Şimdi Ara

Fiat Bravo alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2010 yılında sıfır alıp 5 yıl kullanıp sattım.

5 yıl boyunca basit bir direksiyon kutusu arızası dışında hiçbir sorun çıkarmadı.

Cam tavanlı, bluetooth'lu, ESP'li ve o zaman için baya donanımlıydı, çok güzel arabaydı.

Şimdiye kadar en az sorun çıkaran ve başımı en az ağrıtan arabadır Fiat Bravo.
  • Temizini bulursan hiç düşünmeden al derim(Ama özellikle belirtiyorum Temizini bulursan!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir 1.6 dizel,manuel olanini kullaniyorum,bakimlar haric yaptigim tek masraf,egr valfini temizletmek oldu oda 200 lira tuttu.kronik klape arizasi denilmiş,ama oda basit bir sekilde cozuluyor artik.bence tek eksisi,ilk calismada biraz gurultulu olmasi,baskada hic bir yonden eksisi olmayan bir arac kesinlikle tavsiye ederim

• peugeot 308 fiyatlarıda nispeten ucuz iki aracı kıyarlar mısınız 2010-2011 1.6 dizel bravo ve peugeot 308 2010-2011 1.6 dizel
  • Sport&style en donanimlisidir, 1 sene boyunca cok severek kullandim, sonrasinda bir arkadasim cok begendigi icin bayagi israr etti ve kendisine sattim. S&S modellerinde jant, koltuk (hem renk hem de yan dolgular farkli), aluminyum pedallar gibi farklar vardir. Iyi yol tutar. Arka kol dayamali modeldi bendeki. Ama motor sesi cok geliyor. Bir de manueller 105 bg, ilanlarda 120 bg yazar inanmayin. Airbag sismesi icinde guneste korumasiz birakmiyordum. Temizini bulursaniz cok uzecegini sanmam.
  • bu airbag şişmesi giderilemeyen bir sorun mu zararları nedir
  • yanından geçtiğinde mutlaka herkesin baktığı bir araba, öyle gürültülü çalışıyor ki bu ne lan diye herkes dönüp bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axin45

peugeot 308 fiyatlarıda nispeten ucuz iki aracı kıyarlar mısınız 2010-2011 1.6 dizel bravo ve peugeot 308 2010-2011 1.6 dizel
    2013 yılından beri bravo 1.6 dizel otomatik sport style kullanıyorum. menmunum tavsiye ederim. Özellikle sport style almanızı öneririm. Önceki aracımda pejo 307ydi. Pejoya göre çok iyi araba .

• ^Biotech^ ^ kullanıcısına yanıt
    120 olan manueller var satıldı bir dönem.
  • Zamaninda istedigim bir arabaydi alamamistim punto aldim sonra. Fiat uzmez sorunsuz oluyor genelde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Zamaninda istedigim bir arabaydi alamamistim punto aldim sonra. Fiat uzmez sorunsuz oluyor genelde.
    bir kaç kronik sorunu mevcut ve 2.el çok zayıf
  • www.gursesoto.com.tr
    Fiat Binek Araç Fiyat Listesi | Fiat Bayi Gürses
    https://www.gursesoto.com.tr/otomobil-fiyat-listesi.php

bu siteyi inceleyin opsiyonlar özellikler vs hep burada
  • 2-3 hafta önce kadar sattık 1.6 mjet 120 beygir yarı otomatik dynamic plus paketti. Temiz hasarsız olanı bulursanız kaçırmayın otomatiğine de sakın bulaşmayın çok ağır geçişleri var. Ayrıca ben 7500 liraya parçasını değiştirdim yağ robotu yağ kaçırıyordu 3 ay sonra tekrar yağ damlatmaya başladı gösterdik yaptırdığımız yere dedi ki bizim değiştiğimiz parçada sorun yok şanzımanın başka bölümünden kaçırıyor 3 bölümden oluşuyormuş şanzıman.

Özellikleri fiyatına göre çok iyi özellikle o performansına hastaydım ne civicler ne golfler tokatladım. Araç baya donanımlıydı dijital klima, direksiyon sertliği ayarlama vs.
    Motor gerçekten gürültülü çalışıyor basınca da çok yakıyor. araç ithal olduğu için çoğu parçası çok pahalı.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığı halde yorum yapan tipler işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulanıklı499

Kullanmadığı halde yorum yapan tipler işte
    Bu arkadaşlara sorsan Bravonun Bursa Tofaş fabrikasında üretildiğini sanır

Bravo İtalyan kısrağıdır, İtalya üretimi olduğu için parçaları haliyle göreceli olarak pahalı denebilir.

Bir arkadaşıma bakıyorum, düzgün bulabilirsem önünüzdeki hafta alacağız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.