Bildirim
Fiat Bravo vs. Hyundai İ30
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
fiat bravo derim ben i30da çok güzel hangisi seçseniz pişman olmazsınız benim gözümde hemen hemen eşit bu araçlar
ama bravonun 120 bglik performansı gerçekten çok iyi en büyük artısı bravonun -
Hyundai İ30 1.6 CRDi 115PS MODE ESP'li ve Sunroofquote:
Orijinalden alıntı: canvarol
fiat bravo derim ben i30da çok güzel hangisi seçseniz pişman olmazsınız benim gözümde hemen hemen eşit bu araçlar
ama bravonun 120 bglik performansı gerçekten çok iyi en büyük artısı bravonun -
ben olsam bravoyu seçerdim ama i30 u seçsenizde üzülmezsiniz 2 side birbirine denk araçlar gözüne hangisi güzel gözüküyorsa onu alınquote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Hyundai İ30 1.6 CRDi 115PS MODE ESP'li ve Sunroof
Alıntıları Göster
-
Fiat Bravo+Panoramik Cam Tavan+Tabii bembeyaz olacak.quote:
Orijinalden alıntı: VoLKaN067
Hyundai İ30 1.6 CRDi 115PS MODE ESP'li ve Sunroof
Alıntıları Göster -
fiat bravo multijet 120+fredom paketquote:
Orijinalden alıntı: byibrahim
Fiat Bravo+Panoramik Cam Tavan+Tabii bembeyaz olacak.
Alıntıları Göster -
Fiat Bravoquote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
fiat bravo multijet 120+fredom paket
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Warrıor Sako
aynen
-
i30'u şiddetle tavsiye ederim, gerek fren performansı gerek tam bağımsız süspansiyonu ile muhteşem bir sürüş keyfi yaşatır.quote:
Orijinalden alıntı: Duratorqquote:
Orjinalden alıntı: Warrıor Sako
aynen
Alıntıları Göster
-
Bana da Bravo daha hoş gözüküyor ama i30'un 35 bin TL civarındaki versiyonunun muadilinin fiyatı Bravo'da 40 bin TL.ye dayanınca i30 birden daha bir hoş hale geliyor. Bravo bu 4-5 bin TL farkı hakeder mi dersek belki edebilir. İçine binip kullanınca belli olur.quote:
Orijinalden alıntı: Praetor
i30'u şiddetle tavsiye ederim, gerek fren performansı gerek tam bağımsız süspansiyonu ile muhteşem bir sürüş keyfi yaşatır.
Alıntıları Göster
Ekleme: İlk mesajda fiyatlar dengeli görünüyor ama oradaki i30, Bravo'dan daha donanımlı. Yani fiyatları denk ama özellikleri değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 4 Haziran 2009; 1:25:14 >
-
i30 cok guzel arac ancak i30 dan ınıp bravo ya bınınce aradakı fark gozle gorulebılıyo......quote:
Orijinalden alıntı: m.k.o.
Bana da Bravo daha hoş gözüküyor ama i30'un 35 bin TL civarındaki versiyonunun muadilinin fiyatı Bravo'da 40 bin TL.ye dayanınca i30 birden daha bir hoş hale geliyor. Bravo bu 4-5 bin TL farkı hakeder mi dersek belki edebilir. İçine binip kullanınca belli olur.
Ekleme: İlk mesajda fiyatlar dengeli görünüyor ama oradaki i30, Bravo'dan daha donanımlı. Yani fiyatları denk ama özellikleri değil.
Alıntıları Göster
her ıkı aracda uzmez ancak bravo farklı bı arac zaten c hb de ılk3 olan bı arac bana gore....
-
Bana göre Bravonun iç ve dış tasarımının yanında I 30 çok sönük kalıyor.quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
i30 cok guzel arac ancak i30 dan ınıp bravo ya bınınce aradakı fark gozle gorulebılıyo......
her ıkı aracda uzmez ancak bravo farklı bı arac zaten c hb de ılk3 olan bı arac bana gore....
Alıntıları Göster
Performans olarak da 120liği bırak 105 lik Bravonun bile teknik verileri 115 lik i30 dan daha iyi.
Yakıt tüketimi olarak da Bravo daha önde çünkü daha hafif. -
arkadaş hangisi demiş ama Bravo için en erken 2,5 ay bekleme süresi veriyorlar,quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
Bana göre Bravonun iç ve dış tasarımının yanında I 30 çok sönük kalıyor.
Performans olarak da 120liği bırak 105 lik Bravonun bile teknik verileri 115 lik i30 dan daha iyi.
Yakıt tüketimi olarak da Bravo daha önde çünkü daha hafif.
Alıntıları Göster
i30 için de stoklarda görünmüyor.
olmayan araçları değerlendiriyoruz...
-
bravo 105 hp jtd dynamıc+ esp paket( esp+cruise cont. +hillholder+asr+msr) 35.560 tl... bu araç hem performans hem de donanım olarak sizi fazlasıyla tatmin edecektir...quote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
arkadaş hangisi demiş ama Bravo için en erken 2,5 ay bekleme süresi veriyorlar,
i30 için de stoklarda görünmüyor.
olmayan araçları değerlendiriyoruz...
Alıntıları Göster
-
Bayilerde bravo var şu sıralar. araştırılsa bulunabilir öyle bir araç. Dizel araç bulmak daha kolay.quote:
Orijinalden alıntı: dtnaim
bravo 105 hp jtd dynamıc+ esp paket( esp+cruise cont. +hillholder+asr+msr) 35.560 tl... bu araç hem performans hem de donanım olarak sizi fazlasıyla tatmin edecektir...
Alıntıları Göster -
ankarada dualogic veya tiptronik özellikli araç için tüm bayileri sorguladım aldığım cvp yukarıda yazdığım gibiydi...quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
Bayilerde bravo var şu sıralar. araştırılsa bulunabilir öyle bir araç. Dizel araç bulmak daha kolay.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
Bayilerde bravo var şu sıralar. araştırılsa bulunabilir öyle bir araç. Dizel araç bulmak daha kolay.
-
ikisi arasında gittim geldim ikiside birbirine denk araçlar, bravoda istediğim model 36yı buldu ve stok sıkıntısı vardı. 33 tl'ye i30 aldım şuan için çok memnunun aracı sürmek çok keyifli 115bg koltuğa yapıştırıyoquote:
Orijinalden alıntı: kocaballi
ankarada dualogic veya tiptronik özellikli araç için tüm bayileri sorguladım aldığım cvp yukarıda yazdığım gibiydi...
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
Alıntıları Göstertavsiye ederim
-
Bende ikisi arasında kaldım. Araç ellerinde olmayabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Bay KospiR
ikisi arasında gittim geldim ikiside birbirine denk araçlar, bravoda istediğim model 36yı buldu ve stok sıkıntısı vardı. 33 tl'ye i30 aldım şuan için çok memnunun aracı sürmek çok keyifli 115bg koltuğa yapıştırıyotavsiye ederim
Alıntıları Göster
Ama benim alış zamanım ötv ile sınırlı değil. ötv devam edermi bilmiyorum,
şu an ellerinde yoksa da bu iki araç dışında düşünmüyorum.
Yorumları görmek için konu açtım. şu andaki düşüncem Bravo daha ağır basıyor.
herkese yorumları için teşekkürler.
-
İç ve dış tasarımı bravonun daha güzel olduğu için ve de 2. elde fiat olduğu için daha kolay elden çıkarılır diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Louder
Bende ikisi arasında kaldım. Araç ellerinde olmayabilir.
Ama benim alış zamanım ötv ile sınırlı değil. ötv devam edermi bilmiyorum,
şu an ellerinde yoksa da bu iki araç dışında düşünmüyorum.
Yorumları görmek için konu açtım. şu andaki düşüncem Bravo daha ağır basıyor.
herkese yorumları için teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
Bravo'nun görüntüsü çok hoşuma gidiyor.Bravo tercih ederdim.quote:
Orijinalden alıntı: 720p
İç ve dış tasarımı bravonun daha güzel olduğu için ve de 2. elde fiat olduğu için daha kolay elden çıkarılır diyorum
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- senetle araba alınır mı
- megane 2 alırken dikkat
- ford courier tutulan modeli hangisi
- toyota corolla 1.6 dream multidrive s yorum
- mercedes e 200 tutulan modeli
- renault logan
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X