Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Vs Seat Leon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuşu ne kadar sevmesem de leonun yanında egea 5 para etmez net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • debroglienindalgaboyu D kullanıcısına yanıt
    Her konuya bunu yazmak nedendir? Trollük peşinde eğleniyor musun?

• Leon'u düşünürdüm ama artık hakkaten tasarımı eskisi heryerde var, alışıldık yüz yani.

Egea'ya bakardım ciddi ciddi hem en büyük hacme sahip hb araçlardan biri.
  • dizel diye 15000tl fark vermem ben egeanın çarpışma testi kötü çıkmasından ötürü LEON 1.2 TSI 110 HP S&S Style tercih ederdim.
  • Leon egeanin girdigi teste girmediki kiyas yanlis.
  • Verdiğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim. Şimdilik dizel egea düşünüyorum. Ama lounge 1.6 mı yoksa 1.3 urban mı karar veremedim.
  • Gardaş biri tofaş biri alman mühendisliği iyi düşün

Bombayi biraktim gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 3 Aralık 2016; 23:07:24 >
  • kartalaraz kullanıcısına yanıt
    Buyurun istediğiniz test aşağıda

http://www.sekizsilindir.com/2016/10/en-guvenli-kompakt-hb-euroncap.html?m=1

• Leonu Giulietta ile kiyaslayanlar görmesin bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Buyurun istediğiniz test aşağıda

http://www.sekizsilindir.com/2016/10/en-guvenli-kompakt-hb-euroncap.html?m=1

Tarihlere dikkat...2012 teste giren araclar simdi bu teste bile giremez.
    Biri 30 km ile carpiyor 5 yildiz
    Biri 60 km ile carpigor 3 yildiz

Her sey acik ve net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Yahu Leon ile Egea kiyaslandi ya, helal olsun. Konu kilit. Neettttt

Leon E segmenti de bizim mi haberimiz yok? Leon C sınıfının en dandik 3 arabasından biridir,net!

Ezberbozan egea'yı da sizin gibiler C sınıfı yaptı. (Sözde)

• hocam mumkunse araba almayin

• quote:

quote:

quote:

Leon E segmenti de bizim mi haberimiz yok? Leon C sınıfının en dandik 3 arabasından biridir,net!

Egea HB bildiğin C sınıfı.Aksini iddia etmek cahilliktir.Sedan demiyorum bak HB.

Sizde Seat gibi yancı bi markayı yücelte yücelte bi hal oldunuz,Seat bu Seat.Şu forumda 2-3 tane cahil yorum yaptı diye Egea ve Egea HB çöp olmaz,aksine filo milo satar.

Sizde k.çı kırık Leon'u yüceltmeyi bırakın da dandik olduğunu kabul edin.

• Araç eninden biraz ufak yoksa yükseklik ve uzunluk olarak bir çok markadan ölçüleri daha fazla.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Egea HB bildiğin C sınıfı.Aksini iddia etmek cahilliktir.Sedan demiyorum bak HB.

Sizde Seat gibi yancı bi markayı yücelte yücelte bi hal oldunuz,Seat bu Seat.Şu forumda 2-3 tane cahil yorum yaptı diye Egea ve Egea HB çöp olmaz,aksine filo milo satar.

Ne yani, ezberbozan HB c sınıfı oluyorda sedan ne olursa olsun mu mantık. Daha orada çelişiyor sunuz. Ezberbozan bas baya B+ sinifidir. Bakın, ben marka fanatikligi vs.. yapmıyorum. Leon parasına göre alinacak en iyi araç. Daha güzelleri yokmu var. Ancak insanlar bütçelerine göre olabildiğince donanımları yüksek araçlar tercih ediyorlar. Seata yok yanci marka yok bilmem ne demek asıl cahillik budur. Bir markanin başka bir markanın çatısı altina girip satış yapması kadar normal bir şey yok. Ve parasına göre güzel araçlar üretmesi. Bu mantikta Porsche 'de leş ve yanci. Sizin gibi anti vag'cılar yüzünden bu tip konular çok ileri gidiyor.

Ortada yuceltilmesi gereken bir şey varsa oda iyi işler çıkaran bütün markaları objektif olarak yüceltmektir. Kabul edin artik, fiat bir cok markanin hep aşağısında. Son olarak belirtmeliyim dandik olan sizin konuşma tarzınız. Ölümüne ezberbozani bana savunan sizsiniz, ben değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 4 Aralık 2016; 22:15:49 >

• Ben yancı ve leş muhabbetine katılmıyorum. konuyu açan arkadaş seat imaj olarak fiat'tan daha iyi deyince birinin lokomotif diğerinin vagon olduğunu ima ettim. yoksa bir markanın çatısı altında olmak kötü araba yapıldığı anlamına gelmiyor. ben teknik olarak değerlendirme yaptım. seat teknoloji üretmiyor. vw grubu seat üzerinde her konuda söz sahibi. seat tarihi boyunca böyle bir politika izlemiş. bir dönem fiat, bir dönem citroen, şimdide vw çatısı altına girmiş üretimini bu şekilde yapıyor. fiat kendisi teknoloji üretiyor. ortak kullandığı platformları, teknolojileri var. common rail, cam tavan, multiair daha saymaya kalksak konunun dağılacağı bir sürü teknolojinin üreticisi ve mucidi. her zaman motor teknolojisine arge ve yatırım yapan bir firma. bu bile büyük bir saygınlıktır. tsi emeklerken t-jet koşuyordu. üstüne multiair geldi. multijet'in bütün common rail dizel motorların atası olduğu gerçeği ortada.

fiat arabası beğenilmeyebilir bu çok normal. egea leon'dan daha kötü bir araba da olabilir ama iş marka imajına gelince seat daha iyi bir imaja sahip demek baya bir ayıp ve gerçek dışı oluyor. bazen dek geliyorum ve gülüp geçiyorum forumda fiat'a dacia, tata, geely, chery muamelesi yapanlar oluyor. arabası 1 senede dökülüyor vs. gibi. komik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 4 Aralık 2016; 22:49:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yani, ezberbozan HB c sınıfı oluyorda sedan ne olursa olsun mu mantık. Daha orada çelişiyor sunuz. Ezberbozan bas baya B+ sinifidir. Bakın, ben marka fanatikligi vs.. yapmıyorum. Leon parasına göre alinacak en iyi araç. Daha güzelleri yokmu var. Ancak insanlar bütçelerine göre olabildiğince donanımları yüksek araçlar tercih ediyorlar. Seata yok yanci marka yok bilmem ne demek asıl cahillik budur. Bir markanin başka bir markanın çatısı altina girip satış yapması kadar normal bir şey yok. Ve parasına göre güzel araçlar üretmesi. Bu mantikta Porsche 'de leş ve yanci. Sizin gibi anti vag'cılar yüzünden bu tip konular çok ileri gidiyor.

Ortada yuceltilmesi gereken bir şey varsa oda iyi işler çıkaran bütün markaları objektif olarak yüceltmektir. Kabul edin artik, fiat bir cok markanin hep aşağısında. Son olarak belirtmeliyim dandik olan sizin konuşma tarzınız. Ölümüne ezberbozani bana savunan sizsiniz, ben değil.

Tamam.

• İkisi de dandik ama leon gene de saplar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zamir84

dizel diye 15000tl fark vermem ben egeanın çarpışma testi kötü çıkmasından ötürü LEON 1.2 TSI 110 HP S&S Style tercih ederdim.

Ben Egea çarpışma testini izlediğimde sürücü ve yolcuyu iyi koruduğunu görüyorum. Ivır zıvırdan puan kırmışlar. Bence aracın şasisi sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palpatine48

Ben yancı ve leş muhabbetine katılmıyorum. konuyu açan arkadaş seat imaj olarak fiat'tan daha iyi deyince birinin lokomotif diğerinin vagon olduğunu ima ettim. yoksa bir markanın çatısı altında olmak kötü araba yapıldığı anlamına gelmiyor. ben teknik olarak değerlendirme yaptım. seat teknoloji üretmiyor. vw grubu seat üzerinde her konuda söz sahibi. seat tarihi boyunca böyle bir politika izlemiş. bir dönem fiat, bir dönem citroen, şimdide vw çatısı altına girmiş üretimini bu şekilde yapıyor. fiat kendisi teknoloji üretiyor. ortak kullandığı platformları, teknolojileri var. common rail, cam tavan, multiair daha saymaya kalksak konunun dağılacağı bir sürü teknolojinin üreticisi ve mucidi. her zaman motor teknolojisine arge ve yatırım yapan bir firma. bu bile büyük bir saygınlıktır. tsi emeklerken t-jet koşuyordu. üstüne multiair geldi. multijet'in bütün common rail dizel motorların atası olduğu gerçeği ortada.

fiat arabası beğenilmeyebilir bu çok normal. egea leon'dan daha kötü bir araba da olabilir ama iş marka imajına gelince seat daha iyi bir imaja sahip demek baya bir ayıp ve gerçek dışı oluyor. bazen dek geliyorum ve gülüp geçiyorum forumda fiat'a dacia, tata, geely, chery muamelesi yapanlar oluyor. arabası 1 senede dökülüyor vs. gibi. komik oluyor.

Kismen haklisiniz ama yine de bu egeanin leon dan kaliteli oldugunu gostermez. Son paragrafta dediginiz fiatlar dökülüyor bir sene de sözünüz icin şunu söyleyebilirim evet gercekten fiat in arabalari dökülüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.