Şimdi Ara

Fiat Egea İzlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
6.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır. Kiralayacak olan şirkete 3 tane 0 egea teslim ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bayram tatılı ıcın 8 gunlugune egea kıraladık. Bize 1.3 motorlu olanı verdıler, bunu daha sonra fark ettım ben 1.6 120 hp olandır zannedıyordum. Araba sıfırdı daha rodajı bıle yapılmamıştı, yaklaşık 2.000km kullandım 1.3 motorlu olanı bence çok zayıf. Arabada 5 kısı vardı ve klıma acıktı eğımlı yerlerde motor resmen öluyordu dıp gaz yapıyordum yıne ıvmelenmıyordu. Bundan sonra kıralamadan once motoruna dıkkat edıcem.

Bu arada daha once symbol kıralıyorduk onun motoru daha basarılı 1.3 olanından.
  • Ben de test sürüşünde gayet beğenmiştim, ön yargıyla gitmeme rağmen.

Güvenlik testinden 5 yıldız almış olsaydı, şu anda kırmızı renk lounge plus egea hb aracım vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Eylül 2017; 19:54:41 >
  • yapmayın arkadaşlar! AYIP!

• Yanlış bilmiyorsam egea sedan için lounge plus opsiyonu çıkmış fiyatı çok yüksek 91 bin lira manuel otomatik olan 99 bin lira gerçi segmentindeki diğer rakipleri ve fiyatı nasıl bilemem. Alınır mı deseniz fiyatı riskli rakipleri ile arada çok fiyat farkı yoksa düşündürür.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    En yakın rakibi 115k fiyatı var..Buna göre 100k normal..

• Otomatik 7 vitesli 1.6crdi accent blue ile karşılaştırıldığında ne dersiniz egea arasında?

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Aynı sınıf araç değiller karşılaştırma adaletli olmaz ama accent Rapid arasında accent ağır basar..

Ama accent ve Rapid için 90klar çok para..

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Bu rakibi hangi model hocam Bir inceleyeyim

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Elentranin fiyatı nasıl bilmem ama güzel araç Accent eskisi gibi gözüme hoş gelmiyor tasarım olarak egea derdim accent ile arasında seçim yapacaksam.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    115kya hangi C sınıfı dizel otomatik araç varsa

• egea artık ucuz bir araba sayılmaz. HB fullü 104 bin olmuş.
  • 2000 cc dizel otomatik egea dan bahsediyor arkadaş.

• Benimde izlenimlerim oluyor. Genelde sürücüleri 35 yaş üstü, soldan yardırıp gitmeyi seven tipler oluyor. Yolların hakimi benim havasındalar Egea görünce ister istemez yanından uzaklaşıyorum tehlikeli sürüyorlar. Bir de hiç sağlam görüntüsü vermiyor nedense..

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Opsiyonları ekle 110-115kyı buluyor deri koltuk,ısıtmalı koltuk vs

C sınıfı araçların fiyatları uçtu Zaten 150kya Focus golf var düşünebiliyormusun 150!

Zaten Fiat,Reno bir nebze daha uygun olduğu için satışlarda ilklerdeler..

Geçenlerde bayideyim Fiat 500 108kdı.Benim 500xin en fulü 157k(opsiyonların tamamıyla)

Avrupada satılan 2.0mjetle gelse 170-180ni bulur..

• vag grubu araçlarla bunu karşılaştırmak çok abes olur. ben egea full dizel 1.6 almaya gittim ve onun yerine golf comfort benzinli 1.4 aldım. aradaki kalite farkı çok fazla. öyle böyle değil. eski aracım stilo'dan iki gömlek aşağıda bir araç olmuş. ege yerine alınabilecek çok fazla alternatif var.
  • Skandalek kullanıcısına yanıt
    Egea,İ20,Fluence,Civic bunlar 4yıldız almış..

Ama Civic Sedan daha kötü alır o ayrı mesele birde atmosferik motorlu araca dizel parası veriyorlar birde modelidir çekiyorlar tofaşçılar bitti bunlar başladı benim izlenimimde bu.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Egea HB/Swda kullanılan akustik cam yalıtım vs golf 7den birtık üstte bunu biliyormuydun hocam..

Egea Sedanla golf7 aynı EgeaHB/Sw bir tık yukarda özelden istersen atarım sitenin linkini.
    Kalite kısmında Egeada yumuşak plastik sunuyor golfte ise kapı üstleri hafif-sert yumuşak var bir artısı budur..
    İnce işçilikte üretildiği fabrika Dünyanın altın üretimli fabrikaları arasında..Yani golften aşşağı kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 13 Eylül 2017; 15:39:25 >
  • egeanın lounge ve lounge plus donanımı çok iyi gerçekten farkettiriyor. birisi yazmıştı fiat araba alacaksan en fullunu alcaksın diye gerçektende öyle.

bende 1.6 dizel mevcuttu debriyaj yağ gibi akıyordu yol tutuşu ise şuanda kullandığım şirket aracım olan 2016 opel astradan çok daha üstün.
  • Ben de bir firmadan 2 günlük dizel otomatik Egea kiraladım. 2 gün boyunca İstanbul çevresinde 750+- km yol yaptım. Şehir dışı denebilir. Trafiğe pek girmedim; ve bunları sadece 150 TL yakıt harcayarak yaptım. Bunun 250 küsür kilometresi sakin, kalan 450 kilometresi orta-agresif, 50'si inanılmaz gazlayarak, bir gece yarısında virajdan viraja atarak geçti. Ailemizin sahip olduğu Megane 3'ten daha iyi yol tuttuğu, daha konforlu olduğu kesinlikle su götürmez bir gerçek. Yol tutuş konusunda bana gerçekten fazla güven verdi.
    Kiraladığım firma da kondüsyonu güzel 10.000'de iken vermişti. Donanım olarak park sensörü yok ve kapak jantlı olmasına rağmen, içeride sürücüyü rahat ettirmek adına her türlü donanım vardı.
    Bir kere Şile-Ağva arasında İmrenli koyuna giden yoldaki uzun sağ (belki bilen vardır) ve bi anda aşağı eğimlenen yolda benim de hatam ile arkayı dağıttı (ama bariyere wall-tap yapıyordum neredeyse), ama benim tepkime cevap verdikten hemen sonra esp ile birlikte yola tekrar girdi. Oradan geçen varsa şerit çizgisini göbekten kesen çapraz iki lastik izi var onlar benim
    Araçtan ne beklendiğine göre değişir eleştiri boyutu. 10.000 tl daha ucuz olsa bence gerçekten alınabilecek bir fiyat/performans arabası olurdu.
    Şanzımanı ise kusursuz değil ama güzeldi. Alıştıktan sonra nerede ne yapmasını istiyorsanız cevap veriyor. Bir kere ben çok ısıttığım için bir gecikme yaşattı onun dışında tüm beklentilerimi karşıladı. Tek beğenmediğim yanı hızlı kalktığınızda 1. vitesten 2. vitese geçtiğinde ayağınızı gaz pedalından çekseniz dahi 1-1,5 saniye ivmelenmeye devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.