Şimdi Ara

Fıat Egea 20bin bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracım fiat egea 1.4 sedan benzinli bu ay 20bin bakımı yaptırmam gerekiyor. Yakın zamanda bu bakımı yaptıran arkadaşlar varsa fiyatlar ve yapilan işlemler hakkında bilgi verebilirse çok sevinirim. Çağrı merkezi bu konuda bilgi paylaşmıyor. Bana yakın olan servisi hafta ici 2 kere aramama rağmen ulaşamadım. Kitapçıkta yazan bakım için şuan ne kadar ücret talep ediliyor? Indirim olayı var mı? Yaptıran varsa yanıtlarsa memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hangi ildesin fiat sitesinden servislere bakıp arayabilir yada online randevuda alabilirsin. Yol arkadaşım uygulamasında teklif al diye bölümde var servis randevusu için.

Benim tavsiyem araç satışı yapan ana bayiler değilde sadece servis hizmeti veren yerler var fiat yetkilisi olarak oralarda daha ucuz oluyor.

• 10 vlbinde bir biliyorsunuz araç bakımı yağ yaktığı için 1.4ler servisler 20 bin den 10 bine düşürdü inşallah 10 bin önce bakım yapılmıştır aracin 

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    hepsi düşmedi sadece 2019 belli bir ayından sonra üretilenler için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kucukaksoy

hepsi düşmedi sadece 2019 belli bir ayından sonra üretilenler için geçerli

Bilgi için tskler

• ultraghost U kullanıcısına yanıt

Istanbuldayim hocam. Evime 3 dk mesafede Erkay otomotiv var hem satis hem servis hizmeti var. Oraya gitmeyi düşünüyorum ama ulaşamadım.

Aracı ilk sahibinden aldım mart ayında geçen sene aralık ayında 10bin bakımı yapılmış faturası ve yapilan işlemlerin dokümanı elimde o konuda sıkıntı yok hocam zaten araba ilk marsta uyarı veriyor artık servise şu kadar gün kaldı diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla bakım masrafı
    geçen ay açıldı
    Fiat Egea 60 000 Bakımı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %10 klişe indirim alırsın, fiatın kampanyalarını takip etmek gerek %20-25 inrim yaparlar.
    Diger markalar öyle.

Yag yag filitre, polen filitre, hava filitre , motor yag tapası degişir. 1000 lira.

Sanayide max 400 tutar.

• 10bin bakımına göre dediginiz tutar çok fazla çoğu yapılan işlem 10bin ile aynı ilk bakımda 300e yakın tutmuştu.

• Fiat servisleri çok pahalı olmuyor. Sadece yağdan sağlam geçirirler.

30 bin km bakım için 4 ay önce 600 tl civarı bir fiyat vermişlerdi. Çevre illerdeki servisleri de arayabilirsiniz. 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatı söylerler.

• garanti mevzusunu çok da şapmıyorsanız eğer ki ben öyle yapmıştım.

shell istasyonunda geçen sene bu zamanlar tüm filtreler ve yağı 300 tl ye değiştirmiştim.

• crssover C kullanıcısına yanıt

Bugün başka bi ilçede ki yetkili servisi aradım 1100 tl dediler.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Sırf garanti var diye yetkili servise gitmek istiyorum ama fiyatlar çok pahali

• Yetkili servis adam kanırtıyor. Ben de aradım geçen yetkili servisi 1400 ama 1300 falan yaparız dedi kilometre bakımını.

Sonra tanıdık ustayı aradım 400 TL ye hallederim sen getir bırak dedi.

Ama araç kiralık olduğu için kiralayan firmaya girecek hesap. Ben meraktan aradım bakalım piyasa neymiş diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaBop

Sırf garanti var diye yetkili servise gitmek istiyorum ama fiyatlar çok pahali

Aracinizda kronik yağ yakma var ben risk almazdim 5 yıl servise giderdim nolur nolmaz basın ağrımasın bı de maksimum 10 binde bir yağını degistir 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 7 Aralık 2020; 15:41:56 >

Hocam yağ yakma genelde lpgli olanlarda daha sık görünüyor. Benim başıma daha gelmedi. Benimki 20bin bakımı da sayılmaz araç daha 17bin kmde yıllık max 8bin yapan ben için aracı yürütme maliyeti cidden çok fazla.

• The Alim kullanıcısına yanıt

Iki yeri aradım ikiside aynı fiyatı verdi. Indirim falanda yok diyip kestirip atiyolar demek ki işler açık ki kimseye eyvallahlari yok. Önceden yılda en az 5 kampanya olurdu.

• Hocam konuyla alakasız ama 10.000 km bakım periyodunu kullanmışsınız araçta yağ eksiltme durumu nedir ? Ekleme yaptınız mı hiç

• Bende bi problem olmadı hocam hatta ağustos ayında uzun yola gitmeden önce bi gittim baktirdim. Normal seviyede dediler sanırım lpgli olanlarda bu yağ yakma problemi oluyor.

• GangstaBop G kullanıcısına yanıt

Vay maşallah ne diyim bilemedim. Dandik Opar Olio yağ ve Opar'ın ucuz filtre setine rağmen 1100TL.

Dışardan alsanız Mobil1 5w30 yağ ile orijinal filtreler 400 e bile mal olmaz. Yazık...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.