amin, amin. rica ederim ayrıca, güzel bir privilege bulursunuz, bizim de naçizane katkımız olmuş olur inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: Umut T.
amin, amin. rica ederim ayrıca, güzel bir privilege bulursunuz, bizim de naçizane katkımız olmuş olur inşallah.
Hocam bu 6 vitesli 105bg versiyonunun en donanımlı olan paketi Privilege mi?
tekkral34
kullanıcısına yanıt
evet. opsiyon paketleri de var ayrıca.
1.6 multijet kullanmadım açıkçası gidişini merak ediyorum ama alınacak versiyon 1.3 multijetse hem tüketim hemde performans olarak 1.5 dci ile asla kapışamaz
quote:
Orijinalden alıntı: xmxksk
1.6 multijet kullanmadım açıkçası gidişini merak ediyorum ama alınacak versiyon 1.3 multijetse hem tüketim hemde performans olarak 1.5 dci ile asla kapışamaz
Doğru söylüyosunuz hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: ert567
quote:
Orijinalden alıntı: bahçelininmatematikhocası
İki aracı da kullanmış biri olarak benim tercihim her bakımdan megane olurdu. Üstteki arkadaş gibi makyajlı 1.5 105 hp 6 ileri bulursanız çok iyi olur. Ayrıca emotion plus otomatik linea'larda hill holder var geri kaçırma diye birşey söz konusu değil.
hocam evet o sistemi biliyorum ışıkta falan durduğum zaman freni bıraktığımdada kaydırmıyor ama park yaparken devreye girmiyor niyeyse
hocam freni bırakıp bidaha basın çalıştığını göreceksiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme