Şimdi Ara

Fiat Fiorino BOYA DÖKÜLMESİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

7 litre ile dolaşıyorum Trabzon gibi yerde,üstelik sahil yolu ağırlıklı ne az yakması hocam :)

grande punto ile 7.5 litre istanbulda yakıp bol bol anıyodum fiatı. demekki normalmiş. şehir içi c4 le gezmeye başlayacam yeniden.

bence abartıyorsun bendede grande punto 1,3 75 lik var ağır istanbul trafiğinde bile 5,5-6 litre arası yakıyor boş olunca çok rahat 4,5 litreler düşüyorum bence sizde bir sorun var multijet fiat ın en iyi yaptığı şey bugüne kadar.çoğu dizelede 5 basar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

gerçekten fiattan nefret ediyorum lanet olası doblo aracımın aküsü tam araç 2 yıl 10 gün sonra bitti adamlar akünün garantisi 2 sene dedi gittim başka yerden aldım hani bu araç 3 yıl garantiliydi allah belalarını versin fiatın

Adam bana tazyikli su tutulmuş sanki dedi hocam :) Var mı ötesi ve bu adam servis müdürü

Arkadaş! İşi bilen yöneticilerin çıkıp saçma sapan bir laf etmesi benim en sinir olduğum şeydir.
    Bilmiyorsan abuk subuk laf etme de, bari "adam sansınlar"...

Ne yani tazyikli su olmayan yıkamacı mı var? Okşayarak mı yıkayacağız??Tüm araçlar yıkamacılarda tazyikli suyla yıkanıyor.
    Hadi bırakalım diğer markaları, o zaman çoğu fiat marka araç bu halde olmalıydı. Yada çoğu fiorino, diyelim.

Sitesin de, garantiden yararlanmak için periyodik bakımların zamanında ve belirtilen kilometrelerde yaptırılması gerekir, diyor..
    O kadar sitesine baktım göremedim, "Garanti dahilinde olsa bile yılda bir kez aracın yetkili serviste pasta-cila ve boya koruma
    yapılması gerekiyor" ibaresi nerede yazıyormuş Allah aşkına!

Bu yaşıma geldim, ama sıfır alınmış araçta boya garantisi için pasta-cila yapılması gereği saçmalığını ilk defa duydum.

Böyle düşünmeden cümle kuran adamlara hemen "nerede yazıyor, gösterirmisin?" diye sormak lazım.

2 yıl mekanik
    3 yıl boya
    8 yıl pas ve korozyon garantisi varmış.

Mekanik ve boya garantisi geçmiş.
    Paslanma değil de durumu korozyon tiplerinden birisine dayandırmak mümkün mü?

Sadece aklıma gelen bir varsayım;

Araç şirket işi için kullanılıyor, o bölgeye daha önceden demir/tahta/başka bir sert madde vs. vurmuş olma ihtimali var mı?
    Eğer böyle bir şey olmuş ise, kılcal çatlama zaman içinde büyümüş ve boya altı tabakaya hava geçirmiş, sonucunda da atma yapmış olabilir.

• Multıjetler ufak dızel olduğundan bıraz yürüdüğünüz vakıt cok fazla rampalarda falan yakıt maleseff tüketimleri oluyor arkadaşlar..
  • aracın daha önce ön camı değişti mi?
  • arkadaşın fiorino suna binmistim elimi cam açma kumandasına attım, bakayım dedim tuşun monte edildigi parçayla beraber komple kendiliginden yerinden çıktı hayret etmiştim açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    malzeme ve oynakligi bahsettiginiz gibi. Benim linea dada sag yolcu kapisini cekip kapatayim dedim uzandim cekince o bahsettiginiz parca ciğer gibi elime geldi sonra yerine taktim

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

ondan sonra "efendim niye fiata teneke diyorlar" ... derler tabi.

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/89464-clio-4-boya-sorunu.html

http://www.hukuki.net/showthread.php?97392-quot-0-quot-Kilometre-diye-aldigim-arabada-boya-dokulmeleri-var

Bunlarda teneke o zaman.. al burdan yak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Hocam boya konusunda birşey diyemeyeceğim ama şirket arabasını kendi arabanız gibi sahiplenmeniz ve titiz davranmanız gerçekten mükemmel bir davranış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Abi selamlar...

Aldigim sacma sapan cevaplar karsininda inan halen hayretler icindeyim...

Ne yapilir ne edilir su an icin bilmiyorum.Yarin ilk isim olayi tuketici hakem heyetine sormak ve bilgi almak olacak.

Arac sirket araci evet ancak daha cok musteriler ile hasir nesir oldugum icin hususi bir otomobil gibi kullaniyorum.

Yasal olarak haklarimi aramayi dusunuyorum ancak 3 yil garanti olayi aleyhimde gibi gorunuyor.

Tayzikli su olayina hic girmiyorum bile...Enteresan bir cumle idi.Imkan olsa da yumusacik fiber bez ile yikansa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: banistercaq

aracın daha önce ön camı değişti mi?

Yok degismedi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Hocam boya konusunda birşey diyemeyeceğim ama şirket arabasını kendi arabanız gibi sahiplenmeniz ve titiz davranmanız gerçekten mükemmel bir davranış.

Cok tesekkur ederim...

Kendi aracimdan cok bu araci kullaniyorum.

Daha cok kendi aracim sirket arabasi gibi geliyor bana

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Hocam grantisi bitmis ya sallamış adam resmen. Tazyikli su boyayi kaldiriyor da hatali olan bölgeyi.

Senin de aractan yana bi sansin yok be hocam. Dsg bozulur yolda kalirsin, lastik gumler yolda kalirsin, superb ile de tokat yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

quote:

7 litre ile dolaşıyorum Trabzon gibi yerde,üstelik sahil yolu ağırlıklı ne az yakması hocam :)

grande punto ile 7.5 litre istanbulda yakıp bol bol anıyodum fiatı. demekki normalmiş. şehir içi c4 le gezmeye başlayacam yeniden.

bence abartıyorsun bendede grande punto 1,3 75 lik var ağır istanbul trafiğinde bile 5,5-6 litre arası yakıyor boş olunca çok rahat 4,5 litreler düşüyorum bence sizde bir sorun var multijet fiat ın en iyi yaptığı şey bugüne kadar.çoğu dizelede 5 basar.

1.3 den başka motor kullanmadığınızı düşünüyorum bu motorun tek avantajı kolay kolay arıza yapmaması ve uzun km ler yapması gerisi berbat çöp bir motor

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam ya...

Araçlardan ziyade nerede işi bilmeyen bir servis çalışanı var bana denk geliyor :(
  • Fiat grubunda bal rengi ve açık mavi tonlarında (Le Castellet mavi) bu sorun maalesef var. Geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

quote:

peki sizce benim araçtaki sorun nedir? nereye baktırayım? hdi motorun eline su dökemez multijet onuda ekleyim.

• 9 litre yaktığına inanmıyorum. Ancak araba çok yüklü ise ve süratli gidiyor ise 9 litreyi bulabilir. Her yaz 800 km yol gidiyoruz, 5 kişi artı bagaj , azami yaktığı ortalama 6 litre. Araç 2010 Fiorino emotion. Bir orta sınıf araba konforu yok fakat gerçekten yakıt cimrisi. Aracı nasıl kullanıyorsunuz anlamadım.

• 1.3 multijet biraz basınca deli gibi yakıyor 9 litreleri görmek hiç zor değil. Bu motorla anca 5. vites 90 km hızda ekonomi yapılır basınca ve şehir içinde gerçekten yakıyor. Doblo vardı şehir içinde 6.5 tan aşağı düşmezdi, aynı kızdırma bujisi arızasını da yaşadık bir sürü uğraştırmıştı.
  • bizim eranında sağ direkte vardı boyattık çok kötü insanın gözüne çarpıyor
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Şener abi burada rahat ver bari...

Arabanın boyasını kazımak nedir Allah aşkına? Yazacak çok şey varda NEYSE deyip geçelim dimi ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 14 Nisan 2015; 10:59:58 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.