Türktelekom paket değişikliği hk
Merhabalar,
2022 Nisan ayında türktelekom tivibu + 100mbits fiber olan tarifeyi almıştım. Tabi ozamanlar 100mbits üstü paketler yoktu. BTK onayı ile yeni paketler çıkınca bende telekomu aradım hattımı 200-500-1000mbits olan bir tarifeye geçirmek istediğimi söyledim. Paketinizde henüz 100mbits üstü çıkmadı. Çıkınca geçersiniz dediler. Ocakta tivibu içerikli 200-500-1000mbits tarifeler yayınlandı. Telekomu aradığımda sizin geçen sene nisan ayında aldığınız o paket o senenin haziranında müşteri alımına kapandı. Şu anki kampanya isim olarak aynı görünsede paket kodu farklı. O yüzden geçiş yapamazsınız diyorlar. Yani kısacası 2024 nisan ayına kadar böyle kalacaksın diyorlar. bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mıdır? Telekom genel müdürlüğüne gidin birde orada sorun belki bişeyler olabilir dediler.
Eyüpsultan GigaFiber
Selamlar,
Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa komşu ilçe. Fakat çok alakasız mahallelerde başlanmış. Rami Mahallesi iki ilçeye de sınır fakat planlamada dahil yok. Eyüplüler olarak bu başlık altında toplanmış oluruz ve taleplerimizi iletiriz.
Selamlar cümleten,
Netspeed fiber kullanıyorum 1 yıl olacak. Son 2 aydır Gefource Now oyun hizmetini kullanıyorum. Görüntü bazen 360p kadar düşüyor. Özellikle akşamları. Oyun oynamadan önce ping ve hız düşüklüğünün farkında değildim. Bazen 4mbits bazen 40mbit gördüğüm oluyor.
100mbit tivibulu paket nasıl?
Merhabalar,
Netspeed kullanıyorum fakat 2 aydır delirtti. 100mbit fiber var. bazı akşamlar hatta sabitledi her akşam 4-5 mbitleri görmeye başladım. Sürekli aynı hikaye. wifi ile yapılan test sonucu bu. Arkadaş herkes cep telefonundan modeme kabloyla mı bağlı? Velhasıl aşağıdaki tivibulu 100mbit tarifeyi düşünüyorum. Nasıldır kullanan var mıdır? Tavsiye eden var mıdır?
Fiber önerisi
Türktelekom 2020 Ekim gibi oturduğum binaya fiber kutuyu getirdi bağladı. Sevinçten ağlıcaktım. Sonra ise kasım ayında dairelere kadar fiberleri getirip daire içine kadar yardımcı oldular. Telekomu aradığımda bu ay aktif olur şu ay olur 3 ay içinde olur dediler olmadı. Dün telekoma twit attım beni aradılar. Bugün bilgi verecekler. Bu forumdaki hemen hemen tüm servis sağlayıcıları yorumunu okurum. Babamlara fiber turknet bağlattırdık. Bağlattırmaz olaydık 1 ay sürdü internet gitti oyaladılar acayip sabır sınadılar. Netspeed vdsl kullanıyorum normalde. Onlarda da 75mbit 94 lira. Pahalı geldi. Vodafone düşünüyorum vodafone redliyim çünkü tv'yide bedava veriyorlar. Turktelekom kendi paketleri zaten pahalı.
TurkNet geçişleri neden yavaş?
1896293 aboneliğime ait, 38010261 numaralı destek kaydı için aciliyet bildirdim. Öncelik verildi dendi. Yarın yasal iş günün son günü. Bu nasıl öncelik anlamadım. İnternet yok evde. Kaç tane internet geçişi gördüm hepsinde istinasız durum aynı. Netspeed, Telekom, Millenicom, Süperonline ise hiç bu şekilde değil. Hatta netspeed 1-2 gün içerisinde herşeyini hazır edip internetini aktif ediyor. Herkes Türktelekom alt yapısı kullanıyor sonuçta. TürkNet yasal sürecin devam ettiğine dair otomatik mesajda atıyor. Yasal süreç nedir? Altı üstü internet. Çağlayan adliyesinden onay mı alınıyor? Yasal iş günün yarın son günü. Eğer yarında bu internet gelmezse vaad edilen süre geçtiği için asıl YASAL olarak benim iptal etme hakkım var mıdır?
Turknet ADSL
|
Harici laptop hdd
|
Samsung R538-DS02TR hakkında
|
Tavsiye edebileceğiniz laptop
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 145
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.799 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar