Şimdi Ara

FİAT DOBLO 1.4 FİRE için Ne yapabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
28.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bizdede 2006 1.4 lpg li doblo var 500 binde motor yaptırdık 1.6 şanzıman koyduk 3 ünçü viteste 100 gördük normalde 180 yapması gerek hatta daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcakal

Valla bende Doblo 1.2 active var hemde lpg li sıralı sistemde km de 110kuruş anca yakıyor. sürate gelirsek 175 i gördüm daha yol ve pedal vardı ama basmadım. Yalnız yüklü iken yokuşlarda biraz zorlanıyor 4-5 viteslerde. bunun sebebide debriyajdaki 4-5 vites aralıklarının fazla olması buna karşın 1-2-3 çok kısa gaza dokununca 2.vitese geçiyorum. düşük hızlarda çok atak ve seri. Diğer arkadaşlarında dediği gibi araba sürat arabası değil. düz yolda 140 la giderken yandan gelen bi rüzgar hemen arabayı sallıyo. Yalnız arabamdan çok çok çok memnunum lpg ve 1.2 olmasına rağmen performans ve yakıt da mükemmel. bence arabanda bi ayarsızlık vardır. 1.4 motor 140km düşük bence. Ayrıca şu şase muhabbetine de hasta oluyom ne hikmetse herkes 1.2 motor o şaseyi kalsırmaz diyolar ama canavar gibi ek değişende yk orj hatta lpg.
    Sen arabanı bi servise gösterbence

Saygılar

bende arkadaşa katılıyorum benim kçı kırık nemom 205 lastiklerle 170 görüyo arkadaşımın 1.3 fiosunda 180 kadranı dvirdim bukadar mantıksız gelmesin rakamlar

• 180 yapınca ne olcak.. madalyamı takıcaklar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

180 yapınca ne olcak.. madalyamı takıcaklar ?

Biri sana madalyamı verilcek dedi konuşulanla yazdığının bağlantısını çözemedimde arkadaşın arabasının çekişiyle ilgili bir problemi olduğunu düşünüyor fikir alışverişinde bulunuyoruz yırtık don mevzusuna dönemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeMoNoMaNi

quote:

Biri sana madalyamı verilcek dedi konuşulanla yazdığının bağlantısını çözemedimde arkadaşın arabasının çekişiyle ilgili bir problemi olduğunu düşünüyor fikir alışverişinde bulunuyoruz yırtık don mevzusuna dönemesin

yaw yırtık don mevzusuna kendin döndürmüşsün.. 140 yetmiyor mu demişim ?? pickuplarla deli gibi kullananlara hitaben 180 yapınca ne olacak demişim.. alınganlık had safada

ekleme..

son msgini şimdi okudum yani sana laf atmak gibi amacım yoktu :) üstüne denk gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 28 Temmuz 2011; 1:46:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeMoNoMaNi

quote:

yaw yırtık don mevzusuna kendin döndürmüşsün.. 140 yetmiyor mu demişim ?? pickuplarla deli gibi kullananlara hitaben 180 yapınca ne olacak demişim.. alınganlık had safada

ekleme..

son msgini şimdi okudum yani sana laf atmak gibi amacım yoktu :) üstüne denk gelmiş

iyi işte birdahaki sefere mesajları okur sonra mesaj atarsın üstüne denk gelmesin

• quote:

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

ilk defa benzinli partner duyuyorum hem de 1.4 üstelik 190 km/h de sürat yapmış!

benim 110 hp civic 195-200 zor yapıyor.

Doblò'ya gelince o motorla o sürati yapması normal.

1.4 benzinli 75 hp partnerler var

ve evet 190 km saat hıza çıkabiliyorlar :)

hatta ve hatta 1.4 doğalgazlı partnerler var ve türkiyede üretilip dünyanın 20 küsür ülkesine ihraç ediliyor :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 4 Ağustos 2011; 2:11:57 >

• 2006 yılından beri aynı aracı kullanıyoruz,LPG'li bizdeki.Yapılacak pek birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Genelde ailece seyehat ettiğimiz için 3.500 devirde 100km/h hızda gidiyoruz.Araç hafif eğimli yolda 160 - 170 km/h görebiliyor.Sollamalarda vites düşürmek şart,eğer biraz kaçsın istiyorsanız yüksek devirlerde kullanılabilir,fakat bu seferde yakıt tüketiminin bir hayli artması kaçınılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.