Türknet - Netspeed - Comnet - Millenicom
-
-
1- Türknet
Çoğu firmaya doğrudan bağlantısı bulunur. Bu sebepten en düşük ping alacağınız ıss denilebilir. Çağrı merkezi yok denir ama çoğu sorunu destek kaydı açarak çözebilirsiniz. Ayrıca destek kaydı açınca beni ara derseniz arıyorlar. Akşamları hız düşüşü en az olan ıss ayrıca sabit fiyat politikası uyguluyor. 100 mbps 95, 35 mbps 85 tl. Taahhüt olmaması ekstra bir güzellik. 1 Ay arkadaşını getir koduyla ücretsiz kullanabiliyorsunuz ( Ben de verebilirim geçecekseniz benden alırsanız sevinirim)
2- Netspeed
Önceden fiyatına göre iyi bir ıss idi taki kullanıcı sayısı artmaya başlayıncaya kadar. Özellikle bu pandemi döneminde çoğu bölgede çok sık kesintiler meydana geldi bende netspeed kullanıyordum ama bu sebepten Türk.net e geçtim komşum hala kullanıyor ping i benden +20 ms fazla bu da oyunlarda ve diğer herşey de sorun yaratıyor. Davet koduyla 12 ay boyunca her ay 5 tl indirim alınabiliyor (Komşumun kodunu verebilirim)
3- Comnet
Yeni bir firma Denenebilir ama ara ara kesintiler anlık ping artışlarını göze alırsan. Ben müşteriye yaklaşma politikalarını sevemedim. Kullanan kişiler var çevremde ping değerleri iyi dendi ama Türk.net ten kötü çünkü kıyaslama yaptım bende geçecektim çok sık kesinti olabiliyor akşamları hız düşebiliyor. Ben tavsiye etmiyorum.
4- Millenicom
Uzak durulması gereken bir firma. Çok acı çekenler oldu iptal ettikten sonra ekstra para istememi dersin. İlk okul mezunu kişilerin arıza çözmeye çalışması mı dersin. Ben bir türlü sevemedim. Kullandım da sorun çözme konusunda çok kötüler fiyatları da pahalı diyerlerine göre. Bu firmada da kod ile 1 ay ücretsiz kuzenim kullanıyor ama memnun değil ( Kod isterseniz verebilirim)
-
ivedik osb. de netspeed kullanıyorum. eskiden batıkent turgutözal mahallesinde netspeed kullanıyordum herhangi bir sorun yaşamadım ( hız ping vs.)
şuan evde vodafone fiber kullanıyorum. son 8 ay kaldı iptal edip vdsl e geçeceğim tekrardan. Muhtemelen seçimim yine netspeed olacak.
-
Millenicom seçme de ne seçersen seç. -
operatörlerin o illerde popları varsa önemlidir. Altyapı TT tabanlı trafik teslimleri kimlere yapıyor ve kendilerinin ne kadar çıkış hız kapasiteleri var .İşte bunu bilmiyoruz.
-
Netsepeed'e abone olmak isteyen varsa, ozel mesaj atarsa referans kodu verebilirim, hem sizin hem benim faturama 5 TL indirim yansır 12 ay boyunca.
-
Aslında bunun cevabını hiçkimse veremez. Bulunduğun il ilçeden oturduğun mahalleye bina içindeki kablodan tut sana gelen kabloya kadar o kadar çok etken varki. 3 sokak ötede babamlar turknet kullanıyordu bağlanması 1 ay buldu artık isyan ettik. akşamları instagrama girdiğimde onlara gittiğim vakit pixel pixel açılıyor. Bende netspeed var. Pandemi başlarında delirttiler isyan ettim bi ara kapatacaktım fakat bi şekilde alt yapıyı düzelttiler aşırı memnunum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X