Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (752. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.223
Cevap
61
Favori
2.285.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 2011/otomatik/90bin km de fiorino almam istiyorum.Fiyat olarak 34 bin diyor ruhsatta hususi geçmekte 2-3 boyası var okadar..

Sormak istediğim aracı alırken expertiz yaptırıyım mı fiat a,şanzıman sıkıntılı mı acaba ? Bugüne kadar sıkıntı çıkarmayacağını söyledi sahibi ?

Yorumlarınıza ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..
  • Yok mu yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onrevsen kullanıcısına yanıt
    Bende 2011 model 63 bin km de fiorino var.şanzımanı sorunsuz .bakımları ucuz .sadece arkası konforsuz.bence alın .şehiriçinde güzel bir araç.

Vites değiştirirken acele etmeyin .

• quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

Bende 2011 model 63 bin km de fiorino var.şanzımanı sorunsuz .bakımları ucuz .sadece arkası konforsuz.bence alın .şehiriçinde güzel bir araç.

Vites değiştirirken acele etmeyin .

Eyvallah hocam sağolun cevap için araç ilk sahibinden son bakımları sadece sanayide fiat ustasına yaptırılmış neyine bakmamda fayda var acaba almadan ? Öğretmenden araç

• onrevsen kullanıcısına yanıt
    amortisör takozlarına bakın yani direksiyon yavaş hızlarda sağa sola dönerken ses geliyor mu ? fiorinoların kronik sorunu amortisör takozlarıdr.vites geçişlerine bakın ? esp hillholder varsa onlara bakarsınız .motorda da turbosunda sorun var mı ötüyor mu anlara bakın aklıma şimdilik gelenler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

amortisör takozlarına bakın yani direksiyon yavaş hızlarda sağa sola dönerken ses geliyor mu ? fiorinoların kronik sorunu amortisör takozlarıdr.vites geçişlerine bakın ? esp hillholder varsa onlara bakarsınız .motorda da turbosunda sorun var mı ötüyor mu anlara bakın aklıma şimdilik gelenler bunlar.

Tamamdır hocam teşekkür ederim..

• Arkadaslar merhaba. 2014 model emotion pakette esp standart mi? Olup olmadigini nereden anlayabiliriz? Almayi dusunuyoruz; en kotu kontagi acip lambasi yaniyor mu ona bakacagim arac basina gidince. Sahibi bilmiyor var mi yok mu diye. Esp dugmesi goremedim fotograflarda.

Kac hava yastigi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayktcn -- 4 Şubat 2017; 19:37:4 >
  • merhaba

2010 model fiorino aldık. yalnız frenlerde bi anormallik var. 3-4 cm basıyorsun fren hissedilmiyor, bir noktaya gelince çok sert fren yapıyor. bi tamirciye sordum fiat'larda normaldir dedi.

sizlerde de böyle bir şey oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onixon29 -- 1 Mart 2017; 14:45:13 >
  • 2010 emo aracıma lastik alıcam , üzerindekiler turanza 195x55xr16 87H
    Ben 205x55xR16 91V YADA 91H düşünüyotum.
    Bir conti bayi senin araca 91V 91H olmaz dedi illaki XL kodlu olacak dedi arac muayeneden geçmez dedi.
    sizler ne kodlu lastikle değiştiniz , önerileriniz nelerdir.
  • Artık benimde bir fiorinom var :)

2017 Model Premio 75 Hp lik modelini aldım.

Çok keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsEAt -- 12 Mayıs 2017; 17:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oKsEAt

Artık benimde bir fiorinom var :)

2017 Model Premio 75 Hp lik modelini aldım.

Çok keyifli

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah :)

• Pazartesi Premio 95 hp alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Araç gerçekten çok keyifli.

• Herkese merhaba
    tam bir haftadır fiocuyum (2017 emotion)
    puntodan sonra biraz garip geldi ama keyifli
  • quote:

Orijinalden alıntı: drlozn

Herkese merhaba
    tam bir haftadır fiocuyum (2017 emotion)
    puntodan sonra biraz garip geldi ama keyifli

arabanızın manuelse eğer, vitesi R ye rahat geçiyor mu acaba? bizde 2010 citroen nemo var. R ye kolayca geçmiyor. caart diye ses geldiği oluyor bazen.
  • Herkese iyi günler. Allah nasip ederse 2010 Fiorino Active alacağım ama baktığım araçda ön camlar elektrikli değil. Acaba bu araçlarda camları sonradan elektrikli hale getirmek mümkün müdür? Mümkünse tahmini olarak ne kadara mal olur?
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Manuel ve şu ana kadar 550 km yol yaptım, şehir içi,
    viteslerin hiçbirinde geri vites dahil sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: drlozn

Manuel ve şu ana kadar 550 km yol yaptım, şehir içi,
    viteslerin hiçbirinde geri vites dahil sorun yaşamadım

bende 95 premio var 2016 model,kalkışlarda sanki biraz zor kalkıyor titreme yapıyor gibi tam açıklayamadım sizde de bu şekilde mi?
  • coolman33 C kullanıcısına yanıt
    benimki 75 lik, 1000-1200 devir civarına kadar cansız,
    sonrasında motor kendini topluyor ardından turbo devreye girince sıkıntı yok,
    zaten araç tork ile rahatlıkla 90-100 km ulaşıyor.
    benim önceki arabam atmosferikti, ondan ara gaz ile motoru toplamaya alışmıştım,
    bunda da turboya kadar motoru ara gaz ile toplayıp ilerliyorum, sıkıntı olmuyor
    ama belirtmeliyim, bir atmosferik canlılığı beklememek lazım
    titreşim konusunu bilemiyeceğim, titreme hissetmedim aracımda

benim sıkıntım ani kalkış yapacak olsam motor stop edecek gibi oluyor
    3 kere başıma geldi, ilk ikisinde araç stop etti, sonrasında alıştım kerataya, ilginç
  • s.aleyküm araçlarını N1 DEN M1 e dönüşümünü yapan var mı kullanım durumu hususi kamyonet yazıyor otomobil olarak vergiye tabi tutulması lazım ticari olarak kullanmıyoruz ki

• Arkadaşlar,ben aile aracı olarak kullanmak için bir araç arıyorum.Genelde İstanbul içi kullanacağım,ancak yıl içerisinde de 1-2 sefer uzun yola gidebilirim.Araçta 4 kişi ve bagaj yüklü olacak.Bu durumda Fiat Fiorino combi 75bg/95bg ile Dacia Sandero Stepway 0,9 benzinli araç arasında kaldım.İkisinde de vergi avantajı var.Stepway 90bg ancak 140 Nm.Fiorino ise 75bg ve 190 Nm.75bg ile 95ng arasındaki Nm farkı çok az.Çekiş,tüketim,konfor,yol tutuşu,yedek parça fiyatı ve servis olarak düşünüldüğünde,seçiminiz hangisi olurdu?
  • 
Sayfa: önceki 750751752753754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.