Şimdi Ara

FİAT DOBLOMU ?? VOLKSWAGEN KEDİMİ ?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
31.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EE yani öle gene connect ciler zırvalıyo neresi iyi conectin araba yolda giderken bi tarafını çekemiyo millet burada connect diyo kardeşim bi boşaltın şu doblo caddy topicini görmüyomusunuz doblo caddy diyo

AMA TABİKİ HER ZAMAN HER YERDE DOBLO
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak733

vw caddy ile doblo'yu bir tutmayınız lütfen

neyi bir tutcaz merak ediyorum doğrusu ikiside aynı sınıf araçlar,aynı amaç için üretiliyorlar üstelik doblo VAN OF THE YEAR 2006 yani 2006 yılının ticari aracı seçildi o parayı verecek olduktan sonra heryeri polo,golf,touran'la aynı olan ve verdiğim paranın tamamına yakını yurtdışına gidecek olduktan sonra gider dobloyu alırım hiç olmazsa hem yerli hem tasarımı kendine özgü hemde türkiye'nin heryerinde yetkili servisi var

• İşte hem yerli malı hem hemen parçası bulunur
    hemde çooook iyi bi araç verdiğin para boşa gitmiyo hemde van of the year aracı
  • yau bu caddy doblo olayı hiç bitmicekse yöneticilere sölielim ana sayfaya bi başlık açsınlar caddy mi doblo mu die isteyen orda tartşsn artk yeter yauu görmek istemiormm bu tartşmaları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunerrus

yau bu caddy doblo olayı hiç bitmicekse yöneticilere sölielim ana sayfaya bi başlık açsınlar caddy mi doblo mu die isteyen orda tartşsn artk yeter yauu görmek istemiormm bu tartşmaları...

Arkadaş kusura bakma ama hiç kimseyi buraya zorla çağırmıyorlar, herkes merak ettiği için bakıyo. Görmek istemiyorum demişsin ama senin de merak ettiğin belli.

• Lan oğlum doblo ile caddy'i karşılaştıran bir insan ne arabadan anlıyordur nede kaliteden akıncl misin nesin sen fiat ta mı çalışıyorsun belliki orda çalışıyorsun doblo ile caddy arasındaki kalite farkını sende biliyorsunda burda doblo yu savunuyorsun bırak yaw sen bu lafı sokakta söylesen millet sana deli der

• samet325i
    Er

21 Mart 2006; 14:33:35

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaslar kimse bana caddy hız yapamaz demesin.bikere o aractaki motor 1.9tdi ve tamamen volkswagen group tarafından geliştirilmiş...benim arkadasım babası ve kendisi varken kadranın fotografını cekmiş ister inanın ister inanamayın ibre 240km/h...ama biraz meğilli bir yol yani tam düz değil.ama suda var o kasayla ne kadar hız yapılır ayrıca yapılması doğru olur mu??buda tartısılır doğrusuuu!!!!

"http://forum.donanimhaber.com/m_6117186/mpage_3/key_//tm.htm#6347475 " adresinden aldım burda doblo'nun 200 yapamayacağını idda ediyorsun, orda caddy 240 yaptı diyorsun, şimdi sana soruyorum caddy' de 240 yaptıran 105bg doblo'ya 200 kilometre hız yaptırmıyor mu? volkswagen'in dünya devi olduğunu söylüyorsun. Dünyanın 1 numaralı araç üreticisi olduğunu ele alalım (kesinlikle değil ama öyle farzedelim) aynı beygire sahip daha hafif (sürtünme katsayılarını bilmiyorum ama bariz bir fark yoktur biri 0,36cw ise diğeri 0,34 dür) bir araç caddy'nin yaptığı hızın 40 kilometre eksiğini yapamayacak mı?
    Bilmeden konuşuyorsun, git bi 105 bg'lik doblo bul sür ondan sonra 200 yapamaz de(ayrıca caddy 240 yapabilmesi de kanıtlanması gereken bir iddadır)

• quote:

Orjinalden alıntı: samet325i

bi kere olayı marka olarak ele alalım.bi tarafta fiat.bi tarafta dünyaa devi Volkswagen.
    caddy dobloya 1-0 fark attı bile....sonraaaa ekonomi ve performans olarak caddy bence daha iyi.hızda da bazı arkadaşlar dobloyu ucurmus.taş catlasa doblo 5 kişiyle düzde 180 yapar.200 falan belki yokus asağı için olabilir.boş olarak o aracla zaten basılmaz maazallah ucarsınız falan.bide doblonun euro n-cap test resmini göreniniz varmı???ALLAH doblo sahiplerini ve hepimizi korusun....(AAAAMİN)Doblo nun tek iyi yanı bence ucuz parca.ve yerli olması.
    ismimdende anlasılacağı gibi ben e30 325i ciyim.yani hıza meraklıyım.Dobloda caddy de kullandım ama gercekten Almanlar bu işte usta ister spor ister Binek istersede Ticari olsun Fark Yapmaz Ne Conncet NE Doblo Nede Combo CADDY sınıfında Lider.

• MERHABA FORD CONNECT İN ÇOK YAKTIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM DİĞER İKİSİ ARASINDA BİR KARAR VERİN BENCE AMA BEN CADY DİYORUM ESTETİK MAKİNE
  • Hepsi de çok pahalı, adamlar nasıl olsa millet sıraya geçiyor diye kazık fiyattan satıyorlar. Fiyatlar inmedikçe ne doblo ne de caddy
  • arkadaşlar siz bu ticarilerle yarış falan yaparsınız arabalar 140 tan sonra g.tü havada gidiyor manyaq sınız siz. doblo araba değil içlerinde endüzenlisi caddy ama bende connect var yol tutuşu güzel çok ses çıkıyor gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: optic

Lan oğlum doblo ile caddy'i karşılaştıran bir insan ne arabadan anlıyordur nede kaliteden akıncl misin nesin sen fiat ta mı çalışıyorsun belliki orda çalışıyorsun doblo ile caddy arasındaki kalite farkını sende biliyorsunda burda doblo yu savunuyorsun bırak yaw sen bu lafı sokakta söylesen millet sana deli der

lan lı man lı konuşma.optik

arabadan anlayan sensin di mi

ben karşılaştırmıyorum parayı hak eden doblo diyorum.

sokakta doblo tercih ediliyor.biraz gez dolaş.deli sandığın insanların arasına gir.doblo ödülü de götürdü.

hadi sana kolay gelsin.

buarada doblo nun yeni tipi euro-ncap e giricek eski 3 yıldız ı aşıcaktır.

kia cerato da 3 yıldız aldı .3 yıldız idare eder.aveo 1.5 yıldız

caddy 195 de limitör e giriyor.

uzaydan bıraksan 240 yapmaz

• Ya akincl arkadaşım sen eminmisin caddyde limitör olduğuna. ben pek zannetmiyorum. Ya hani ben basmadım okadar yüksek hız caddyle ama zannetmiyorum limitör olduğunu sakın aerodinamik yapısı gereği araba fazla direnc nedeniyle fazla hız yapamamış olmasın. Hani ben buna benzer olayları yaşıyorum caddyde hele hava rüzgarlıyken ve birazda yüklüyken araç 160a falan çakılıp kalıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapadokyalı -- 22 Mart 2006; 18:11:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: burak733

vw caddy ile doblo'yu bir tutmayınız lütfen

neyi bir tutcaz merak ediyorum doğrusu ikiside aynı sınıf araçlar,aynı amaç için üretiliyorlar üstelik doblo VAN OF THE YEAR 2006 yani 2006 yılının ticari aracı seçildi o parayı verecek olduktan sonra heryeri polo,golf,touran'la aynı olan ve verdiğim paranın tamamına yakını yurtdışına gidecek olduktan sonra gider dobloyu alırım hiç olmazsa hem yerli hem tasarımı kendine özgü hemde türkiye'nin heryerinde yetkili servisi var

olaya noktayı koymuşsun dostum

• quote:

Orjinalden alıntı: kapadokyalı

Ya akincl arkadaşım sen eminmisin caddyde limitör olduğuna. ben pek zannetmiyorum. Ya hani ben basmadım okadar yüksek hız caddyle ama zannetmiyorum limitör olduğunu sakın aerodinamik yapısı gereği araba fazla direnc nedeniyle fazla hız yapamamış olmasın. Hani ben buna benzer olayları yaşıyorum caddyde hele hava rüzgarlıyken ve birazda yüklüyken araç 160a falan çakılıp kalıyo.

Arkadaşım sen geçen de bana bunu sordun.

+- 2 km/h 195 de kesiyor.limitör var.devir 4000 e çok yakın.yuvarlak 4000 diyebiliriz.servise gidip de öğrenebilirsin.deneyerek de bulabilirsin .ama servise sorsan daha iyi.

ben bunu rampa aşağı dip gaz yaptım.bu hıza kolay ulaşılıyor sanılmasın.

düz yolda 180 i zaten geçmiyor.

dediğin gibi yağmur rüzgarlı havada 160-170 i geçmiyor.

zaten geçmese de olur.

• Meyve veren ağaç taşlanırmış, o hesap herkes fiat'dan girdi doblo'dan çıktı. Bence doblo'nun tek kötü yanı euroncap'ten aldığı 3 yıldızdı, tahminim onu da düzeltmişlerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: burasineresi

Meyve veren ağaç taşlanırmış, o hesap herkes fiat'dan girdi doblo'dan çıktı. Bence doblo'nun tek kötü yanı euroncap'ten aldığı 3 yıldızdı, tahminim onu da düzeltmişlerdir

+1
  • VW CADDY SON HIZI 193 KESİNLİKLE GEÇMİYO FORD CONNECT SON HIZI 185 ASLA GEÇMİYO BUNU KAÇKEZ DENEDİK TİCARİ ARAÇ İÇİN BU SÜRATLAR FAZLA BENCE DOBLO 200 YAPIYOR AMA SADECE OTOBANDA SANKİ UÇACAKMIŞ GİBİ DOBLOYLA 160 FAZLASI ÇOK TEHLİKELİ 2006 MODELİNİNDE FİRENLERİ VASAT ARKADAŞLAR TURBO SANKİ İÇERİDE ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ SES GELİYO BENCE YA CADDYE YADA FORD CONNECT
  • tartısmasız caddy tabiki bence sınıfında en iyisi bende var yol pc tut konfora konfordan tut mazeme kalitesine ve tabikide avrura araba
  • http://www.euroncap.com/images/results/mini_mpvs/car_187_2004/fiat_doblo_2004.jpg
    Fiat Doblo'nun çarpışma testi sonucu...
    Arka tekerlekler bile ön tarafa doğru kaymış...
    Ayrıntılara şu adresten bakabilirsiniz:http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=7&id2=187

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.