Şimdi Ara

--- FİAT İDEA KULÜBÜ --- (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
553
Cevap
26
Favori
92.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coşkun bey sizden almayı düşündüğüm idea hakkında yardım istiyorum,2006 model 1.3 active 12.000 km de fiat 29.000 TL MODELİNE GÖRE KM BAYA Bİ DÜŞÜK sahibi 2.sahip ilk sahibi aracı aldıktan sonra iki üç ay sonra cezaevine girmiş o yüzden araç kullanılmamış şimdiki sahibi de sadece hafta sonları kullandığını söylüyor o yüzden km sinin düşük olduğunu söylüyor,yani kısaca coşkun bey bu fiat normal mi internetten fiatlara bakıyorum 24.000 , 23.ooo tl civarlarında geziyor ama km leri 90.000 bin ve üzeri bu fark bu km ye değermi lütfen sorunumla ilgilenim cevap yazarsanız beni sevindirirsiniz şimdiden teşekürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özçe

coşkun bey sizden almayı düşündüğüm idea hakkında yardım istiyorum,2006 model 1.3 active 12.000 km de fiat 29.000 TL MODELİNE GÖRE KM BAYA Bİ DÜŞÜK sahibi 2.sahip ilk sahibi aracı aldıktan sonra iki üç ay sonra cezaevine girmiş o yüzden araç kullanılmamış şimdiki sahibi de sadece hafta sonları kullandığını söylüyor o yüzden km sinin düşük olduğunu söylüyor,yani kısaca coşkun bey bu fiat normal mi internetten fiatlara bakıyorum 24.000 , 23.ooo tl civarlarında geziyor ama km leri 90.000 bin ve üzeri bu fark bu km ye değermi lütfen sorunumla ilgilenim cevap yazarsanız beni sevindirirsiniz şimdiden teşekürler...

km doğru olabilir bizde 2 adet idea var.birinin 34.000 km de almıştık yurt dışında çalışan bir arkadaştan.
    Türkiye ye geldikçe kullanıyordu
    servis ve araç muayene istasyonlarında aracın gerçek km si ortaya çıkar.( 5664 de mesaj atınca da çıkıyor)

29,000 tl yuksek 25,000 tl civarlarında olmalıydı. bekleyin satamadıkça fiyat düşürecektir

• Teşekürler Coşkun Bey,Bencede çok fazla bekliyeceğiz Kısmet :)
  • Merhaba,

Size bir sorum olacak 1.4 16V 95bg idea 100 km de şehir içi sakin kullanımda ne kadar benzin yakar teorisi ve pratikte.
    Benim idea çok yakıyor. nasıl düşürebilirim yeni agir bakımdan çıktı hava filitresi buji değişti lastikler normal basınçta.
    Lpg taktıracağım artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zendio

Merhaba,

Size bir sorum olacak 1.4 16V 95bg idea 100 km de şehir içi sakin kullanımda ne kadar benzin yakar teorisi ve pratikte.
    Benim idea çok yakıyor. nasıl düşürebilirim yeni agir bakımdan çıktı hava filitresi buji değişti lastikler normal basınçta.

A selam
    Dizelden önce 3 hafta benzinli idea kullandım. İstanbul da şehir içinde sakin kullanımda 7 lt civarında yakıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunz

quote:

Merhaba,

A selam
    Dizelden önce 3 hafta benzinli idea kullandım. İstanbul da şehir içinde sakin kullanımda 7 lt civarında yakıyordu

Aslında hiç fulleyip denemedim ama benzin ışığı yandığı zaman 10 litre benzin alıp tekrar isik yandıgında km ye bakıyorum. ve 55 km civarında gittiğini görüyorum. Ekranında km sarfiyatı 10lt/100 yazıyor. Birde dün eşim kullanırken aşırı trafikte debriyaj pedalı basılı kalmış arabayı hareket ettirememiş 1 saat soguttuktan sonra biraz kullanmış trafikte tekrar yapmıs. Daha öncede yapmıştı debriyaj merkezimi arızalanmış olabilirbi hangi modelle uyumludur ?. Sizin tavsiye edebileceğiniz istanbul avrupa yakasında bir usta varmı.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

A selam

Aslında hiç fulleyip denemedim ama benzin ışığı yandığı zaman 10 litre benzin alıp tekrar isik yandıgında km ye bakıyorum. ve 55 km civarında gittiğini görüyorum. Ekranında km sarfiyatı 10lt/100 yazıyor. Birde dün eşim kullanırken aşırı trafikte debriyaj pedalı basılı kalmış arabayı hareket ettirememiş 1 saat soguttuktan sonra biraz kullanmış trafikte tekrar yapmıs. Daha öncede yapmıştı debriyaj merkezimi arızalanmış olabilirbi hangi modelle uyumludur ?. Sizin tavsiye edebileceğiniz istanbul avrupa yakasında bir usta varmı.

A Selam
    Bakımları zamanında yaptıysanız(Buji,yağ,hava filitresi) bu yakıt yüksek
    Debriyaj takılı kaldıysa baskı balata bitmiş olabilir. ( Debriyaj merkezi diye bir şey duymadım)
    Debriyaj set (baskı balata bilye) stilo ile aynı idi 200 tl civarında 150 tl civarında da işçilik tutar
    ben de mayıs da baskıyı komple değiştirdim 1,3 dizel opar 145 tl ye almıştım
    yakıt birazda kullanıcı ile alakalı dün kartal dan Topkapı ya yoğun trafik de 1 saat 45 dakikada geldim dizel ortalama yakıt
    5,4 lt gösteriyordu
    yıllardır araçlarımı mekanik arızalar ve parça değişimi için Yenibosna POYRAZ oto Zeki ustada yaptırıyorum.
    Elektronik arıza halinde Topkapı da ki ustama gidiyorum.

• Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce 2006 model idea multijet olarak aranıza katıldım. Aradığım bir araç değildi fakat kriterlerime uygun olduğundan (fiyat,ekonomi,iç mekan ferahlığı vb.) tercih ettim. Aracımı 108 bin km de aldım ve tüm bakımlarını yaptırdım.(Debriyaj seti,tüm sıvılar,filtreler ısıtma bujileri) Zevkime göre estetik düzeltmeler yaptırdım. Cam filmi , Detaylı iç temizlik , Arka hoparlör değişimi (benim için yeterli keyifli bir ses düzeyi yakaladım.150 tl),yeni jant kapakları , deri direksiyon kaplama gibi göz estetiğimi bozan donuşlar yaptırdım. Hepsine toplamda 1300-1400 TL civarı harcama yaptım. Keyifle biniyoruz. Tek sıkıntım Performansın biraz düşük (Yükdek beklenti olmamasına rağmen) olması.Özellikle 2. viteste çok yığılıyor.Tavsiyeniz yada yapılabilcek bişeyler var ise deneyimlerinizi almak isterim. Saygılar.
  • Selamun aleyküm,
    arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve fiat idea alma sürecimi ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
    20 bin tl civarında dizel, az yakan, masraf çıkarmıyacak, bakımı uygun olan, aldığında satılabilecek, fiyatı düşük olacak bir araç arıyodum :D
    Babam 2005 de fiat albea nın fullünu sıfır aldı ve halen büyük bir memnuniyetle kullanmakta. aracın motoru özellikle yakıt tüketimi, sorunsuz olması
    bakımı ucuz olması gibi tarafımdan tam not aldığından aklımdan punto almak geçiyordu. puntolarında yeni modellerinde iç dizayn çok güzel fakat 2011den öncekiler
    çok düz geliyordu. neyse çok uzatmayayım malum sitede 1.3 multijet diye aratınca fiat idea ile tanışmış oldum. aracı ilk defa sitede gördüm ve netten araştırıncada bu site karşıma çıktı. özellikle belirtmek istiyorum coskunz nin yorumlarıyla aradığım arabanın fiat idea olduğuna karar verdim.

2006 model 1,3 multijet 96000 km olan arabamı geçen hafta 20bin tl ye satın aldım. aracı görmeye gittiğimde ilk defa bir idea ya bindim ve bindiğim anda arabaya vuruldum :D sanki çok daha yüksek fiyatlı bir jipe binmiş hissiyatı aldım. ön panel resimlerde çok basit görünüyordu ama civic paneli hissiyatı verdi, arka koltukların dahi nekadar ferah ve geniş olduğuna hayret ediyor insan, yayla gibi araba dedikleri bu olsa gerek :D düz direksiyon uno dan sonra city modu diye bişeyle tanışınca insan keyfine öylesine aracını dar yerlere park edesi geliyor:D o nasıl birşeydir öyle tek parmakla direksiyon çevirmek.

aracı aldığımda öncelikle komple yağı, hava ve yağ filtresini değiştirdim. araç 4 yıldır bayandaydı ondan önceki sahibide bayanmış. motor bayık durumdaydı. opetten yüz liralık mazot aldım 4bin 5 bin devirde yükledim araca çeşitli viteslerde. motorun açılmasında baya etkili oldu yüksek devirli kullanmak. birde iç detaylı temizliğe verdim döşemeleride ilk günki gibi yaptılar. satın aldığım bayan tiriger kayışını yani zinciri volan kayışını falan yeni değiştiğini söylemişti.

şimdi gelelim soruna :D aracın genel performansından memnunum, fakat itiraf etmeliyim ki bir albea kadar değil. yani kasanın motora ağır geldiğini hissediyorsun. hızlanmalar gayet sindirerek oluyor, basıp devir versende hemen şaha kalkmıyor araç kendince sindirerek yol yiyor. debriyajım orta sertlikte ve dik yokuşta aracı kaldırmaya çalışırken 2 kere stop etttirdim. debriyajı ayarlıyorum ama gaza ne kadar bassamda gaz yemiyor araç. yani motor bağırıyor ama gitmiyor durumu yok, gaza basıyorum pedala fakat sanki hiç basmıyor gibi almıyor araç. sitede okuduğum yorumlarda araç bağırır ama gitmez diyor ama bende basmama rağmen gaz yemiyor.

Emin olamamakla beraber bugün kartal oto sanayine gittim, dediğiniz gibi 1,3 multijet doblo olarak baskı balata bilye setini sordum
    bir parçacıda opar markaya 160 tl fiyat verdiler
    diğer parçaçıda mapa markaya 145 tl valeo marka ya 235 tl fiyat çekti, opar marka varmı diye sorduğumda kutusunda opar yazar ama içinden ya mapa yada valeo çıkar dedi parçacı. ustayada debriyaj balatısnı sordum inceledi. el frenini çekti vites attı gaza bastı falan, kaçırma yapıyo dedi koku falanda çıktı zaten. ama debriyajın ölmüş bitmiş falan demedi. 200 tl de işçilik alarım dedi.

kafama takılan konu şu, coskunz nin bir yorumunda gaz yememenin başka bir sebebi olduğunu birşeyi temizlettiğini söylemişti. baskı balatayı değiştirmmeyi düşünüyorum ama ekstra yapabileceğim veya kontrol edeveğim birşey varmıdır. Ayrıca usta baskı balatayı mutlaka takviyeli tip olandan almamı söyledi. albea olsa sorun değil ideanın kasa daha ağır, uygun olanın takviyeli olanı olacağını ifade etti. Bu yazdığım markalardan hangisi takviyeli biliyormusunuz.

onun dışında sağ arka kapım bazen kitliyor bazen kitlemiyor. 450 tl 500tl yazan yorumlar vardı. üçtür iş çıkışı gidiyorum oto elektrikcime yoğunluktan bakamadılar bir türlü. inşallah basit bir şekilde hallederler. SON sorum da şu olacak, yol bilgisayarında geçiş yaparken yakıt tüketimiyle lt/100 km peş peşe 2 yerde var. ilki son sıfırlamadan itibaren ortalama tüketim ikinciside anlık tüketim değeridir değilmi?

yazım baya uzun oldu fakat, yakıt tüketimi konusuna bende oldukca takılan bir insanım. coskunz 1700 -1800 d/dk da kullanım ve 2000 d/dk ya gelmeden vites değiştirmenin en ekonomik olduğundan bahsetmiş. bugün harfiyen uyguladım düşük yakıt tüketimine dair diğer tüyolarıyla ve anlık yakıt tüketimiyle takip ettim haklısın doğrusun abi ama araba zaten kasa ağır birde 1800 devirlerde sürünce insanı bayıyo. tamam az yakalım ama aracın sürüş keyfi diyede birşey kalmıyor malesef. oğlunla senin arandaki tüketim değerinin farkı sanırım aranızdaki sabırdan kaynaklanıyor :D

Herkese hayırlı günler dilerim. Allaha emanet olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: kasikciethem

Selamun aleyküm,
    arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve fiat idea alma sürecimi ve tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
    20 bin tl civarında dizel, az yakan, masraf çıkarmıyacak, bakımı uygun olan, aldığında satılabilecek, fiyatı düşük olacak bir araç arıyodum :D
    Babam 2005 de fiat albea nın fullünu sıfır aldı ve halen büyük bir memnuniyetle kullanmakta. aracın motoru özellikle yakıt tüketimi, sorunsuz olması
    bakımı ucuz olması gibi tarafımdan tam not aldığından aklımdan punto almak geçiyordu. puntolarında yeni modellerinde iç dizayn çok güzel fakat 2011den öncekiler
    çok düz geliyordu. neyse çok uzatmayayım malum sitede 1.3 multijet diye aratınca fiat idea ile tanışmış oldum. aracı ilk defa sitede gördüm ve netten araştırıncada bu site karşıma çıktı. özellikle belirtmek istiyorum coskunz nin yorumlarıyla aradığım arabanın fiat idea olduğuna karar verdim.

2006 model 1,3 multijet 96000 km olan arabamı geçen hafta 20bin tl ye satın aldım. aracı görmeye gittiğimde ilk defa bir idea ya bindim ve bindiğim anda arabaya vuruldum :D sanki çok daha yüksek fiyatlı bir jipe binmiş hissiyatı aldım. ön panel resimlerde çok basit görünüyordu ama civic paneli hissiyatı verdi, arka koltukların dahi nekadar ferah ve geniş olduğuna hayret ediyor insan, yayla gibi araba dedikleri bu olsa gerek :D düz direksiyon uno dan sonra city modu diye bişeyle tanışınca insan keyfine öylesine aracını dar yerlere park edesi geliyor:D o nasıl birşeydir öyle tek parmakla direksiyon çevirmek.

aracı aldığımda öncelikle komple yağı, hava ve yağ filtresini değiştirdim. araç 4 yıldır bayandaydı ondan önceki sahibide bayanmış. motor bayık durumdaydı. opetten yüz liralık mazot aldım 4bin 5 bin devirde yükledim araca çeşitli viteslerde. motorun açılmasında baya etkili oldu yüksek devirli kullanmak. birde iç detaylı temizliğe verdim döşemeleride ilk günki gibi yaptılar. satın aldığım bayan tiriger kayışını yani zinciri volan kayışını falan yeni değiştiğini söylemişti.

şimdi gelelim soruna :D aracın genel performansından memnunum, fakat itiraf etmeliyim ki bir albea kadar değil. yani kasanın motora ağır geldiğini hissediyorsun. hızlanmalar gayet sindirerek oluyor, basıp devir versende hemen şaha kalkmıyor araç kendince sindirerek yol yiyor. debriyajım orta sertlikte ve dik yokuşta aracı kaldırmaya çalışırken 2 kere stop etttirdim. debriyajı ayarlıyorum ama gaza ne kadar bassamda gaz yemiyor araç. yani motor bağırıyor ama gitmiyor durumu yok, gaza basıyorum pedala fakat sanki hiç basmıyor gibi almıyor araç. sitede okuduğum yorumlarda araç bağırır ama gitmez diyor ama bende basmama rağmen gaz yemiyor.

Emin olamamakla beraber bugün kartal oto sanayine gittim, dediğiniz gibi 1,3 multijet doblo olarak baskı balata bilye setini sordum
    bir parçacıda opar markaya 160 tl fiyat verdiler
    diğer parçaçıda mapa markaya 145 tl valeo marka ya 235 tl fiyat çekti, opar marka varmı diye sorduğumda kutusunda opar yazar ama içinden ya mapa yada valeo çıkar dedi parçacı. ustayada debriyaj balatısnı sordum inceledi. el frenini çekti vites attı gaza bastı falan, kaçırma yapıyo dedi koku falanda çıktı zaten. ama debriyajın ölmüş bitmiş falan demedi. 200 tl de işçilik alarım dedi.

kafama takılan konu şu, coskunz nin bir yorumunda gaz yememenin başka bir sebebi olduğunu birşeyi temizlettiğini söylemişti. baskı balatayı değiştirmmeyi düşünüyorum ama ekstra yapabileceğim veya kontrol edeveğim birşey varmıdır. Ayrıca usta baskı balatayı mutlaka takviyeli tip olandan almamı söyledi. albea olsa sorun değil ideanın kasa daha ağır, uygun olanın takviyeli olanı olacağını ifade etti. Bu yazdığım markalardan hangisi takviyeli biliyormusunuz.

onun dışında sağ arka kapım bazen kitliyor bazen kitlemiyor. 450 tl 500tl yazan yorumlar vardı. üçtür iş çıkışı gidiyorum oto elektrikcime yoğunluktan bakamadılar bir türlü. inşallah basit bir şekilde hallederler. SON sorum da şu olacak, yol bilgisayarında geçiş yaparken yakıt tüketimiyle lt/100 km peş peşe 2 yerde var. ilki son sıfırlamadan itibaren ortalama tüketim ikinciside anlık tüketim değeridir değilmi?

yazım baya uzun oldu fakat, yakıt tüketimi konusuna bende oldukca takılan bir insanım. coskunz 1700 -1800 d/dk da kullanım ve 2000 d/dk ya gelmeden vites değiştirmenin en ekonomik olduğundan bahsetmiş. bugün harfiyen uyguladım düşük yakıt tüketimine dair diğer tüyolarıyla ve anlık yakıt tüketimiyle takip ettim haklısın doğrusun abi ama araba zaten kasa ağır birde 1800 devirlerde sürünce insanı bayıyo. tamam az yakalım ama aracın sürüş keyfi diyede birşey kalmıyor malesef. oğlunla senin arandaki tüketim değerinin farkı sanırım aranızdaki sabırdan kaynaklanıyor :D

Herkese hayırlı günler dilerim. Allaha emanet olun...

A selam Öncelikle Hayırlı olsun RABBİM Kaza bela vermesin.

Ben baskı balata bilye set aldığımda içinden opar kutusundan valeo çıktı 145,tl ye almıştım
    Bende 2 adet idea 1,3 multijet var birinde 2 defa baskı balata değiştirdim.diğerinde 1 defa
    toplam üç defa baskı değiştirdim takviyeli balata diye hiç bir şey duymadım
    olduğunu da zannetmiyorum.
    Araç gaz yememesi ve çekiş den düşmesi MAF sensörü kirlendiği için oluyor temizlemeyle düzelmiyor yenisini takınca düzeliyor.
    İdea masraf çıkaran bir araç değil

• quote:

Orijinalden alıntı: mr-smoky

Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce 2006 model idea multijet olarak aranıza katıldım. Aradığım bir araç değildi fakat kriterlerime uygun olduğundan (fiyat,ekonomi,iç mekan ferahlığı vb.) tercih ettim. Aracımı 108 bin km de aldım ve tüm bakımlarını yaptırdım.(Debriyaj seti,tüm sıvılar,filtreler ısıtma bujileri) Zevkime göre estetik düzeltmeler yaptırdım. Cam filmi , Detaylı iç temizlik , Arka hoparlör değişimi (benim için yeterli keyifli bir ses düzeyi yakaladım.150 tl),yeni jant kapakları , deri direksiyon kaplama gibi göz estetiğimi bozan donuşlar yaptırdım. Hepsine toplamda 1300-1400 TL civarı harcama yaptım. Keyifle biniyoruz. Tek sıkıntım Performansın biraz düşük (Yükdek beklenti olmamasına rağmen) olması.Özellikle 2. viteste çok yığılıyor.Tavsiyeniz yada yapılabilcek bişeyler var ise deneyimlerinizi almak isterim. Saygılar.

A Selam Hayırlı olsun RABBİM kaza bela vermesin
    2. viteste yıgılma bende hiç olmadı ama araç 1200 kg oldugu için punto gibi fırlamaz 1750 devirden sonra çekişi iyidir cekiş de problem varsa bilgisayara baglatıp baktırın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

A selam

A Selam
    Debriyaj takılı kaldıysa baskı balata bitmiş olabilir. ( Debriyaj merkezi diye bir şey duymadım)
    Debriyaj set (baskı balata bilye) stilo ile aynı idi 200 tl civarında 150 tl civarında da işçilik tutar
    yakıt birazda kullanıcı ile alakalı dün kartal dan Topkapı ya yoğun trafik de 1 saat 45 dakikada geldim dizel ortalama yakıt
    5,4 lt gösteriyordu
    yıllardır araçlarımı mekanik arızalar ve parça değişimi için Yenibosna POYRAZ oto Zeki ustada yaptırıyorum.

Cevap için çok teşekkür ederim. Ancak cevap yazabildim. Poyraz otonun telefonunu alabilirmiyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

A selam

A Selam
    5,4 lt gösteriyordu

Cevap için çok teşekkür ederim. Ancak cevap yazabildim. Poyraz otonun telefonunu alabilirmiyim.

Bu gün kardeşimin Linea sını bıraktım baskı balata yağ bakımı fren disk ve balataları değişiyor
    poyraz oto Zeki usta 0533 730 97 63 0212 6396931

• cevabınız için teşekkürler coskunz,
    MAF sensörü yaklaşık fiyatı nedir,
    bir de nereden temin edip taktırabiliriz.
    değiştiğiniz baskı balatalar km ömrü olarak ne kadar götürdü sizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasikciethem

cevabınız için teşekkürler coskunz,
    MAF sensörü yaklaşık fiyatı nedir,
    bir de nereden temin edip taktırabiliriz.
    değiştiğiniz baskı balatalar km ömrü olarak ne kadar götürdü sizi?

maf sensöru bosch marka 100 tl civarında. Maf sensörü 1,3 multijetlerin hepsinde tek çesit.
    internete maf sensörü yazın cıkıyor kendinizde degiştirebilirsiniz.

1,aracın baskı balatasını 80.000 de

2,aracın balatasını 1.sefer 118.000 km de ikinci sefer 120.000 de çatal kırıldıgı icin degiştirdik

80.000 km de sökulen bakı ve balatada problem yoktu bilye ses yapıyor diye değiştirdim.

balata kullanıma baglı kardeşim 0 aldığı citroen c4 un balatasını 2700 km de yaktı
  • Herkese selamlar;
    Yarın bu saatlerde Allah izin verirse bende 2006 m.jet aracımla sizlere katılmış olacağım ve son 3 arabam hep Fiat.
    Birkaç gündür Brava ve İdea arasında gittim geldim ve Puntomu satıp yarın kısmetse İdeama kavuşmuş olacağım
  • arkadaşlar 20.000 tl ye dizel 2005 dnymic var 130 binde sizce alınırmı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi ? benim evim yokuşlu torku nasıldır yığılma yaparmı yokuş yukarı yedek parçasıda pahalı ve bulunmaz diyorlar aslı nedir ? birde alırken nelere dikkat etmeliyim ? tşk ederim şimdiden
  • Selamlar....Benimde eklemek istediklerim var...Genelliklen Audi-Mercedes marka araçlara bindim...Fiat ideayı geçen sene rastgele aldım...üzerine basa basa söylüyorum alın...iç ferahlığı, yol tutuşu, motor seriliği, iktisatı, sürüş rahatlığı ve yıpranmayışı , AYRICALIK....ülkeye her nedense sadece 1 yıl sokulmuş..ondan fazla yok...bilende yok....cady alacaktım işim icabı gene idea aldım...eşiniz için, işiniz için, gençler için, yaş ne olursa olsun, işiniz ne olursa olsun Banko araç......her araçta olduğu gibi ara sıra masraf olacaktır olsun, yeterki zevklen binim....idea alacak arkadaşlar temizini bulursanız 3-5 aramayın alın...Dynamik modeli daha rahat kol dayaması ve arka koltukların sürümü iyi oluyor.....Alacağınız avrupa araçların tamamı avrupa malı olsun, içerde ekleme montajlı olmasın....daha uzun ömürlü olur...idea da bunlardan biri......ben memnunum..HEPİNİZE ŞİMDİDEN HAYIRLI BAYRAMLAR....

• Bursa'dan; 2005 model Sunroof'lu, çift yönlü dijital klimalı ve 1.4 benzinli aracımla katıldığım klüp.

150 bin km'de kazasız ve lastikleri yenidir :)

tüp taktırmadım fazla yakmadığı için.

30 tl ye 100 km götürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trgtozer -- 31 Temmuz 2015; 9:16:07 >

• mart ayında bende 2005 1,3 multijet dinamic modelini aldım. araç patronuma aitti. kendisi ocak ayında trigerden baski balatasına michelen lastiklerden yağına suyuna kadar tüm ağır bakımlarını yaptırmıştı. yeni araç alınca bunu satmaya karar verdi. benimde böyle temiz ve güzel aracın başkasına satılmasına gönlüm razı olmadı. iyiki almışım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.