Şimdi Ara

Fiat Bravo Alınır mı ? ESP sorunsalı(Vazgecildi 30000 LIRA CIVARI ARAC TAVSIYESI ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam araç çok güzel, kullanıp da memnun olmayanı duymadım. Eğer çok acil değilse ocak ayına kadar bekleyin 2 - 3 bin daha düşer fiyatları. Birde uzun süre satmayı düşünmüyorsanız çok alınası bir araç bravo. Ben 35000'e verdim zar zor. kupon araçlar olacaktır takipte kalın, zaten ilan verip kısa sürede bravo satan kimseyi görmedim eninde sonunda fiyat kırıp veriyor herkes. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaTHOR -- 15 Eylül 2014; 11:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuisance

o araçta ESP yok.

Cevabınız icin tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Clio 3 te 3 parça değuştirdim ön tampon çamurluk ön far değişti 700 lira hasar tuttu kaskoda. Tamam bu clio parçası ucuz.
    O da bravo parçası pahalı ama o kadarda olmaz bi araştırın hasarı.

Cevabınız icin tesekkurler. Haklı olabilirsiniz almaya karar verirsrm zaten detayli bakacagim ama bazen cok sisirebiliyor kasko fiyatlari aoyleki 2012 yilinda i 20 aracinin sag arka kapisinin 1 karis boyanmasi icin 550 lira istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovaTHOR

Hocam araç çok güzel, kullanıp da memnun olmayanı duymadım. Eğer çok acil değilse ocak ayına kadar bekleyin 2 - 3 bin daha düşer fiyatları. Birde uzun süre satmayı düşünmüyorsanız çok alınası bir araç bravo. Ben 37000km de garantisi devam eden aracı 35000'e verdim zar zor. kupon araçlar olacaktır takipte kalın, zaten ilan verip kısa sürede bravo satan kimseyi görmedim eninde sonunda fiyat kırıp veriyor herkes. Hayırlısı olsun.

Ilginiz ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Saygılar.
  • Arkadaslar malum sitedeki 179305955 numaralı ilana bakar misiniz aramıstım biraz once paylaştığım resim de bu araca ait fikir olmasi icin aramistim. Aracta da bahsettiginiz dugme yok adam aracta esp var diyor diretiyor anlamadim bu isi

Not : benim baktigim arac bu degil sadece fikir almak icin aradim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeanddead -- 15 Eylül 2014; 10:49:43 >
  • Hadi esp yi geçiyorum, ASR de var diyor ancak ASR iptal tuşunu oldugu yerde yeller esiyor, sattığı arabadan haberi yok. Dieride sattığım aracımdaki konsol resmi buyutunce asr off yazısı okunabiliyor.

Fiat Bravo Alınır mı ? ESP sorunsalı(Vazgecildi 30000 LIRA CIVARI ARAC TAVSIYESI )

Fiat Bravo Alınır mı ? ESP sorunsalı(Vazgecildi 30000 LIRA CIVARI ARAC TAVSIYESI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaTHOR -- 15 Eylül 2014; 11:25:52 >

• Aracta ESP kesinlikle olmali ozellikle dizellerde cok arkadan kayma durumlari oluyordu bunu bravo forumunda baska bir sitedede konusmustuk arkalara spor yay takanlar veya lastik ebati genisletenler oldu yol tutusu bakimindan beni tatmin etmeyen bir aracti tabi isyekler bireyden bireye degisir ilk ciktigi zaman aldik 3 yil kullandik torkundan dolayi kuvvetli hissetiren 105likti bizimki sehir icinde pek ekonomik degildir karma veya uzun yola cikiyorsaniz tuketim orada daha cok farkeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Aracta ESP kesinlikle olmali ozellikle dizellerde cok arkadan kayma durumlari oluyordu bunu bravo forumunda baska bir sitedede konusmustuk arkalara spor yay takanlar veya lastik ebati genisletenler oldu yol tutusu bakimindan beni tatmin etmeyen bir aracti tabi isyekler bireyden bireye degisir ilk ciktigi zaman aldik 3 yil kullandik torkundan dolayi kuvvetli hissetiren 105likti bizimki sehir icinde pek ekonomik degildir karma veya uzun yola cikiyorsaniz tuketim orada daha cok farkeder.

Bende de 105 lik vardı ama bir kez olsun esp ye ihtiyaç duymadım, arkadan filan da hiç kopma yaşamadım gerçe çok sakin kullanırım büyük ihtimal ondan dolayı bir sıkıntı yaşamamışta olabilirim.
  • quote:

Hadi esp yi geçiyorum, ASR de var diyor ancak ASR iptal tuşunu oldugu yerde yeller esiyor, sattığı arabadan haberi yok. Dieride sattığım aracımdaki konsol resmi buyutunce asr off yazısı okunabiliyor.

Tekrar tesekkur ediyorum adam o kadar kendinden emin ki defalarca sordum hatta ''var dedik ya kardesim " diye azar işittik demek inanıp gidecek olsak bosa gidecegiz. Birde sanırım soyle bravo araclarda asr oldu mu esp de oluyor ya da esp oldu mu asr de oluyor yaniliyor muyum bu iki donanim birbirine bagli olarak aliniyor.

• quote:

Aracta ESP kesinlikle olmali ozellikle dizellerde cok arkadan kayma durumlari oluyordu bunu bravo forumunda baska bir sitedede konusmustuk arkalara spor yay takanlar veya lastik ebati genisletenler oldu yol tutusu bakimindan beni tatmin etmeyen bir aracti tabi isyekler bireyden bireye degisir ilk ciktigi zaman aldik 3 yil kullandik torkundan dolayi kuvvetli hissetiren 105likti bizimki sehir icinde pek ekonomik degildir karma veya uzun yola cikiyorsaniz tuketim orada daha cok farkeder.

Cevabınız icin tesekkur ederim. Ben de olmasi gerektigini dusunuyorum. Genelde sehirler arasi gidip gelecegim o zaman yakitta sikinti yasamam diyebiliriz.

• Hocam zaten araçta esp'yi devre dışı bırakamıyorsun, evet komple alınabiliyormuş (eski sahibi öyle demişti 2011 araç için) zaten güvenlik paketi adı altında almış Diz hava yastıgı asr esp bide iki hava yastıgı var demişti ekstradan guvenlik paketinde asr varsa esp var esp varsa asr de var oluyor bu durumda. Bu arada aracı sıfır almadım aldıgım adam bu bilgileri vermişti. Çünkü ben aracı sivasta yet.servise eksp. soktuğumda araçta esp yok demiştiler Aracın sahibi allahtan oradan almıştı satış bolumune gidip italyadan gelen sipariş belgesini çıkartmıştı ancak ozaman servistekiler hııı varmış abi demişlerdi. Bende alırken espli arayıp almıştım aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NovaTHOR -- 15 Eylül 2014; 11:41:33 >
  • quote:

Hocam zaten araçta esp'yi devre dışı bırakamıyorsun, evet komple alınabiliyormuş (eski sahibi öyle demişti 2011 araç için) zaten güvenlik paketi adı altında almış Diz hava yastıgı asr esp bide iki hava yastıgı var demişti ekstradan guvenlik paketinde asr varsa esp var esp varsa asr de var oluyor bu durumda. Bu arada aracı sıfır almadım aldıgım adam bu bilgileri vermişti.

Tekrar tesekkur ederim cok yardimci oldunuz.

• quote:

quote:

Bende de 105 lik vardı ama bir kez olsun esp ye ihtiyaç duymadım, arkadan filan da hiç kopma yaşamadım gerçe çok sakin kullanırım büyük ihtimal ondan dolayı bir sıkıntı yaşamamışta olabilirim.

Hocam sakin kullanimda her aracta oldugu gibi Bravodada sorun yok ama biraz olsun limitlere limit ustune cikarsaniz aractan beklentileriniz bir anda dusuyuyor malesef.Birde yazmayi unutmusum dizel araclarin yalitimi biraz dusuk bu kadar gurultulu motor olamaz mübarek soguk kis gunleri tum otoparktan duyururdu kendini

• bu devirde o parayı espsiz bir araca vermeyin
  • lifeanddead L kullanıcısına yanıt
    yılda 30.000 km. için dizel doğru tercih olur. bende 2004 Fiesta 1.4 turbo dizel comfort var. 2,5 yıl önce almıştım daha arıza ışığı nerede bilmiyorum. şu an 143.000 km. de ve daha çok diri. Fordun dizelleri iyidir zaten. tabi öncelikle arabanın bakımlı olması önemli. umarım gönlüne göre, seni pişman etmeyecek bir araba bulursun. çünkü araban ne kadar sorunsuzsa o kadar mutlusun
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sakin kullanimda her aracta oldugu gibi Bravodada sorun yok ama biraz olsun limitlere limit ustune cikarsaniz aractan beklentileriniz bir anda dusuyuyor malesef.Birde yazmayi unutmusum dizel araclarin yalitimi biraz dusuk bu kadar gurultulu motor olamaz mübarek soguk kis gunleri tum otoparktan duyururdu kendini

Doğrudur ben zaten dizel aldığıma pişman oldum sesiymiş, titreşimi, ısınmaması kışın dondurdu beni kayseri de. Ben 15 bin km kullandım ama sinir stres sahebe yaptı beni sattım kurtuldum dizelden.

• Yardımcı olan arkadaslara tesekkur ederim sartlar degisti daha farklı ve biraz daha ucuz bir benzinlicarac bakmak durumundayim

• kuzenimde 2010 1.4 tjet bravo var esp var mı diye sorduğunda olmadığını opsiyonel olarak (paket) şeklinde alındığını söyledi .
    ESP OLUP OLMADIĞINI ARAÇI TEST EDEREK DE ANLAYABİLİRSİNİZ YADA YETKİLİ SERVİSE GİDEREKDE BAŞKA SORUNLARINIZ VARSA ONLARI DA SORARAK DAHA BİLGİLENMİŞ OLURSUNUZ
  • galiba araç buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-fiat-bravo-1.6-m.jet-105-hp-daha-14.600-km-de-sifir-gibi-179439899/detay

esp yok, asist kit li (yağmur, far sensörü, katlanır ayna ve cruze control var) , dinamic plus modeli (hifi ses sistemi, bluetooth bağlantısı, usb girişi, 4 cam otomaik kumandadan kapatılabilir sıkışma önleyici sensörlü, soğutmalı kolçak, dijital çift yönlü klima, follow me home, dönüşe duyarlı sis farı, isofix vs.)
    bu bravoda artı olarak sunroofda var, tek eksiği esp, bu paraya başka ne alınır ona bakmak lazım.

• 2010 sonunda sıfır olarak aldığım Bravo 1.6MJet 120hp Dualogic Bravo'nun halen sahibiyim.

Bravo'yu almadan önce tereddütlüydüm ama beni fazlasıyla memnun etti. 4 yıldır sadece 1 kez arıza çıkarttı, o da serviste garantiden halloldu.

2009-10 model Emotion donanımları şiddetle tavsiye ederim. Emotionlar, donanım olarak eksiksiz, ESP, CC, bol miktarda hava yastığı, vs. vs. herşey var.

Örnek :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-orjinal-1.6-mjet-dizel-otomatik-bravo-emotion-176018894/detay

Üstelik Emotion'ların iç koltuk kumaş kalitesi de çok iyi.

Fiat, Bravo'dan bu Emotion donanım seviyesini kaldırarak büyük hata etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 16 Eylül 2014; 22:50:50 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.