Şimdi Ara

Fiat bravo önerir misiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elegantt

Stilo hakkında bir fikrim yok açıkçası hiç binmedim. Beni aldığıma pişman etmeyecek bir konforu olsa da yeter öyle çok büyük beklentilerim yok aslında. 2. eli için herkes çok kötü satamazsın boşver onu punto alalım sana gibi şeyler söylüyorlar ama aradaki fark 5 bin. İnsan puntoya binmek istemiyor gözü buna alıştıktan sonra da

hocam aradan vakit geçmiş hala kararsızsın alsam her an pişman olabilirim modunda gibisin bence golf bak derim
  • quote:

Stilo hakkında bir fikrim yok açıkçası hiç binmedim. Beni aldığıma pişman etmeyecek bir konforu olsa da yeter öyle çok büyük beklentilerim yok aslında. 2. eli için herkes çok kötü satamazsın boşver onu punto alalım sana gibi şeyler söylüyorlar ama aradaki fark 5 bin. İnsan puntoya binmek istemiyor gözü buna alıştıktan sonra da

Onu diyen arkadaşa selam söyle bravonun kendi forum sitesi var çok çok ordan satarsın illaki satılır. Tabi punto kadar hızlı olmaz ama elbette satılır. Bütçenizi bilmiyorum bütçenize göre dediğim gibi bravolar var. Bravo sizi pişman etmez kronik sorunu yok. Örneğin 40 bin civarı 2001 makyajlı bravo alabilirsiniz.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Aslında 34 e 2008 1.6 dizel 100binde manuel siyah bir araç buldum dynamic. Kazasız boyasız diyor araç sahibi. Fiyatı iyi gibi geldi bana siz ne dersiniz?

Hocam aslında ilk yazdığımda gidip görecektim aracı ancak şehir dışına acil çıkmam gerekti, geldim hala satılmamış araba. Bir de golf buldum 35 e 2005 model 1.6 boş 110 binde ama dizel donanımlı bir arabadan sonra boş benzinli araba fikrine ısınamadım bir de bravo bana oldum olası şık gelir. Honda civic ve Önceki kasa a3 var ailemde . ikisi de 1.6 lpgli .benzinli turbosuz araba ne kadar kaliteli olursa olsun bana hep eksik geliyor. 1.6 mj için de güzel şeyler okudum performansı yakıtı için. Alacağım gibi bravoyu. Sadece audiden hondadan sonra insan bir kararsız kalıyor fiat alırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elegantt -- 9 Haziran 2016; 18:05:27 >
  • quote:

Aslında 34 e 2008 1.6 dizel 100binde manuel siyah bir araç buldum dynamic. Kazasız boyasız diyor araç sahibi. Fiyatı iyi gibi geldi bana siz ne dersiniz?

Hocam aslında ilk yazdığımda gidip görecektim aracı ancak şehir dışına acil çıkmam gerekti, geldim hala satılmamış araba. Bir de golf buldum 35 e 2005 model 1.6 boş 110 binde ama dizel donanımlı bir arabadan sonra boş benzinli araba fikrine ısınamadım bir de bravo bana oldum olası şık gelir. Honda civic ve Önceki kasa a3 var ailemde . ikisi de 1.6 lpgli .benzinli turbosuz araba ne kadar kaliteli olursa olsun bana hep eksik geliyor. 1.6 mj için de güzel şeyler okudum performansı yakıtı için. Alacağım gibi bravoyu. Sadece audiden hondadan sonra insan bir kararsız kalıyor fiat alırken

Fiyat uygun. Golf 5 ten iyi. Yeni model en azından. Motoruda iyi performanslı ve az yakıyor. Fiat diye çekinmenize gerek yok araç tammamen ithal italyada yapılmış. BİRde şunu söyleyim size. Dynamic yerine emotion yada sportda bakabilirsiniz. HErşeyin hayırlısı olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.