Merhabalar, 2022 Nisan ayında türktelekom tivibu + 100mbits fiber olan tarifeyi almıştım. Tabi ozamanlar 100mbits üstü paketler yoktu. BTK onayı ile yeni paketler çıkınca bende telekomu aradım hattımı 200-500-1000mbits olan bir tarifeye geçirmek istediğimi söyledim. Paketinizde henüz 100mbits üstü çıkmadı. Çıkınca geçersiniz dediler. Ocakta tivibu içerikli 200-500-1000mbits tarifeler yayınlandı. Telekomu aradığımda sizin geçen sene nisan ayında aldığınız o paket o senenin haziranında müşteri alımına kapandı. Şu anki kampanya isim olarak aynı görünsede paket kodu farklı. O yüzden geçiş yapamazsınız diyorlar. Yani kısacası 2024 nisan ayına kadar böyle kalacaksın diyorlar. bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mıdır? Telekom genel müdürlüğüne gidin birde orada sorun belki bişeyler olabilir dediler. bireysel.turktelekom.com.tr Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/tt-evde-internet/Sayfalar/yeni-musteri/tivibulu-evde-internet-kampanyasi-100-mbps.aspx |
Bildirim