arada satmayı düşünen arkadaşlar varsa pm den görüşebiliriz (izmir)

Alıntıları Göster
    öncelikle herkese slm arkadaşlar,2 aylık brava binicisiyim.Herşeyiyle muhteşem yanlız,benim sorunum,arabayı hızlı kullanan biri olarak
    araç 170 km den sonra kılimayı kapatıyor,bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.