Şimdi Ara

Fiat Linea - Bu araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sırf galariden diye almam ben.

• 95 bine 1.4 fire linea mı? yok kalsın ben almayayım.

• linea alinacaksa 1.3 mjet alinmali. 1.4 77 hp motor insani uzun yolda kanser eder
  • mustafa_atr kullanıcısına yanıt
    1.3 multijet de uzun yolda kanser eder. Hatta 1.4 fire benzinli olması hasebiyle bu konuda daha iyi bile denebilir.
  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt
    ikisine de sahip olmasam ikisini de kullanmasam dediklerine belki inanırdım sampiyon
    1.4 t-jet sahibiyim. 1.3 m-jet sahibi olan arkadaşım aracı kullandığında sessizliğine hayret etmişti. İnanıp inanmamak sana kalmış şampiyon.
    sen 1.4 fire ile 1.4 tjet arasindaki farki bilmiyorsan söyleyeceğim baska birsey yok sampiyon
  • Abi cevabına yetişemediğiniz insanı bloklayacak kadar da alçalmayın ya...
    İkisi de 1.4 benzinli motor. Arasındaki fark; biri 8v, biri 16v. Biri turbolu, diğeri turbosuz. Turbolu olanda ekstra olarak turbo pallerinin ıslık sesi bile var. Hala daha gelmiş burada "aradaki farkı bilmiyorsan" diyor.
    Boş konuşmak kolay, dilin kemiği yok nasıl olsa.
    Bak guzel kardesim arkadas burada 1.4 fire moturu soruyor sen gelmis 1.4 tjet uzerindeki tecrubelerinden hareketle 1.4 fire almasini tavsiye ediyorsun iki arac arasinda 50 hp fark var . ben 1.4 fire uzun yolda performans yetersiz kalacagindan bahsediyorum sen ise 1.4 tjetin dizelden sessiz olusundan bahsediyorsun. ben biber c vitamini kaynagi diyorum sen domateste kirmizidir diyorsun olay buna benziyor. senle anlasamamiz mumkun degil. anlasamadigim insanla iletisimi surdurmeyecegim sana verecek cevabim olmadigini sanma ha sen ister asagilik de ister ne dersen de ben hakaret etmeyecegim var yoluna git.
    Sen sadece uzun yolda kanser eder demişsin. Ben de bunu ses yönünden (motorun gücü düşük olduğu için bağırmadan yol alamayacağını hesaba katarak) söylediğini düşündüm ve dizele nispetle daha sessiz olacağını söyledim. T-jet motordan daha sonra bahsettim ki olayın gelişimini dediğim bakış açısıyla takip edersen her şey ortaya çıkıyor. Şimdi daha iyi anladın mı?

Bir durum hakkında açıklama yaparken detaylandırma yapmazsan bununla sürekli karşılaşırsın. Sen bana "biber c vitamini kaynağıdır" değil, "biberde vitamin vardır" diyorsun. Ben de sana karşılığında "elmada daha fazla vitamin vardır" diyorum.

Tartışmama konusuna gelirsek; anlaşılmayacak şekilde kapalı bir tarzda konuşmuyorum. Her şeyi detaylı şekilde açıklayarak yazıyorum ki, muhatabımın kafasında anlaşılmayan bir nokta kalmasın. Hatta noktalamaya bile azami önem gösteriyorum ki, karşımdaki ile anlaşmazlık yaşamayayım. Tavsiyem, bundan sonra böyle yapmandır. Hayırlı geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.