Bravo fabrika verileri neyse onu yakıyor. uzun yolda 4.7 ile 5 litre arası. benim yaşadığım yerde trafik az olduğu için şehir içi ortalaması kışın 5.7 yazında 5 civarı oluyor. dualogic sistem çok keyifli. sistem manuel ile aynı parçalara sahip, sadece robot farkı var. onun sıfır fiyatı 3.000 liraymış bana da serviste söylediler. parçaları fiat servislerinde bolca mevcut. ben iki bakım yaptırdım biri yağ bakımı 600 tl diğeri triger ve diğer kayışlar 800 tl. ikisinin de faturası mevcut. ben alırken konu açmıştım dualogic hakkında baya yorum yazılmıştı.
İ30 dediğiniz o fiyata eski kasa oluyor, o kasanın hiçbir cazip yanı yok.
Fiat Bravo diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Cevap için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: efemert18
quote:
Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo
eski hyundai i30 1.6 crdi 115hp style plus otomatik ve yeni fiat bravo 1.6 jtd 120hp emotion dualogic sahibi olarak kesinlikle ve kesinlikle BRAVO diyorum nedenlerimi? tonlarca var....hangisinden başlasamki (çok samimiyim)
Merhabalar. Konuyu hortlatmak gibi olacak ama tavsiyeye ihtiyacım var. Bende aynı ikilem içinde kaldım. Daha doğrusu i30 dizel otomatik araca sahibim ancak tam otomatik vites olması sebebiyle yakıt tüketimi baya fazla. Bravo bu konuda nasıldır? Dizel otomatik olanlar şehir içi katalog değerlerinde mi yakar yoksa hyundai gibi olur mu? hyundai i30 şehir içi katalog değerinden 3-4 litre fazla yakmakta. Birde bravo da şanzıman ile ilgili bir sıkıntı yaşama ihtimali çok mudur? Ve masraflı mıdır? teşekkürler...
bravo göze daha hoş görünen bir araçtır ama çok az sattığından bazı sıkıntılar yaşatabilir. ben selefi stilo ile bu sorunları yaşadım. fiat'ta parça sorunu olmaz ama servis elinde deneyecek araç olmadığı zaman sorunun hangi parçadan olduğuna emin olamıyor ve sorunlar da burda başlıyor. benimkinin beyni gittiğinde arada çok hatırlı kişiler olduğundan servis harıl harıl başka bir stilo aradı servislerde, buldu da benim bozuk parçaları test ede ede buldu. aynı durumu bravo da yaşatabilir. ayrıca 2. el konusunda da i30 kadar iyi olacağını sanmam. genel işçilik kalitesi de daha iyi değil. ben olsam değiştirmezdim. i30 hiç kullanmadım ama bravo kullandım. sürüşü yumuşak, tipi güzel ve iyi gidiyor. ama içi stilo'dan dar. arka tarafı biraz boğucu özellikle. zevk olarak bravo'yu tercih ederdim ama mantığım i30 derdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme