< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AFB8954A9 -- 10 Şubat 2021; 1:23:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonjeton64 -- 10 Şubat 2021; 3:52:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 17 Mart 2021; 23:39:20 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne kadar sürede elinize ulaştı araç acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Direkt liste fiyatını veriyorlar demek. Şu devirde böyle dolu ve performansli bir dizel sedan için oldukça uygun ama insan biraz indirim bekliyor liste fiyatına göre < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba hocam, aracınızı teslim alabildiniz mi ? Ben daha alamadım ben plus + güvenlik paketli olandan almadım standar launge aldım bana 172.400 TL ye son saydı ve dediği bu fiyatı Türkiye’nin hiçbir yerinde alamazsın. Sizde hem plus hem güvenlik paketini 180 e almışsınız nasıl oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kusura bakmayın ben güvenlik paketi de var diye anladım :) teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|