Şimdi Ara

FİAT HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: shadow35

Dış tasarımları güzel ama iç tasarımları çok kötü yakışmıyo. Malzeme kaliteside rakiplerine göre berbat(vw-opel-renault-ford v.s.)

Bravonun dashboarduna bir bakmanı tavsiye ederim çok güzel ve fazlasıyla kaliteli

Konfor olarak da golfü aratmıyor

Direksiyon, yol tutuş ve frenler üzerine biraz daha eğilirlerse alman otomobillerini ciddi anlamda zor duruma sokabilirler
  • Bir dönem bocalayıp kötü modeller üreten, fakat 2005 yılından itibaren büyük bir atılım gerçekleştirerek uygun fiyata yüksek donanım sunan ve tasarımı güzel otomobiller üreten bir firma.
  • Ben eskiden severdim fiatları ama şimdi hem bana göre iyi modeller üretmiyorlar hemde çok pahalı o kalitede araçlara göre aynı kalitedekiler 2-3 bin daha ucuz.
  • Uygun fiyata çok zengin donanım sunan, ülkemizde servis sorunu en az olan firmalardan biridir.

Bu tercih meselesi tabi ama, ben yumuşak vynil kaplama bir ön konsol ve kadife koltuklar yerine, city modu olan bir elektrohidrolik direksiyona, direksiyondan kumandalı, CD çalarlı müzik sistemine, standart klima, ABS, ESP ve hava yastıklarına para vermeyi tercih ederim. Varsın 30.000km kullanıldıktan sonra biraz tıkırdasın yolda, benim için çok da önemli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknox

tek görüş italyada iyi türkiyediki modelleri koçun hırsızlığına uğruyo o yüzden

+1
    Fiatın Türkiyede sevilmemesinin en büyük nedenide koöun fiyat politikası ve tüketiciyi düşünmeden uyguladığı satış politikasıdır..

Fiat çok iyi ve kullanışlı bir araç getirse bile koçun yıllardır Türk insanında bıraktığı kötü imaj yüzünden çok satması zro olacaktır..
  • Fiat daha ne kadar satacak ki?
    Yıllardır binek araçta ilk 3 te. Bu yıl Ocak-Mart döneminde lider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

quote:

+1
    Fiatın Türkiyede sevilmemesinin en büyük nedenide koöun fiyat politikası ve tüketiciyi düşünmeden uyguladığı satış politikasıdır..

Fiat çok iyi ve kullanışlı bir araç getirse bile koçun yıllardır Türk insanında bıraktığı kötü imaj yüzünden çok satması zro olacaktır..

Haklısın aynı zamanda Tofaş da eski kötü imajını toparlayamadı.Ve hala da kötüye gidiyor. Alfaromeo kullanıcısı olarak ilgisiz buluyorum bu kuruluşları!

• quote:

Orjinalden alıntı: shadow35

Dış tasarımları güzel ama iç tasarımları çok kötü yakışmıyo. Malzeme kaliteside rakiplerine göre berbat(vw-opel-renault-ford v.s.)

clionun mu malzeme kalitesi iyi
  • reno nun hiçbir zaman malzeme kalitesi iyi olmamıştır laguna larda bile işçilik hataları vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

reno nun hiçbir zaman malzeme kalitesi iyi olmamıştır laguna larda bile işçilik hataları vardır

bu arkadaşda her konuda renoyu kötülüyo arkadaşa sormak lazım ne kötülüğünü görmüş arabanın
  • ************ FIAT FOREVER ************
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaynar

************ FIAT FOREVER ************

nedenleriyle birlikte söyle
  • fiatları bi de sağlamlık açısından değerlendirelim?diğer markalarla kıyaslayalım özellikle de renault
  • quote:

Kısmen haklısın ama bazı noktalarda da katılmıyorum.

Mesela 2006 grande Punto almıştım. Ön takımlarından acayip çok tıkırtı geliyordu ve bir çok kez servise gitmeme tıkırtı burcunu değiştirmelerine rağmen sesi kesememişlerdi. Bunun 2006 model gp lerde kronik sorun olduğu orta çıktı ve dedilerki, "fiat bunları italya yollarına göre üretti türkiye yollarında sorun oldu." ve nitekim duyduğum kadarı ile 2007 nin 2. yarısından itibaren bu sorun çok büyük ölçüde halledilmiş.

1 grande punto ile koç un tek alakası satış ve sonrasındaki servis hizmeti. (fiatın türkiyedeki belkide en büyük gücü servislerinin çokluğu ve iyi olması. şu an corsa aracım var inanın gp deki hiç bir şeyi aramıyorum ama eski fiat servisi burnunda tütüyor....)

2 Fiatın italyadan sonraki en büyük pazarı bildiğim kadarı ile Türkiye. şimdi sen kendi ürününün en çok sattığı bir pazarın yol yada diğer şartlarını ilk çıkış araçlarında dikkate almazsan bence doğru yapmazsın.

• Fiat Tempra'mızdan sonra ve bindiğim arabalardan sonra gözümden düştü.Bravo'yla çıtayı yükseltti gibi böyle devam ederse alt sınıf muamelesi görmekten kurtulacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 24 Nisan 2008; 18:19:35 >
  • Herkesin Fiat'a karşı ön yargısı yok değil benimde vardı ama artık Fiat gamında yeni ürünleninin GP ve Bravo gibi başarılı araçları görünce bu ön yargıdan rahatlıkla kurtulucaksınızdır
  • g.punto-fiat 500-croma-sedici-yeni bravo ile imajını 180 drece değiştirmiş oldu
  • birleşmiş milletler surinamı tanımadı
    aa-tepe fiati tanımıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.