Şimdi Ara

>> FIAT Brava / Bravo Tercihi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli
    SX:Tek airbag(bazılarında opsiyonel olarak laınmış yolcu airbagi);klima;yine bazı sx'lerde opsiyonel alınmış Abs;ön camlar otomatik.

ELX:2 airbag+Abs+Klima+2 cam otomatik(arkalar hiçbir Brava'da otomatik değildir)+Ön sis farları.

ne yazık ki 2 model de standart alüminyum alaşımlı çelik jant bulunmuyor;jant kapağı var.

Konuya dönersek aslında Marea alın derdim ama sedan istenmiyormuş o yüzden Brava alın derim.Ülkemizdeki tüketicilerin 3 kapılı modellere karşı olan ön yargısı sebeiyle Bravo'lar o kadar talep görmez;1.6 motorlu da olsa.Bunun için Brava almanız daha doğru olacaktır.

Gayet seri bir motora sahiptir.103 hp gücünde;üstten çift egzantrikli;16 subaplı motoru vardır.Genel olarak kullanıcıalr bu motordan özellikle performans olarak çok memnunlar.Yakıtı ise benzinde malum;ş.içi'nde 25-27 Ykr'den aşağı yakamz.Ama Lpg taktıracakmışsınız;otomatikmen yarı yarıya düşecektir yakıt.Lpg olarak ta ya Tartarini ya da Brc taktırın.En kaliteli kitler bu 2 markada.

ayrintili aciklama icin tesekkurler arkadasim.

bravo goruntu itibariyle daha iyi duruyor fakat bende farkindayim satarken biraz zorluk olacak. hatta brava da marea ya gore satisi zor olacak.
    bravo olsa hb icin guzel tercih, fakat brava olunca insanin akli marea ya kayiyor.

malum marea sedan peki sedana donus yapilirsa. marea - megane 1 diye bir ikileme olsa hangisini onerirsiniz.
    kriterler yine ayni:

- toplam para 15.000 ytl
    - lpg si kalan para ile yeni takilacak
    - lpg ile sorunsuz calisan
    - servisi yedek parcasi ucuz
    - 2. eli sorunsuz
    - performansli ve fazla yakmayan
    ek olarak - donanimi konforu yuksek diyelim.

çok küçük bi fiyat yükseltebilirseniz 2000 model focus sedan ghia da bulabilirsiniz. Sadece biöneri

• aslinda eski kasa focus ghia lara bakiyorum, fakat hb olanlarina bakiyorum.
    ama almisken makyajli olanindan almak istiyorum ve onun icinde uzerine epey cikmak gerekecek.
  • Marea/Megane-I karşılaştırılması olursa ben yine motorundan dolayı Marea derdim.
    Bildiğim kadarıyla Megane'larda 1.6 8V 90 hp motor var;o yüzden marea derdim.Bir de Marea'nın hem iç hem dış tasarımı Megane'a göre daha güzel bence.Üstelik pazarda filan Megane-I'e göre biraz daha alışverişi yapılan bir araçtır.Donanımı hemen hemen aynı sayılabilir.

Bence Brava'dan da vazgeçin;14.ooo Ytl gibi 2003-2004 model Marea Liberty alın;makyajlı kasadan;ne Megane-I'i düşünürsünüz ne de Brava'yı.
    Sonuçta 2 araçtan da daha yeni bir modele bineceksiniz.Kalan parayla yine lpg uygulaması yapılabilir.
  • Aracın tipi senin için önemliyse, bence aralarında en yakışıklısı Bravo. Ben de bravo kullanıyorum, belki duygusal yaklaşmış olabilirim. Bunun yanında handikapları var tabii ki. 2 kapılı olması, 2. elinin biraz daha cansız olmasına neden oluyor. Eğer nakite sıkışacak bir durum beklemiyorsanız yakın gelecekte, bence büyük sorun değil. Sonuçta bu arabayı sevenler azımsanmayacak sayıda ve öyle ya da böyle araç alıcısını bulur. Yeter ki siz temizini satın alın ve satana kadar da iyi bakın.
  • megane lrda 1.6 16v 110 hp lik benzinli motor var. testlerine baktim hizlanmasi iyi ve yakitida fazla degil. zaten lpg uygulamasi yapilacak.
    birde megane 1 in megane 2 ye gore avantajlari daha fazla. zaten bahsi gecen megane 2 olsaydi listeye bile koymazmid fakat megane 1 de iyi teknoloji var gibi gorunuyor.

fullerinde 4 cam otomatigi, yol bilgisayari gibi ozellikler mevcut. ic dizayni vasat gerci.

en iyisi gidip birebir incelemek.

cok sagolun yardimlariniz icin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.