Şimdi Ara

Fiat Egea Hatchback Vs Seat Leon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iki araç arasında kaldım. Manuel vites bakıyorum. Aracı 4-5 yıl satmayı düşünmüyorum.

Henüz dizel mi benzinli mi alacağıma karar veremedım.

Ama Her ikisi için de fiyat teklifleri aldım.

Aldığım fiyatlara göre değerlendirme yapar mısınız?

Donanım olarak Fiat daha önde. Marka imajı olarak bence Seat. Tasarım olarak her ikisini de beğeniyorum.

1.6 Multıjet Lounge Plus= 73.500

1.4 Lounge Plus: 59.000

LEON 1.6 TDI 110 HP S&S Style : 75.000

LEON 1.2 TSI 110 HP S&S Style : 61.500 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanhelcing -- 3 Aralık 2016; 16:7:4 >

• Otomatik deseydiniz Fiat derdim ama
    Manuelse seat. (Dsg meselesinden dolayı.)

Motor olarak EgeA daha önde ama tasarım olarak leon çok hoş. Led veya xenon egeada yok bildiğim kadarıyla.
  • Leon
  • Benzinli leon dizel egea derim ..
  • Egea'nın süspansiyon konforu hariç üstün olduğu bir nokta yok, vasat bir işçiliği var, malzeme kalitesi leondan da kötü. Çarpışma testinden de 3 yıldız aldı. Dizel motoru leonunkinden 1 litre daha fazla yakıyor. Ama araç için güzel fiyat almışsınız gerçekten.
  • Auris

Uzun yıllar binilecek dediniz diye auris. Yoksa leon.
  • Egea diyorum, ama ben olsam bu bütçeye çıkmışsam 1.6 benzinli otomatik egea alıp lpg takardım Bu arada egea için oldukça iyi indirim almışsınız.
  • seat'ın marka imajı mı varmış?

Fiat kuruluş 1899

seat kuruluş 1950 (1953 ilk üretim)

2000 li yıllara kadar fiat modellerine kendi markasını basıp, yine fiat lisansı ile satan bir firmanın imajı fiat'tan daha iyiymiş.

Fiat Fca > Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Ferrari, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Ram Trucks ve SRT

vw > seat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 3 Aralık 2016; 18:53:54 >
  • Yahu Leon ile Egea kiyaslandi ya, helal olsun. Konu kilit. Neettttt
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Yahu Leon ile Egea kiyaslandi ya, helal olsun. Konu kilit. Neettttt

Ne olacaktı ibiza ile mi kıyaslanacaktı ?
  • Leon alınır,Ama benzinli 1.2 olanı almayın,benzin uçuşta.

1.6 dizel alın en azından.
  • 1.3 multijet egea eyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Yahu Leon ile Egea kiyaslandi ya, helal olsun. Konu kilit. Neettttt

Leon E segmenti de bizim mi haberimiz yok? Leon C sınıfının en dandik 3 arabasından biridir,net!
  • şimdi fiata para verme dicem ergenler saldıracakmis gibi leon varken sormazdım bile
  • Tabiiki Leon.
  • VW sadece Seat değil

Volkswagen
    Audi AG
    SEAT, S.A.
    Škoda Auto
    Bentley Motors Limited
    Bugatti Automobiles SAS
    Automobili Lamborghini S.p.A.
    Porsche AG
    Ducati Motor Holding S.p.A.
    Scania AB
    MAN Truck & Bus AG
  • Gönül leon der
  • yasnaktp kullanıcısına yanıt
    konu vw ve grubu değil. seat vw çatısı altında araba üreten bir alt firma. fiat özgün ve çatısı altında markalar barındıran bir firma. yaptığı arabayı beğenmemek ayrıdır ama otomobil sektörünün öncü markalarından birini başkasının çatısı altında iş yapan firmayla kıyaslayıp imajını beğenmemek saçma. çoğu otomobil üreticisinin tarihine bakın hep fiat ile bir ortaklığı, destek almışlığı vardır.
  • Dizel olacağı için lounge plus ve kırmızı renk Egea hb alırdım.
    Led far da mevcut olduğu için tasarımı bence güzel.
    Leon'un yüzü eskidi bence özellikle ledsiz ve standart jantlı modellerini beğenmiyorum.
    Kalite konusuna gelirsek ikisi de Golf, Megane, Astra seviyesinde değil.
    Fiyatları da o yüzden rakiplerine göre düşük.
    Donanım olarak daha dolu olduğu için Egea yine öne çıkıyor.
    Benzinli olsaydı 1.2 tsi, 1.4 atmosferik benzinli motora göre direkt tercih sebebi olurdu.
  • Fiat egea ithal olsaydı o halde beğendiğinizi alın derdim. Ancak... Hala dolar dövizin arttığı yerde hala ithal araba alıp geleceği tüketmek yerine bursada üretilen egeayı tercih ederim. Unutmayın bu ülkede üretilen araba dahil beyaz eşya vs bir ürünü satın aldığınızda sadece o firmaya değil o firmada çalışan işçilere onların ailelerine okulda okuyan çocuklarına o markaya yan sanayi olarak parça üreten firmalara ve onların işçilerine ailelerine katkı sağlamış olunacaktır. Meşhur katma değer yurt dışına çıkmasın denilen konu budur. Ayrıca yerli üretilen bir malın gerek yedek parçası bol ve ucuz olacaktır hem de servisi ucuz ve ulaşılabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.