Şimdi Ara

Fiat Linea 2012 Model 1.3 Multijet USB Girişi yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım konu başlığında belirttiğim gibidir. Araçta USB girişi yok AUX girişide yok zannediyorum. Menüde AUX diye birşey hiç görmedim o kadar kurcalamama rağmen. Aracıma usb girişi nasıl yapılabilir ? Yeni bir teyp mi lazım yoksa başka bir yolu var mı? Ayrıca aracımın arka hoparlörleri yok çapları hakkında bilgisi olan var mı ? Verdiğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum..

• Değerli cana cana benim klasik kasa linea m var 2013 model usb aux girişi ondada yok 50 60 tl ye satılan çakmaga takılıp usb girişi olan ve radyo frekansı yayan adetten al sorununu çöz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekizinoglu

Değerli cana cana benim klasik kasa linea m var 2013 model usb aux girişi ondada yok 50 60 tl ye satılan çakmaga takılıp usb girişi olan ve radyo frekansı yayan adetten al sorununu çöz bence.

Bende ondan düşünüyorum ama ses kalitesi düştüğünü söyleyenler var ondan biraz vazgectim.. Büyük ihtimal bi teyp alıp kurtulucam bu çileden :)

• tabi o da farklı bir seçim. fakat 300-500liralık teyp almadan önce bi denemeni öneririm.
    ve zaten lineanın içindeki teyp ses kalitesi ile uzaktan yakından alakalı değil.
    konsalda birşey var ve sadece gürültü yapıyor.

çok fazla aynı CD yi dinlersen İçindende çıkarmıyor.
    Benim arabamda 22 şarkılık bir CD mahsur kaldı 9 aydır aynı CD yi dinliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekizinoglu

tabi o da farklı bir seçim. fakat 300-500liralık teyp almadan önce bi denemeni öneririm.
    ve zaten lineanın içindeki teyp ses kalitesi ile uzaktan yakından alakalı değil.
    konsalda birşey var ve sadece gürültü yapıyor.

çok fazla aynı CD yi dinlersen İçindende çıkarmıyor.
    Benim arabamda 22 şarkılık bir CD mahsur kaldı 9 aydır aynı CD yi dinliyorum.

Haklısınız Linea ses sistemi konusunda çok kötü.. Bakalım yazın bişeyler yapıcam inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.