Şimdi Ara

FİAT LİNEA EMOTİON PLUS MI ?? RENAULT MEGANE PRİVİLEGE 1.5 DCİ MI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    amin, amin. rica ederim ayrıca, güzel bir privilege bulursunuz, bizim de naçizane katkımız olmuş olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

amin, amin. rica ederim ayrıca, güzel bir privilege bulursunuz, bizim de naçizane katkımız olmuş olur inşallah.

Hocam bu 6 vitesli 105bg versiyonunun en donanımlı olan paketi Privilege mi?
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    evet. opsiyon paketleri de var ayrıca.
  • 1.6 multijet kullanmadım açıkçası gidişini merak ediyorum ama alınacak versiyon 1.3 multijetse hem tüketim hemde performans olarak 1.5 dci ile asla kapışamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

1.6 multijet kullanmadım açıkçası gidişini merak ediyorum ama alınacak versiyon 1.3 multijetse hem tüketim hemde performans olarak 1.5 dci ile asla kapışamaz

Doğru söylüyosunuz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ert567

quote:

Orijinalden alıntı: bahçelininmatematikhocası

İki aracı da kullanmış biri olarak benim tercihim her bakımdan megane olurdu. Üstteki arkadaş gibi makyajlı 1.5 105 hp 6 ileri bulursanız çok iyi olur. Ayrıca emotion plus otomatik linea'larda hill holder var geri kaçırma diye birşey söz konusu değil.

hocam evet o sistemi biliyorum ışıkta falan durduğum zaman freni bıraktığımdada kaydırmıyor ama park yaparken devreye girmiyor niyeyse

hocam freni bırakıp bidaha basın çalıştığını göreceksiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.