Şimdi Ara

FİAT DOBLO 1.4 FİRE için Ne yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
28.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FİAT DOBLO 1.4 FİRE Benzinli aldık 2008 Model Abi araba Hiç kaçmıyoo 140 Yaptırabildik düz yolda Hiç atik değil 1.9 jtd alısmıstım araba sollarken zorlanıyorum Ne yapmam lazım

• Gayet normal , 1.4 motor ve o kasa icin.

Ayrıca basmadıgı daha iyi o arabalrla teror estirenleri gordukten sonra 1.4 bile cok diyorum bazen. Adamlar spor araba gibi kullanıyor ama değil maalesef. Ozelliklede şirket arabaları.
  • ama rampalar da 3 falan düsüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Gayet normal , 1.4 motor ve o kasa icin.

Ayrıca basmadıgı daha iyi o arabalrla teror estirenleri gordukten sonra 1.4 bile cok diyorum bazen. Adamlar spor araba gibi kullanıyor ama değil maalesef. Ozelliklede şirket arabaları.

Bencede öyle ama bu araç 1.4 motorla yük taşıyabilirmiki.Yokuşlarda ve kalkışlarda arkası yüklüyken çok yavaş kalkar bence.
  • 1240 kg lık 1,4lt 77 beygirlik bu araçda 150-160 km hızı rahat görmen lazım.
    1,9 lt göre arada mutlaka fark var.
    bu motordan daha fazla güç beklemek olmaz.
    zaten fazla zorlarsan yakıtın anormal olur.
    bu tip araçlar otomobil gibi kullanılmak isteniyor buda bana göre yanlış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Broadwayci

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Gayet normal , 1.4 motor ve o kasa icin.

Bencede öyle ama bu araç 1.4 motorla yük taşıyabilirmiki.Yokuşlarda ve kalkışlarda arkası yüklüyken çok yavaş kalkar bence.

arkadasım arabanın arkası yüklü ikende araba rahat kalkıyor

korhan17 kardeşim sen bu arabayı almadan önce keşke bi test şürüsüne çıksaydın ondan sonra alsaydın aynı makina bende var ben memnunum bu birazda beklentilere baglı saygılarımla

• bu araçtan fazla bi performans beklemek haksızlık olur.. otomobilin amacı o değil bi kere ..
  • Bu arabalarla max. hız 90-100 arası olmalı. Hız arabaları değil bunlar. Sakin kullanın keyfini çıkartın. Gitceniz yere 15-20 dk geç gidin kazasız gidin
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Bu arabalarla max. hız 90-100 arası olmalı. Hız arabaları değil bunlar. Sakin kullanın keyfini çıkartın. Gitceniz yere 15-20 dk geç gidin kazasız gidin

olmazzzzzzzzzzz ticarinin 200 den aşağı yapanı makbul değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRHaN17

SELAMLAR

FİAT DOBLO 1.4 FİRE Benzinli aldık 2008 Model Abi araba Hiç kaçmıyoo 140 Yaptırabildik düz yolda Hiç atik değil 1.9 jtd alısmıstım araba sollarken zorlanıyorum Ne yapmam lazım

Bende 1.4 benzinli partner var ama 190 yapıyo doblo nasıl yapmaz şaşırdımmm
  • ilk defa benzinli partner duyuyorum hem de 1.4 üstelik 190 km/h de sürat yapmış!

benim 110 hp civic 195-200 zor yapıyor.

Doblò'ya gelince o motorla o sürati yapması normal.
  • partnerin 1.4 benzinlisini yeni duydum.olsa bile 190 yapmaz gösterge falan bozuktur.yada bayır aşaığı çok dik iniş vardır.
  • Valla bende Doblo 1.2 active var hemde lpg li sıralı sistemde km de 110kuruş anca yakıyor. sürate gelirsek 175 i gördüm daha yol ve pedal vardı ama basmadım. Yalnız yüklü iken yokuşlarda biraz zorlanıyor 4-5 viteslerde. bunun sebebide debriyajdaki 4-5 vites aralıklarının fazla olması buna karşın 1-2-3 çok kısa gaza dokununca 2.vitese geçiyorum. düşük hızlarda çok atak ve seri. Diğer arkadaşlarında dediği gibi araba sürat arabası değil. düz yolda 140 la giderken yandan gelen bi rüzgar hemen arabayı sallıyo. Yalnız arabamdan çok çok çok memnunum lpg ve 1.2 olmasına rağmen performans ve yakıt da mükemmel. bence arabanda bi ayarsızlık vardır. 1.4 motor 140km düşük bence. Ayrıca şu şase muhabbetine de hasta oluyom ne hikmetse herkes 1.2 motor o şaseyi kalsırmaz diyolar ama canavar gibi ek değişende yk orj hatta lpg.
    Sen arabanı bi servise gösterbence

Saygılar
  • en az 1200 kg agırlıgı ve 77 ps gücünü göre süreti normal bence
  • bir de araca performans tipi hava filtresi ve eğer sağlam bir kit yapılırsa çekilen soğuk havayla;bir de arkaya performans tipi son susturucu takılırsa daha fazla soğuk ve temiz hava ve egzos gazlarının daha rahat bırakılması sonucunda araç rahatlayacak ve bir nebze olsun performans değerleri iyileşebilir.
  • jtd ile arasında tabiiki fark olacak. ama o kasaya 77 hp gayet de yeterli.
  • 1.3 mj ve 1,4 benzinli doblo nun normal sartlarda zorlanmadan 180+görmesi gerekir

aracınız yeni

yani motor açılmamış daha rahatlayamamıs olabilir,,

+ olarak vites gecişlerini en bastan yuksek devirlerde yapıp hıza uygun bir yolda testini yapabilirsiniz
  • hakanlevent dogru diyor paralı yola çıkıp motoru açmalısın 1.4 motor olsa bile okadar yawaş gidemez imkansız 140 neki ya at arabsı gibi
  • aynenn katılıormmm ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: SweetBoyJNR

hakanlevent dogru diyor paralı yola çıkıp motoru açmalısın 1.4 motor olsa bile okadar yawaş gidemez imkansız 140 neki ya at arabsı gibi
  • abey siz öle diyonuz e biz dizel 1.3 doblojla 19 la gittik geldik trabzona bide ceza ödedik(bu arada)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.