Şimdi Ara

FİAT BRAVA 1.6 SX ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
3
Favori
244.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.nickimden de anlaşıldığı üzere ben bir tipocuyum:) temiz on numara bi tipom war.1buçuk yıldır kullanıyorum.ama aklım herzaman brawa daydı.bugünlerde iyice taktım kafaya brawa alıcam.benm araç şuanda şehir içi 30krş falan yakıyo.brawayla tipo arasında yakıt farkı yok sanırım.doğrumudur? birde önden darbe almış brawayı kimse tavsiye etmiyo,satamazsın diyolar??
    Tiposu olan birine brawa hakkında tavsiyede bulunabilirseniz çok sewinirim. Şimdiden tşkler. Sağlıcakla kalın inşallah.
  • kardesim merhaba 300 krus naptın kardesim yaa ben 3 sene 1,6 tipo slx e bindim sehir ici 180 sehir dısı 150 kurus yakıyodu sattım onu brava aldım 1,5 ay once tavsiye edebilecegim en güzel en şekil en seri en konforlu arac diyebilirim brava icin benım aracım sehir ici 220 kurus sehir dısı 180 e kadar düsüyo kazasız bulabilrsen hic düsnme parasına göre on numara arac :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çetmili

kardesim merhaba 300 krus naptın kardesim yaa ben 3 sene 1,6 tipo slx e bindim sehir ici 180 sehir dısı 150 kurus yakıyodu sattım onu brava aldım 1,5 ay once tavsiye edebilecegim en güzel en şekil en seri en konforlu arac diyebilirim brava icin benım aracım sehir ici 220 kurus sehir dısı 180 e kadar düsüyo kazasız bulabilrsen hic düsnme parasına göre on numara arac :):)

kardeşim senin dediğin değerler lpg zamlarından önceydi 18 kuruşu şimdi şehir dışı ancak yakarsın... tipo daha fazla bile yakar...
  • selamlar...

ben daha önce tempra - tipo - albea kullanmış bir fiat kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki;

fiat araçlarının genel özellikleri ve şikayetler hep benzer görünüyor, yakıt tüketimi, ufak tefek arızaları, sağlamlık gibi şikayetler hep söz konusu, fakat tüm şikayetlere şöyle bir baktığımda şunu görüyorum ki, bahsedilen şikayetler o kadar da abartılacak şikayetler olduğunu sanmıyorum, sonuçta şöyle bakılması gerektiğini düşünüyorum, benzer sınıflardaki başka markaların otomobilleri (örneğin, ford focus, vw bora, opel astra-vectra, renault megane gibi..) için ödemeniz gereken miktar ile fiat brava - marea gibi araçlara ödeyeceğiniz tutarlar arasındaki farkı gözardı etmemek gerekir.

fiat brava 1.6 sx 10.000 TL ile 14.000 TL arasında değişen fiyatlarla
    fiat marea 1.6 exclusive ise 12.000 TL ile 17.000 TL arasında değişen fiyatlarla satılmaktadır.

bunun dışında bu araçlara bazı araç sahipleri çok so yüksek fiyat biçmekle birlikte benim fikrim bu araçlara yukarıdaki fiyat aralığı dışında ödenen bedelleri ödenmemesi gerektiğini düşünüyorum.

ayrıca yine bu araçları satın alırken mutlaka araçlara bir yetkili serviste komple baktırmalı ve araçların ne durumda olduğunu en yetkili ağızdan duymak gerektiğini belirtmek isterim. fiat brava ve marea'da kullanılan 1.6 litre 103 beygirlik motor oldukça tatmin edici olsa da, 150.000 km'nin üzerinde km yapmış araçları almadan önce bir kez daha düşünmeniz gerektiği kanısındayım. zira aşırı km yapmış bir fiat motoru size az yada çok masraf çıkarabilir veya aracı kullanırken canınızı sıkabilir.

her iki araç içinde söylenebilecek ortak bir başka özellik ise araçların ödenen meblağlara karşı sunduğu konfordur. bu fiyatlara satın alabileceğiniz en konforlu araçlardan iki tanesi olduğu gerçeği gün gibi aşikar olsa da, araçların ikinci eli ise yine satarken sizi zorlayabilir. bu araçları satarken, hemen satabilmeniz için piyasa fiyatının 500 TL - 1000 TL arasında altında satışa çıkardığınız taktirde 1 hafta içerisinde satabilirsiniz.

son olarak şunu belirtmeliyim ki, bu araçları bir kullanıcı olarak alıp uzun süre kullanmak isteyenler için ideal araçlar olduğunu düşünüyorum.

hoşçakalın.
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayarmc -- 16 Ocak 2011; 20:57:30 >

• Çetmili kardeşim sorma dilim yanıyo benm bu tipoda.tüp ayarına soktum,gayet normal,atiker beyin war yakar dediler.weee rekor!! Bugün yakıt aldığımda hesapladım 45 kuruş yakmış.birde okadar ideal kullandığım,yakıt tasarrufuna kaçtığım halde.
    Bu arada 2000 model beyaz bi brawa war.103bin km de.ön kaputa balkondan bişeymi ne düşmüş değiştirmişler.başka bi değişeni yok diyo.11.500 fiyat biçmiş.ne dersin?? linki aşağıda:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2000-model-1-6-sx-brava-lpg-isli-08-09-2012-tarihine-kadar-vize-37974123/detay

• poyraz kardeş ben olsam klimalı alırdım 11,500 e klimalı brava cok aman diyim kardes fıat servisine sok km orjinal mi baktır belası kazası var mı baktı kimseye güvenme
  • Sen söyleyince farkettim klima yokmuş onda klimasız brawa warmıydı ya.neyse o araçtan wazcaydın hemen
  • hehe ic göztergelerinden belli olmadıgı kardesim klimalı bul bitane iyi baktır ama binilcek araba bravalar hem şeklide var :D
  • benm brawa bindiğimmi war:) iç dizaynı hakkında hiç bilgim yok yani.tavsiyene uyucama emin olabilirsin.tipocu kervanından brawacı kervanına katılıcam Allah nasip ederse:) renk olarak tutulanları hangileri bu brawaların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ti_Poyraz

benm brawa bindiğimmi war:) iç dizaynı hakkında hiç bilgim yok yani.tavsiyene uyucama emin olabilirsin.tipocu kervanından brawacı kervanına katılıcam Allah nasip ederse:) renk olarak tutulanları hangileri bu brawaların?

aramıza hoşgeldin Ti_Poyraz bende 1 ay oldu brava alalı daha önceden ford fiesta vardı 2001 model full ama brava başka tabiki sana renk olarak önerim gümüş renkli olanlara bak bende senfoni mavisi var çok güzel bide benim araba sx serisi sen alırsan elx al yani full olanını ben daha önce bu foruma üye değildim o yüzden bilgim yoktu bundan elx de abs 2 airbag sis dört cam otomatik vs...performaslı araçlardır bravalar yolda tip olarak performans olarak hondacıları kıskandırırsın bazı kronik sorunları vardır elbet her aracın olduğu gibi fakat bunlarda çözülmeyecek şeyler değildir motoru test verilerine göre 425000 km sorunzu arıza vermeden kullanılmış motoru 1.6 16v çift egzantirik ( DOHC ) 103 HP 145 NM TORK benden bukadar

• iddaa ederim hondayı hız olarakta tip olarakta geride bırakır ayrıca poyraz benım arabam beyz sx modeli yukardada resmi var hos duruyo beyaz renkte sx modeli var bende maşallah cok memnunum:):)))
  • H.buldum nightblue kardeşim saolasın.werdiğin bilgiler içinde ayrıca tşk ederm.işte bu şekilde bilgilenmeye çalışıyorum.bana brawa alma diyenlerde oluyo.tabi normal olarak.çünkü bunlar başka model/marka araç kullanıcıları;) herkes kendi arabasına göre konuşuyo.benm tipoyu aldığım arkadaşta şuanda marea war.oda kesinlikle brawa diyo.karizmasıyla we duyduğum kadar performansıyla brawa güzel bir araç.benm derdim birazda yakıt.umarım brawada tipodaki yakıt sorununu yaşamam.çünkü şuanda benm aç gözlü araba şehir içi km de ortalam 30-40 kuruş arası yakıyo.
    Çetmili kardeş araban gerçekten çok hoş duruyo hayran kaldım Allah tekerine taş dolamasın,kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
    Şu araçlara bi göz atarmısınız.ilk bakış olarak sizce alınırmı (ayrıntılarını ona göre araştırıcamda)
    Şimdiden ilginize tşk ederim arkadaşlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-118000-de-2000-model-40141455/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-full-bakimli-ruhsat-sahibinden-38816917/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2001-lpg-li-sahibinden-satilik-38838953/detay

• cok teşekkür ederim kardesim Allah sana daha güzellerini nasip etsin inş:)ben gönderdigin 3 aracada baktım kardesim elx en dolu modelleri bravaların yanlız en bastaki aracın görünüsü daha hos ve km si az karar senin kardesim hayırlısı olsun ins sende bi brava sahibi ol:D
  • Amin kardeşim saolasın:)
    elx olanının km si fazla o yüzden sıkıntı olabilir diyosun dimi?
  • km cok kardesim o yüzden en üstteki araba birazdaha al benisi var hem km si az :):)
  • Tavsiyen için saol kardeşim ama araba bugün 11.400 e satılmış:) başkasına bakıcaz artık;)
  • izmirden bakalım kardesim sana brva :)yada benım arabayıo verim sana 14 milyara :Dbugun bi müsteri cıktı ama kıyamadım 13,500 verdi kıyamadım:):)
  • :) saolasın kardeş ama 14 lira biraz aşıyo beni.ama izmirden biraz daha düşük fiyata başka bi brawa bakarsan memnun olurum.şu sıralar keseyi fazla açamam da
  • İlgine tşk ederm kardeşim.yarına bi arayıp konuşucam.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.