Şimdi Ara

Fiat Egea Cross'a yeni standart özellik: Traction+ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MBK3334 VAUVJ

Standart donanımda 3, en full pakette 4 yıldızmış. Yani çarpışma önleme, şerit takip dahil olunca bu puan. Aracın kendi gövdesi çok iyi değil demek oluyor aslında bakarsan. Özellikler olmasa vay haline. 5 yıldız olarak gördüğümüz C segment corolla ve megane gibi araçlar en boş paket dahil olmak üzere 5 yıldız alıyorlar.

Megane ile egea aynı dönem teste girdi, yetişkin korumasında Megane 88, egea 82 puan. Megane gövdesi ne kadar iyi ise egea da o kadar iyi demek bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları çok artmış alacak olan bunun yerine bütçesini çok az zorlasın Golf, Corolla falan alsın.
    En azından B+ mi C mi diye düşünmez, tam olarak C segmentine binmiş olur.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bu mümkün değil, Egea ile Megane’ı nasıl aynı kefeye koyabiliyorsunuz. Testlere bir daha bakmanızı tavsiye ederim. Egea C segmenti mi o bile belli değil ucuz bir model. Ayrıca tek kriter ön koltuklar yolcu koruması mı? Yaya peki nasıl? Arkada oturanların durumu? Araba bir bütündür sadece ön iyi aa süper diyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 30 Temmuz 2024; 22:11:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

Ben nesnel veri ile yorum yaptım, gerisi beni ilgilendirmez. Siz kafanızdaki gerçeğe inanmaya devam edebilirsiniz.

Bende verilerlerle yorum yapıyorum at gözlüğü takıyorsunuz. Tam araştırmadan gelip burda yorum yapıyorsunuz. Ön koltuk koruması 82, Arka koltuk 60, yaya 62, asistan 25 bu Egea’nın sonuçları öyle tek bir veriyle konuşmuyorum senin gibi. Megane ise Ön yolcu 88, Arka 87, Yaya 71, Asistan 71 Gördün mü aradaki devasa farkı sen esas kendi gerçeklerine inanmaya devam et. Ancak altı boş savunmalar yaparsınız zaten.

• mitsubashi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. 👍🏻

• mitsubashi kullanıcısına yanıt
    ŞART !

• sen egeasın. küçük düşün! uygun fiyatlı verimsiz motorlu ama tebaaya hitap etmek varsın. ne işin var böyle traction atraksiyonlarında? indir fiyatları 600lere hava yastığı olmasa da alırız. Abdurrahman çelebi.

• Egea önce
    - kapı pandozitlerini bi elden geçirsin çorap siyah kumaşı ile kaplamayı ve semsert plastiği bıraksın
    - sinyal kolunu daha güçlü plastikten yapsın kırıldı kırılacak.
    Sonra gelip 1.4 / 1.5 milyon TL ye satmaya çalışsın.
    Bu fiyatlara çok daha kaliteli araçlar satılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Travmaları var muhtemelen bu gibi insanların. Ne görse inanmaz böylesi. Resmi belge ver yine inanmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.