Fiat Linea - Bu araç alınır mı?
Fiat Linea - Bu araç alınır mı?
https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/367177-628269/keenetic-extra-dsl_zyxel-vmg8623-t50b/
Beyler şu an Ankara Ankamall AVM’deyim. Modem alacağım sizce linkte yer alan ürünlerden hangisini tercih edeyim? Veya bunlarla eş değer farklı önerisi olan var mı? Çok teşekkür ederim.
Merhaba,
Taahhütsüz VDSL internet olarak en kalitelisi hangisi? Ankara Batıkent’de oturmaktayım.
Merhaba,
Keenetic Extra DSL AC1200 model modemden almayı düşünüyorum. Şu an babamlardayım ve buraya Türknet - Netspeed veya Comnet VDSL bağlattırma düşüncem var.
Sorum şu; yakın zamanda kendi evime geçeceğim ve kendi evimde Kablonet ve Süperonline fiber alt yapısı mevcut. Kendi evime geçtiğim vakit önceliğim kablonet bağlattırmak olacak bu nedenle sanırım bu modem pek işime yaramayacak. Olur da Süperonline Fiber bağlattıracak olursam bu modem fiber destekliyor mu?
Sizce SOL bağlattırmalı mıyım?
Merhaba,
Aralık’da SOL ile 12 aylık taahhütüm bitti ve iptal ettirdim. 20mbps için 75 TL ödüyordum. Şimdi tekrar bağlattırmam icap etti. SOL’un sabah 25mbps 18.00-06.00 arası 100mbps olan paketinden bağlattırayım mı sizce? Bu arada şu an babamlarda kalıyoruz. Babamlara bağlattıracağım. SOL’un fiberoptik alt yapısı mevcut. Kendi evimde de mevcut. Taşıma işlemi yaptıracağım 1-2 aya kadar. Nakil işlemi uzun sürüyor mu? 150 TL ödemesi varmış sanırım. Evimdeki kablolar çok eski ve ek var. 150 TL ödeme yaptığım vakit yeni kablo çekerler mi?
https://www.e-bebek.com/pilsan-attack-akulu-araba-p-pil-05-272/
GittiGidiyor mağazalarında da aynı fiyattan satışta üstelik kazananlar kulübü üyelerine 50TL ekstra indirim var 1649 TL'ye geliyor.
|
|
Şehit Çocuklarına Muhabbet Kuşu Hediye
|
Taze Hasat |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 62
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 15.302 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar