Şimdi Ara

--- FİAT İDEA KULÜBÜ --- (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
26
Favori
92.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2005-model-idea-dynamic-192092519/detay/

araç arka koltukları hareketli olan model midir? net seçemediğimden soruyorum.
    fiyat ve km olarak nasıl sizce?
  • secere S kullanıcısına yanıt
    secere aynı sıkıntı bende de var son 3 aydır bazen yanıyor bazen yanmıyor. ılk yandıgında ustaya goturdum bujılerınde patlak olabılır dedı bujılerı kontrol etti, sağlam,
    ozaman röle arızalıdır dedı degişmesi gerek dedı. ancak acelesı olmadıgını soyledı.tabı arastırdım masrafı 250tl cıvarı parca fıyatı sız bı cozum bulabıldınız mı?
  • Evet bu donanımda koltuklar hareketli. Yalnız fiyat yüksek. Aynı rengin bende active 1.3 multijeti var. Henüz ilana koymadım ama 19.000 tl' ye vericem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceykfi

Evet bu donanımda koltuklar hareketli. Yalnız fiyat yüksek. Aynı rengin bende active 1.3 multijeti var. Henüz ilana koymadım ama 19.000 tl' ye vericem.

kısa sürede üstelik teyp falan masraf etmişken neden sattığınızı sorabilir miyim?
    malum 10 yaşında araç, ilandaki araç için konuşuyorum, sıkıntısı bilindik bir sorunu var mıdır?
    uzun yıllar kullanayım dersem üzer mi beni? bir de yakıt olarak pandamla ş.içi 7-8 lt benzin yakıyorum. bu manada mjet beni rahatlatır mı?
    2011 40bindeki pandadan sonra 2005 140bindeki idea keşke dedirtir mi?
    pandadan çok memnunum ama daha büyük bagaj, hareketli koltuklar, daha az yakıt ve az biraz yüksek donanım işime gelir gibi.
    son olarak evet fiyat pahalı, bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlaCKaDDeR59

Merhabalar arkadaşlar,

2005 model 1,3 multijet dynamic Idea sahibiyim. Dün anlayamadığım bir şekilde sol ön helozon yay kırıldı. Servis orjinal tek yaya 385 Tl fiyat çekti. Birde Ankara da bir çıkmacıyı aradım. Oda çıkmaya 200 Tl dedi. Fiyatlar çok yüksek geldi. Palio, Punto, Linea vs lerin fiyatları 50-100 Tl arası orjinallari. Bu modellerden uyan var mıdır? Yada ucuz çıkma bulabileceğim bir yer?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..

Saygılarımla,

Arkadaşlar,

İdea ya uyumlu başka bir modelin yayı yok mudur? Bilen var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Bu arada tüm parçaları çok pahalı bu İdea ların. Bi Linea, punto gibi değil maalesef.. :( Bu gidişle satıcaz galiba..

• 2005 1.4 active+sunroof+dualogic 115binde (sorgulatacağım) 22.500tl
    2005 1.4 dynamic+sunroof 95binde (temiz) 23.000tl
    2006 1.3 active+sunroof 113binde (sorgulatacağım) 24.000tl

sizce hangisi mantıklı,
    dizel model yılı yüksek olan mı?
    benzinli donanımı fazla olan mı?
    otomatik atiker tüplü olan mı?

arka koltukların hareketli olmasını istediğimden benzinliye yakınım aslında
    ama yakıt ekonomisi olarak da sanırım dizel, lpgden de iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 16 Mart 2015; 14:18:17 >
  • salamanco S kullanıcısına yanıt
    Hayir salamanco oylece biraktim. Usta yeni araclarin kiminde de isitma bujisi isiginin yandigini ve sorunsuz oldiklarini soyleyince isin arkasini biraktim. Yalniz dediginiz gibi parca degisimi gerektiriyorsa, Bu sekilde kullanim baska sikintilara yol acabilir o zaman. Bilemedim simdi 😊 o zaman baska bir ustaya da gitmek gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbirhood

2005 1.4 active+sunroof+dualogic 115binde (sorgulatacağım) 22.500tl

sizce hangisi mantıklı,

kimse yok muuu???
  • Selamlar. Kullanıcısı az olunca cevap veren bulunmuyor sanırım. :) Orjinal tek yay alınmıştır. 250 Tl. (285 Tl de pazarlıkla)
  • quote:

quote:

2005 1.4 active+sunroof+dualogic 115binde (sorgulatacağım) 22.500tl

sizce hangisi mantıklı,

kimse yok muuu???

a.s
    bende 3 yıl dır kullandığımız 2 adet 1,3 active fiat idea var biri 190.000 de
    diğeri 75.000 km cook memnunum dizel li almanızı tavsiye ederim
    sormak istediğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya calışırım

• Bende coşkun beyin vesilesiyle 2013 ocak ayında 1.3 active aldım. Ben de çoook memnunum. Buyuk arızası olmadığı surece uzun yıllar kullanırım ve satmaya kıyamam heralde :-)

• 1.4 active otomatiklerde yokuş kalkış desteği var mı?
  • rieman R kullanıcısına yanıt
    tabiki hiçbir ideada yok
  • salamanco S kullanıcısına yanıt
    ısıtma rulosu arizasi. akünün altında siyah kare gibi bir kutu 300 küsür lira. içi tüm otomotiv üreticilerin yaptığı gibi tamiri önlemek malzeme satışını sağlamaz için silicon basılı. ve muhtemel 3-4 liralık direnç yada kondansatör arızası. soğuk havalarda 10+ derece ve aşağısı gibi, birden fazla kez kontak açın, gösterge panelindeki ışıklar sönsün kapatın. sonra çalıştırın. tetikleyeceği bir arıza yok.
  • yusirohasuki Y kullanıcısına yanıt
    Benim 1.4 2006 Dynamic ideam da yokuş desteği var. Abs Asr Esp de var. Pardon soruyu yanlış anladım benim idea manuel vites

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zendio -- 19 Mart 2015; 14:57:09 >
    Arabayı çalıştırınca sadece ısıtma bujisi lambasının sonmesını beklemek yeterli olmuyor o zaman. Bir kaç kez açıp kapatmalıyız dediğinize göre. Ben antalyadayım 10 derece altı diğer illere göre daha az neyseki 😊 cevabınız için teşekkurler

• fikirlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. ancak pandaya sığacak bir ikiz arabası bulduk ve arayış sona erdi. pandayla devam. idea kullanıcılarına da selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 20 Mart 2015; 10:18:46 >
  • Merhabalar tekrar,

Benim ideanın sağ cam açma switchine birşey oldu camı açıyor ama kapatamıyor sol kapının switch inden kapatıp açabiliyorum. Cam motoru ile ilgili bir sorun gorunmuyor.. başka bir saçmalığı var aşagı yada yukarı bassamda hep camı açıyor. bu switch in başla modelden muadil uydurabilirmiyiz

Sizce sorun nerededir. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zendio -- 23 Mart 2015; 14:51:13 >
  • zendio Z kullanıcısına yanıt
    evet yanlış anlamış olmalısınız. manuel vites araçta yokuş kalkış desteği olmaz. otomatik vites idea ise memleketimizde yok. bu yüzden tabiki hiçbir ideada yokuş kalkış desteği yok dedim.
    Merhaba .

Benim ideamda yokuş kalkış destegi var ve yokuşlarda kaymıyor. Sanki Araç Frene kendisi basıyor ve araç kaymıyor. Kalkmak için normal den birazdaha fazla gaz vermek gerekiyor. İdea ilk aracım değil daha önce çok araç kullandım. Öğrendiğim kadarı ile Ön panelde Asr tuşu olan araçlarda standart oluyormuş 5'nin üzerindeki yokuşlarda devreye giriyor.

Cam switch inin ise tamiri yapılabiliyormuş elimden böyle şeyler geldiği için kendim tamir etmeyi deneyeceğim. Sonucu yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.