Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
70
Favori
151.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-AFB8954A9

5. viteste motor devri nedir 110 km ile giderken

Alıntıları Göster
    2500 civari gider hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, hiç plus paket veya güvenlik paketi eklentisiyle birlikte araç alan oldu mu acaba?

Cross 1.3 mj urban plus almak istiyorum. Bayiyle görüştüm sipariş üstüne çalışıyoruz dediler. Plus paket eklentisiyle istesem teslim süresi uzar mı acaba?

Arabasız kalamam ve mevcut arabamı satmadan alamam. Bu yüzden uzun süre beklemek bana sorun çıkartır.

Ayrıca şuanki aracım golf 7 1.6tdi 90hp manuel midline plus 72.xxx km de hatasız, herhangi bir problemi de yok. Acaba dediğim araca geçsem pişman olur muyum?

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonjeton64

Merhaba arkadaşlar, hiç plus paket veya güvenlik paketi eklentisiyle birlikte araç alan oldu mu acaba?

Cross 1.3 mj urban plus almak istiyorum. Bayiyle görüştüm sipariş üstüne çalışıyoruz dediler. Plus paket eklentisiyle istesem teslim süresi uzar mı acaba?

Arabasız kalamam ve mevcut arabamı satmadan alamam. Bu yüzden uzun süre beklemek bana sorun çıkartır.

Ayrıca şuanki aracım golf 7 1.6tdi 90hp manuel midline plus 72.xxx km de hatasız, herhangi bir problemi de yok. Acaba dediğim araca geçsem pişman olur muyum?

Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.
    Böyle bir değişimi neden düşünüyorsunuz anlamadım (Golf'ü satıp sıfır Egea Cross alırsanız elinizde para mı kalacak?)
    Egea'nın donanım listesine bakmayın. Daha düşük kalite hissi veren sert bir kabin, hantal, gürültülü ve konforsuz bir araca geçmiş olursunuz. Tek artısı daha yüksek olması.

Bu arada ben de Egea Cross almayı düşünürüm ama turbo benzinli Urban modelini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFB8954A9 -- 10 Şubat 2021; 1:23:39 >

• Aracım 2016 model ve en boş paket, ayrıca 61bin kmde satın aldım. Golf ilk aracım. Sıfır km bir araca sahip olmak istediğim için böyle bir geçiş düşünüyorum.

Ortalama olarak haftaiçi hergün 100km yapıyorum. Ev iş arası bu sebepten dizel düşünüyorum. Yalıtım ve kalite algısı olarak geriye gideceğimi biliyorum. Ama sıfır km olması çekici geliyor.

Elimde pek para kalacağını sanmıyorum. Cross 1.3 urban plus 205bin tl civarında. Benim aracında aşağı yukarı o ayarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonjeton64 -- 10 Şubat 2021; 3:52:5 >
  • Sıfır araç konusuna yazdım.

Fiat bayileri bu ay 40.000 tl 12 ay sıfır faiz kullandırmaya başlamış. Cross anlaşıp 20 ya da 28bin sıfır faiz kullananlar yeni kampanyaya güncelleyebiliyor. İşine yarayan olur belki.
  • Forumda cross alan kimse yok galiba. İki gün önce 1.4 lounge donanım ek paketsiz gecikmeli olarak teslim aldım. Kullanımla ilgili deneyimlerimi ilerleyen günlerde yazabilirim.

Sanırım şu anda hiçbir bayi lounge donanım satmıyor ellerinde street ve urban olanlar varsa onları satıyorlar. Üretimle ilgili bir sıkıntılar var ama yakında çıkar kokusu.
  • Ben de dün (Salı günü) 1.0 lounge plus aldım. Arabayı öğrenmeye ve alışmaya çalışıyorum. Aracı çok beğendik şimdilik. 8 yıl otomatik kullandıktan sonra düz vites zorluyor biraz 😀 Eşim de kullanıyor aracı.

Aracın içi çok geniş ve ferah geldi bize. Yükseklik hissi güzel. Süspansiyon yumuşak, konfor odaklı. Kablosuz Apple Car Play harika! İlk izlenimlerim böyle 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 17 Mart 2021; 23:39:20 >
  • Babam bugün bayiye gitmiş. Tüm opsiyonlar dahil 1.6 mjet 240bin tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moozcan

Ben de dün (Salı günü) 1.0 lounge plus aldım. Arabayı öğrenmeye ve alışmaya çalışıyorum. Aracı çok beğendik şimdilik. 8 yıl otomatik kullandıktan sonra düz vites zorluyor biraz 😀 Eşim de kullanıyor aracı.

Aracın içi çok geniş ve ferah geldi bize. Yükseklik hissi güzel. Süspansiyon yumuşak, konfor odaklı. Kablosuz Apple Car Play harika! İlk izlenimlerim böyle 😊

Ne kadar sürede elinize ulaştı araç acaba?

• tLqA kullanıcısına yanıt

Direkt liste fiyatını veriyorlar demek.

Şu devirde böyle dolu ve performansli bir dizel sedan için oldukça uygun ama insan biraz indirim bekliyor liste fiyatına göre  

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Babam bugün bayiye gitmiş. Tüm opsiyonlar dahil 1.6 mjet 240bin tl
    Manuel vites ise o para verilmez gerçi otomatik olsada egea ya o para verilmez

• nummberone N kullanıcısına yanıt
    yaklaşık bir ay önce sipariş vermiştim.
  • Fiat neden İstanbul'daki sürücüleri düşünmez manuel nedir yav 2021 de hala

• Otomatik şart

• atabey92 A kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,

aracınızı teslim alabildiniz mi ? Ben daha alamadım

ben plus + güvenlik paketli olandan almadım standar launge aldım bana 172.400 TL ye son saydı ve dediği bu fiyatı Türkiye’nin hiçbir yerinde alamazsın. Sizde hem plus hem güvenlik paketini 180 e almışsınız nasıl oluyor

• Mhmtdmrlll M kullanıcısına yanıt

Hocam kusura bakmayın ben güvenlik paketi de var diye anladım :) teşekkürler

• 1.4 lounge arıyoruz bulabilen var mı arkadaşlar
  • Benzinliler yağ yakıyor mu hala ?

• canlee89 kullanıcısına yanıt
    1.0 turbo benzinlide yoktur. 1.4 için kullanıma göre değişen oranda devam ediyor sanırım.
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Lpg liler yakiyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.