Şimdi Ara

FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
84.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım fiat doblo 1,3 multijet motorlu aracı başkası bende 1,5 clioyu kullandım yaklaşık 1600 km yol yaptık onlar iki şöfördü bastılar ama ben tek şöfördüm basamadım onlar gitti bir yerde bekledi ben onları öyle yakaladım ama benim 2 depo euro dizel harcadılar yani 260-300 lira gibi

tabi 1,90 dizelleri bilmiyorum ama eminimki o bundan çok fazla yakıt tüketir ayrıca performans bekleme 1,3 motor bu gaza bastınmı gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyor ama benim 1,5 ciloyu geçiyor bu araba 150-180 biraz zorlama ile çıkıyor
  • bu bilgilerin bana çok yararı oldu herkeze teşekkür ederim arkadaşlar
  • Arkadaşlar 1.3. ile 1.9 arasındaki vergi dilimini nasıl hesaplarız araç tipi olarak hangisini seçmeliyim.Kamyonet mi yoksa panelvan mı olarak geçiyor.
  • 1.9la çok benzinli tokatladık kalkış olsun yürüme olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneralic

merhabalar arkadaşlar

fiat coblo alacağım ama kararsızım daha önce 1.9 jtd kullanmıştım
    çok iyi idi ancak şimdi tekrar doblo alacağım size 1.3 mü iyi 1.9 mu iyi

yardımcı olursanız memnun olurum

arkadaşım bende kullandım 1.3 ve 1.9 u benim tavsiyem 1.9 dur neden dersen 1.3 yük vuramaz rampada cıkamaz sıkıntılıdır bu konuda
    1.9 ise hani köylerde katırlar vardırya o gücte banamısın demez turbolu turbosoz hiç farketmez sonuçta 1.9 her alanda on numara
  • 1.9 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman zaman 1.3 otomatik kullaniyorum fena değil gidiyor gayet güzel

• Adam çoktan almıştır ama şunu söyleyeyim bizde d2 kasa 1.3 doblo var gayet memnunuz.1.9 daha atiktir ve 1.3'ten az yakar.

• mamaklee M kullanıcısına yanıt
    Hocam ruhsatına bakmanız lazım ruhsatta ne yazıyorsa o.
  • Alın 1.6 multijet kafanız rahat olsun, yokuşmuş, ara hızlanmaymış farketmez, yapısına oranla iyi gider ama ona görede mazotuda gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: soneralic

merhabalar arkadaşlar

fiat coblo alacağım ama kararsızım daha önce 1.9 jtd kullanmıştım
    çok iyi idi ancak şimdi tekrar doblo alacağım size 1.3 mü iyi 1.9 mu iyi

yardımcı olursanız memnun olurum

arkadaşım insanlar tasarufa kaçıyor 1.3 motor tam anlamı ile rezillik ben galericiyim sivasa gittim 1.3 multijetle en ağır yük kamyonu arkamdan sellektör yapıp yol istiyordu
    ben derimki yolda perişan olmak istemiyorsanız 1.9 alın derim turbo olsun olmasın hiç farketmez 1.9 motor boru değil
    1.3 yüklü iken 1.9 ile yakıt konusunda aynı yakıtı yakıyor millet 1.3 e yükleniyor beklediği performansı alamayınca satmak zorunda kalıyor zarar etmeyin boşuna 1.3 almayın derim 1.3 almayın

• 1.9 düz dizelini bir buçuk yıl kullandım. Turbo yok diye fazla seri değildi. Korkunuz yakıtsa hiç korkmayın. Arada 2 kuruş oynar. Kimisi için bu önemlidir ama hacim farkına göre bence hiç önemli değil. Fakat 2000-2004 model olanların motoru çok zahmetli. Ustalar motorun her yerine ulaşmada bazen sıkıntı yaşıyor. Bana motoru narin dediler ama temmuz sıcağında, İstanbul trafiğinde bana mısın demedi. Hatta 3 ayda 10 bin km yol yaptım. İnanın çok keyifliydi. Yollarda nice Mercedes, Toyota vs. gördüm ya hararet yapmışlar ya da tedbir için durmuşlardı. Ayrıca kasa olarak da sağlam bir araç. Üç tane kazasını gördüm, araç gayet sağlamdı. Karşıkiler daha hasarlıydı. Motordan yana çok memnundum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.