Şimdi Ara

Fiat Fiorino BOYA DÖKÜLMESİ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araçta 2 kişi idik ve yük her hangi bir ağırlık yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Klasik bir Fiat'a çamur atma konusu. Arabanın Fiorino olduğu bile fotolardan anlaşılmıyor. Birileri boyayı kazıyıp, aracın boyası atmış gösterilmeye çalışılmış sanki.

Yemin ediyorum üzülüyorum ya seninde oyun 1 oy benimde oyum 1 oy

Konu sahibini tanıyorsun adam facebook grubunda konu açtı arabayı biliyorsun bu mesaj nedir allah aşkına ya
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Beni tanıyanlar olmasa üç kağıtçı olup çıkacağım her halde...YAZIK ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hocam grantisi bitmis ya sallamış adam resmen. Tazyikli su boyayi kaldiriyor da hatali olan bölgeyi.

Senin de aractan yana bi sansin yok be hocam. Dsg bozulur yolda kalirsin, lastik gumler yolda kalirsin, superb ile de tokat yersin

Ne çektin be.
  • quote:

Klasik bir Fiat'a çamur atma konusu. Arabanın Fiorino olduğu bile fotolardan anlaşılmıyor. Birileri boyayı kazıyıp, aracın boyası atmış gösterilmeye çalışılmış sanki.

Yine başlamışsın enteresan şeyler yazmaya.
  • Benim akrabam astrasını 8 yıl sonra servise götürdü. Nokta nokta pas vardı. Adamlar Karoseri garantisine soktu ama Aracın Boyalı olur boş ver istersen dediler, akraba vazgeçti. En azından size de ücretsiz onarım verebilirlerdi hacı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Valla! Bu "basiretsiz" yorumu ilk gördüğümde bende "Yuh artık! Ne diyor bu arkadaş?" dedim.
    Arkadaş bu yorumu yazarken kendinde değildir. Yoksa! yazılacak cümle değiller...

Bu güne kadar pek çok mesajını okudum, yazdıklarının doğruluğunu sorgulamak gibi bir fikri aklımdan bile geçirmedim.
    Sen forumca tanınan birisisin, bu tür söylemlere/tahriklere aldırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Valla! Bu "basiretsiz" yorumu ilk gördüğümde bende "Yuh artık! Ne diyor bu arkadaş?" dedim.
    Arkadaş bu yorumu yazarken kendinde değildir. Yoksa! yazılacak cümle değiller...

Bu güne kadar pek çok mesajını okudum, yazdıklarının doğruluğunu sorgulamak gibi bir fikri aklımdan bile geçirmedim.
    Sen forumca tanınan birisisin, bu tür söylemlere/tahriklere aldırma.

Saygıdeğer ağabeyim desteğin için teşekkür ederim...

Halen kendisine ulaşmaya çalışıyorum,fakat bir türlü dönüş yapmadı yada yapamadı,belki de yapmak istemiyor.Sosyal medya hesabından da mesaj gönderdim...Bu dediğini ispat etmeli,ağır bir itham çünkü...

Neyse konumuza gelirsek Tüketici hakem heyetini aradım bugun, çok yardımcı oldular (!) sağolsunlar...Sert bir uslupla ''Avukat bulun beyefendi bizi ilgilendirmiyor bu konular'' cevabı aldım şaka gibi.İnsan en azından uslubunu düzeltir ve yol gösterir.Ama nerede...

Şirket avukatı ile görüşeceğim birazdan,bakalım ne der...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

quote:

7 litre ile dolaşıyorum Trabzon gibi yerde,üstelik sahil yolu ağırlıklı ne az yakması hocam :)

grande punto ile 7.5 litre istanbulda yakıp bol bol anıyodum fiatı. demekki normalmiş. şehir içi c4 le gezmeye başlayacam yeniden.

bence abartıyorsun bendede grande punto 1,3 75 lik var ağır istanbul trafiğinde bile 5,5-6 litre arası yakıyor boş olunca çok rahat 4,5 litreler düşüyorum bence sizde bir sorun var multijet fiat ın en iyi yaptığı şey bugüne kadar.çoğu dizelede 5 basar.

peki sizce benim araçtaki sorun nedir? nereye baktırayım? hdi motorun eline su dökemez multijet onuda ekleyim.

Tam tersi. Multijet, hdi denen motorumsu şeyden çok daha başarılı (1.4 intercoolersız olanlardan bahsediyorum, 1.6 ları kullanmadım) Fiorino kasasında iki motoru da kullandım. Multijet kesinlikle daha iyi. Hele binek araç tercih edilecekse multijete vergi avantajı geliyor ki o zaman hdi motorun hiçbir avantajı kalmıyor.

• quote:

Ya şener abi burada yapma gerçekten tamam bazen şaka yapıyorsun gülüp eğleniyoruz ama bu kadarına pes vallahi.
  • Bence bir maliyet değil de bariz beceriksizlik var Tofaş'ta.

Araçları öyle temel konularda hata veriyor ki, insan mühendislikten şüphe duyuyor.
  • Boyasiz gocuk giderme hasari yapan biri olarak sunu soylemek isterim yerine gore kapisi camurlugu 8 olmus yerine gore 1500 yerine dolu hasari almis bircok fiat aracini boyasina kesinlikle zarar vermeden duzeltmus bulunmaktayim ... On direk kismindeki bu boya kalkmasi tam kivrimin oldugu bolgede gercekeslesmis bu kivrimli bolgeler yani aci derecesi yuksek be sert bolumler genellik le esneme yapmadigi icin en ufak bir sert darbede atabilmektedir sizin bilginiz dahilinde yada bilmediginiz herhangi bir zamanda ufak sett bir darbe almadan kalkmasi mumkun degildir...... Zaten en ufak bir citlamada artik yavas yavas tazikli suyla dahi soyulmaya baslar tabi sert bolgede gecerli fiatin boyalari ve sac kalitesi nispeten dacia ve bircok cin mali araca gore cok cok iyi durumda...ama cokta kaliteli oldugunu soylemiyorum dikkat lutfen.......rutuj boyasi ile caresine bakmnizi oneririm yok giderek buyumesi muhtemel

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Boyasiz gocuk giderme hasari yapan biri olarak sunu soylemek isterim yerine gore kapisi camurlugu 8 olmus yerine gore 1500 yerine dolu hasari almis bircok fiat aracini boyasina kesinlikle zarar vermeden duzeltmus bulunmaktayim ... On direk kismindeki bu boya kalkmasi tam kivrimin oldugu bolgede gercekeslesmis bu kivrimli bolgeler yani aci derecesi yuksek be sert bolumler genellik le esneme yapmadigi icin en ufak bir sert darbede atabilmektedir sizin bilginiz dahilinde yada bilmediginiz herhangi bir zamanda ufak sett bir darbe almadan kalkmasi mumkun degildir...... Zaten en ufak bir citlamada artik yavas yavas tazikli suyla dahi soyulmaya baslar tabi sert bolgede gecerli fiatin boyalari ve sac kalitesi nispeten dacia ve bircok cin mali araca gore cok cok iyi durumda...ama cokta kaliteli oldugunu soylemiyorum dikkat lutfen.......rutuj boyasi ile caresine bakmnizi oneririm yok giderek buyumesi muhtemel

Bilgi icin tesekkurler ustad...

Ilk etapta avukatla gorusup bilgi alisverisi ile olayin yasal bolumunu sorgulayacagim.Eger olumsuz bir cevap alirsam tekrar bilgi almak icin sizi rahatsiz edebilirim...

Ilgi ve alakaniza cok tesekkur ederim...

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni sorun ducatolarda da var ön cam üstü boyayi atiyor fiat a binilmez

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    benim aracımda da aynı sorunu yaşıyorum sen bu konu hakkında herhangi bir sonuca varabildin mi
  • Arkadaşlar farketmeden yikamacida tazyikli su sonucu olusmus olabilir benim aracimda petrolde kendim yıkarken tazyikli yikmaa nedeniyle boya atmalari oluştu maalesef.

• Kışın buz kazıyıcıyla camdaki karı buzu kazırken kaportaya sert çarpma olduğunda da oluyor bu durumlar. Camın kenarındaki lastikte de bazı izler görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chan ctin -- 22 Ekim 2018; 10:56:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chan ctin

Kışın buz kazıyıcıyla camdaki karı buzu kazırken kaportaya sert çarpma olduğunda da oluyor bu durumlar. Camın kenarındaki lastikte de bazı izler görünüyor.
    Aynı şeyi düşündüm bende. Fitillerde de çizik izleri var sanki.

Bu arada konu 2015'e ait.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Evet tarihe hiç bakmamışım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.