Şimdi Ara

ACIL YARDIM ?? !! XETEC VECTOR SERISI V-350.6 HAKKINDA YARDIM ???!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar XETEC Vector serisi v-350.6 Bu amfiyi almayi dusubuyorum sifir fiyati 250 tl 6 kanal amfi 2 kanali Bas kullandigi icin hangi marka ve model basslari kaldirir ve kalitesi dayanikliligi nasil bir bilginiz varmi tesekkurler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xetec Vector V-350.6: 6 Kanal Amfi Güç Merkezi

Xetec Vector V-350.6, en zorlu ses sistemlerini bile güçlendirmek için tasarlanmış, son teknoloji bir 6 kanal amfidir. Mükemmel ses kalitesi, çok yönlülük ve güvenilirlik sunan bu anfi, profesyoneller ve ses meraklıları için ideal bir seçimdir.

Ana Özellikler:

• 6 yüksek güçlü kanal, her biri 350 watt'a kadar çıkış sağlar
    • Düşük THD+N (<0,05%), temiz ve bozulmamış ses üretimi için
    • Geniş frekans tepkisi (10Hz-20kHz), tüm ses aralığını kapsar
    • Dahili fanlar ve sıcaklık koruması, optimum performans ve güvenilirlik sağlar
    • Çeşitli giriş ve çıkış seçenekleri, esnek bağlantı imkanı sunar

Faydaları:

• Güçlü ses çıkışı ile büyük alanları ve kalabalıkları bile kolaylıkla doldurur
    • Olağanüstü ses kalitesi, net ve dinamik ses üretimi sağlar
    • Çok yönlülüğü sayesinde çeşitli ses sistemleri ile uyumludur
    • Dayanıklı yapısı ve güvenlik özellikleri, uzun ömür ve güvenli çalışma sağlar

Uygulamalar:

Xetec Vector V-350.6, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalar için uygundur:

• Canlı müzik mekanları
    • Konserler ve festivaller
    • DJ sistemleri
    • Kurumsal etkinlikler
    • Ev sinemaları

Sonuç:

Xetec Vector V-350.6, ev veya profesyonel ses sistemleri için üstün performans ve çok yönlülük sunan olağanüstü bir 6 kanal amfidir. Gücülü, güvenilir ve yüksek kaliteli ses üretimi özellikleriyle, ses deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İş yapar, ses çıkar ama ben bu tip amfileri sevmiyorum.
    Güçsüz oluyorlar.
    Zaten markadan da şüpheliyim.
  • Guc derken kolonlari kaldirma ve ses bakimindanmi ve sesi yuksek ve net verirmi zaten 2 yil Garantisi var basimi agritirmi sizde Sierra sa5050 mi yoksa Bu amfininmi kalitesi daha iyi yada 250-300 tl lik bildiginiz 5 yada 6 kanallili bildiginiz daha kaliteli amfi varmidir?????
  • ata teknoloji center
    Ata Teknoloji Center
    http://www.atateknolojicenter.com/?D=1327
  • Yok Kardesi Ben 250-300 arasi dedim seninkiler braz pahalli
  • 5 kanallı, kaliteli, daha ucuz amfi varsa ben de arıyorum

Bütçeniz kısıtlı diye paranızı çöpe atmayın, biraz bekleyip kaliteli ürün alın.
  • Xetec amfiyi alirsam copemi atmis olurum Sierra sa 5050 ile Bu xetec amfiyi kiyaslarsak hangisi daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 1,5 diesell acil yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben amfi alacak olsam, 2 sini de almam.
    JBL GTO 1004 alın olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmasher

Xetec amfiyi alirsam copemi atmis olurum Sierra sa 5050 ile Bu xetec amfiyi kiyaslarsak hangisi daha iyi

xetec 350.6 ile jbl in gto6000 (eski bir amfidir) model 6 kanal amfisinin elektroniği tıpatıp aynıdır, ancak yerinde olsam sierra sa5050yi alırdım 350.6nın yanında daha performanslı çalışacaktır. 350.6 biraz daha giriş sınıfı kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.