Şimdi Ara

Fiat Bravo SX Alınır mı - Alternatifleri Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdan bu yana bu aracı almak için para biriktiriyorum. Referandumdan hemen önce, Mart sonu Nisan başı gibi uygun bulduğum aracı alacağım.
    Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim, genç olduğum için genç işi bir araç istiyorum.
    En az 4 yıl satmadan bineceğim.
    Aşırı derecede yakmadığı sürece yakıt ekonomisi takıntım yok.
    Şu anda satılık olan Fiat Bravo'ların fiyatları 11-20 bin TL arasında değişiyor. Bu aracın ederi nedir?
    Bu aracı alırken nelere dikkat etmem, nelerine özellikle baktırmam gerekiyor?
    Bütçem 14 bin TL. Alternatif olarak bana önerebileceğiniz araçlar var mı?(106-saxo-306-palio-tipo-uno hiç hoşuma gitmiyor)
    Fiat Bravo kullanan abilerim bu araç hakkındaki deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Bravo 1.6 SX: Alınır mı, Alternatifleri Neler?

Fiat Bravo 1.6 SX, uygun fiyatlı ve sportif bir hatchback arayanlar için popüler bir seçenektir. Ancak satın almadan önce göz önünde bulundurmanız gereken bazı hususlar vardır.

Fiat Bravo 1.6 SX'in Özellikleri

• 1,6 litre benzinli motor, 120 beygir güç ve 152 Nm tork
    • Manuel veya otomatik vites seçenekleri
    • Beş kişilik oturma kapasitesi
    • Zengin donanım özellikleri, klima ve elektrikli camlar dahil

Fiat Bravo 1.6 SX Yorumları

Çoğu kullanıcı, Fiat Bravo 1.6 SX'in sürüş dinamiklerini ve yakıt verimliliğini övüyor. Ancak, sınırlı iç mekan alanı ve bazı malzeme kalitesi sorunları hakkında da yorumlar mevcut.

Fiat Bravo 1.6 SX Alınır mı?

Fiat Bravo 1.6 SX'in alınıp alınmayacağı, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. Uygun fiyatlı, sportif ve yakıt verimli bir hatchback arıyorsan, Fiat Bravo 1.6 SX iyi bir seçenek olabilir. Ancak, geniş bir iç mekana veya en üst düzey malzeme kalitesine öncelik veriyorsan, başka seçenekleri de düşünmelisin.

Fiat Bravo 1.6 SX Alternatifleri

Fiat Bravo 1.6 SX'e alternatif olarak düşünebileceğin bazı modeller şunlardır:

• Volkswagen Golf 1.4 TSI
    • Opel Astra 1.4 Turbo
    • Honda Civic 1.5 VTEC Turbo
    • Ford Focus 1.5 EcoBoost

Bu modeller, benzer fiyat aralığında, benzer özellikler ve performans sunmaktadır. Hangi seçeneğin senin için en iyisi olduğuna karar vermeden önce her birini araştırman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bravolar güzel arabadır lakin hep genç elinde olduğu için artık yıprandılar, bana kalırsa bravalara bak. 2001 brava kullandım sürüşü keyflidir, motor sağlamdır.

Lpg,de kullancaksın zaten, benzine dayanılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Kaç litre yakıyor bu araçlar LPG olarak?
  • 2,5 sene kullandım. Kronik elektriksel arızaları haricinde pek bir sıkıntı yaşatmadı bana. Benimki otomatik vitesti, yazın 12lt/100 km, kışın 14-15lt/100km yakıyordu lpg ile. Ben seviyordum aracı valla. Ama dediğim gibi elektrik aksamı çok narin ve kronik çok fazla baş ağrıtmayan ama can sıkan arızaları var.
  • Alırken özellikle baktır dediğiniz bir bölümü var mı aracın?
  • Twingo olur hocam.
  • O fiyatlara F kasa astrada bakabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

O fiyatlara F kasa astrada bakabilirsiniz

iğrenç bir araba belkide opel in en berbat arabası
  • sharkemre kullanıcısına yanıt

Renkler ve zevler tartışılmaz ancak bu araçlar 93 ve 94 de ard arda yılın otomobili seçildi ünlü italyan tasarımcı bertoneninde bu kasaya katkısı büyüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 2 Şubat 2017; 23:2:54 >

• quote:

Renkler ve zevler tartışılmaz ancak bu araçlar 93 ve 94 de ard arda yılın otomobili seçildi ünlü italyan tasarımcı bertoneninde bu kasaya katkısı büyüktür.

Bu araç da hoşuma gidiyor ancak temizleri 17-18 bin lira. O kadar mümkün değil çıkamam.

• Swpe S kullanıcısına yanıt
    Hocam sahibinden piyasasına bakmayın facebookta satış grupları var çok kelepir araçlar düşüyor 14 binede astra f bulunur ama biraz daha modelli isterseniz proton veya twingolarda güzel araçlar ben geçen sene uno alıcaktıp 8 bin butce vardı expere soktuğumda araçlar patates çikti vaz geçtim 14 bine piyasadabilinmeyen cok guzel araclar var(twingo,mazda 323,proton 416, daihatsu coure, daewod matiz,swift v.s)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-1.5-gls-klimali-benzinli-390498519/detay/

Ilanla alakam yol ama temiz buldugum araclari favorilerime eklerim buda onlardan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 2 Şubat 2017; 23:23:12 >

• quote:

Hocam sahibinden piyasasına bakmayın facebookta satış grupları var çok kelepir araçlar düşüyor 14 binede astra f bulunur ama biraz daha modelli isterseniz proton veya twingolarda güzel araçlar ben geçen sene uno alıcaktıp 8 bin butce vardı expere soktuğumda araçlar patates çikti vaz geçtim 14 bine piyasadabilinmeyen cok guzel araclar var(twingo,mazda 323,proton 416, daihatsu coure, daewod matiz,swift v.s)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-1.5-gls-klimali-benzinli-390498519/detay/

Ilanla alakam yol ama temiz buldugum araclari favorilerime eklerim buda onlardan birisi.

Sedan yerine hatchback bir araba almayı tercih ederim, Astra 60 HP mı 80 HP mı bu neye göre değişiyor?

Bildiğim kadarıyla 1995 ve sonrasında 1.6ecotech 16 valf motorlar 101 hp olması lazım

Diğer motorların teknik detayları;

www.auto-data.net
    Opel Astra | Teknik özellikler, Yakıt tüketimi, Boyutlar
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showSubModel&modeli_id=252

• quote:

Bildiğim kadarıyla 1995 ve sonrasında 1.6ecotech 16 valf motorlar 101 hp olması lazım

Diğer motorların teknik detayları;

www.auto-data.net
    Opel Astra | Teknik özellikler, Yakıt tüketimi, Boyutlar
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showSubModel&modeli_id=252

Şimdi tekrar baktım ecotech motorlular bana göre çok pahalı, bütçemi fazlasıyla aşıyor. Ucuz olanlar da 60 hp, bütün paramı buna basıp verem olmak istemem :) Gözüm bravo da kaldı hala :)

Merak ettim aldınız mı aracı? bende 25 bine kadar bakıyorum.

• 😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.