Şimdi Ara

Fiat Bravo Alınır mı ? ESP sorunsalı(Vazgecildi 30000 LIRA CIVARI ARAC TAVSIYESI ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhangun1992

kuzenimde 2010 1.4 tjet bravo var esp var mı diye sorduğunda olmadığını opsiyonel olarak (paket) şeklinde alındığını söyledi .
    ESP OLUP OLMADIĞINI ARAÇI TEST EDEREK DE ANLAYABİLİRSİNİZ YADA YETKİLİ SERVİSE GİDEREKDE BAŞKA SORUNLARINIZ VARSA ONLARI DA SORARAK DAHA BİLGİLENMİŞ OLURSUNUZ

Cevabınız icin teşekkür ederim sartlarim degistigi icin baska araclara yonelmek durumundayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

galiba araç buhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-fiat-bravo-1.6-m.jet-105-hp-daha-14.600-km-de-sifir-gibi-179439899/detay

esp yok, asist kit li (yağmur, far sensörü, katlanır ayna ve cruze control var) , dinamic plus modeli (hifi ses sistemi, bluetooth bağlantısı, usb girişi, 4 cam otomaik kumandadan kapatılabilir sıkışma önleyici sensörlü, soğutmalı kolçak, dijital çift yönlü klima, follow me home, dönüşe duyarlı sis farı, isofix vs.)
    bu bravoda artı olarak sunroofda var, tek eksiği esp, bu paraya başka ne alınır ona bakmak lazım.

Evet bu arac fakat ben sahibinden bakmistim daha sonra ilan kalkmisti. Demek galeriye vermis.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

2010 sonunda sıfır olarak aldığım Bravo 1.6MJet 120hp Dualogic Bravo'nun halen sahibiyim.

Bravo'yu almadan önce tereddütlüydüm ama beni fazlasıyla memnun etti. 4 yıldır sadece 1 kez arıza çıkarttı, o da serviste garantiden halloldu.

2009-10 model Emotion donanımları şiddetle tavsiye ederim. Emotionlar, donanım olarak eksiksiz, ESP, CC, bol miktarda hava yastığı, vs. vs. herşey var.

Örnek :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-orjinal-1.6-mjet-dizel-otomatik-bravo-emotion-176018894/detay

Üstelik Emotion'ların iç koltuk kumaş kalitesi de çok iyi.

Fiat, Bravo'dan bu Emotion donanım seviyesini kaldırarak büyük hata etti.

Cevabınız ve ilginiz icin teşekkür ederim sartlarim degistigi icin baska araclara yonelmek durumundayim

• Guncel....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.