Şimdi Ara

Fiat Linea'nın En Full Dolu Modeli Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
61.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Fiat Linea'nın 1.6 Multijet Modelinin En Full Dolu Modeli Hangisi Acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Linea'nın En Tutulan Modeli

Fiat Linea, Türkiye'de uzun yıllardır sevilen ve tercih edilen bir otomobil modelidir. Sunduğu konfor, güvenlik ve uygun fiyat gibi özellikleriyle ön plana çıkan Linea'nın en çok tutulan modeli merak ediliyor.

Araştırmalar, Fiat Linea'nın en çok tutulan modelinin 1.4 T-Jet olduğunu göstermektedir. Bu model, 1.4 litrelik turbo beslemeli benzinli bir motora sahiptir ve 120 beygir güç üretmektedir.

1.4 T-Jet modeli, Linea'nın en güçlü versiyonudur ve performansıyla öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra, 1.3 Multijet dizel ve 1.4 Fire benzinli motor seçenekleri de Linea'da mevcuttur.

Linea'nın tutulan diğer modelleri:

• 1.3 Multijet Dizel
    • 1.4 Fire Benzinli
    • 1.6 Multijet Dizel

Fiat Linea'nın en çok tutulan modeli olan 1.4 T-Jet, performans arayan ve dinamik bir sürüş deneyimi isteyenler için ideal bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eski kasada emotion plus, yeni kasada lounge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa lougne
    Eski makyajsız kasa ise Emotion plus

• Lounge'nin Bir Alt Modeli Hangisi Acaba ?
  • Urban

• Dün fiat kırmak bayisinde konuştum anlaştım linea 2015 urban kasa modeli ile yarın araba elimde olacak deneyimlerimi paylaşacağım ilk defa 0 km araba aldım allah herkeze nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: exomanyak

Dün fiat kırmak bayisinde konuştum anlaştım linea 2015 urban kasa modeli ile yarın araba elimde olacak deneyimlerimi paylaşacağım ilk defa 0 km araba aldım allah herkeze nasip etsin

KIRMAK OTO..!

02.02.1990 günü Mecidiyeköy'de ki KIRMAK OTO'dan (şimdi TRUMP TOWER var yerinde) almıştık 1990 model siyah Şahin arabamızı. 15 yaşındaydım o zamanlar. Hey gidi günler, o günü hiç unutmam. Daha sonra KIRMAK taşındı oradan şu an ki yerine.

Güle güle kullanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Dün fiat kırmak bayisinde konuştum anlaştım linea 2015 urban kasa modeli ile yarın araba elimde olacak deneyimlerimi paylaşacağım ilk defa 0 km araba aldım allah herkeze nasip etsin

KIRMAK OTO..!

02.02.1990 günü Mecidiyeköy'de ki KIRMAK OTO'dan (şimdi TRUMP TOWER var yerinde) almıştık 1990 model siyah Şahin arabamızı. 15 yaşındaydım o zamanlar. Hey gidi günler, o günü hiç unutmam. Daha sonra KIRMAK taşındı oradan şu an ki yerine.

Güle güle kullanım.

Teşekkürler şuanki yeri e5 yanyol kartalda benimde ilk arabam olucak yaş 22 :)
  • exomanyak kullanıcısına yanıt
    22 yaşında emekli etmişsin kedini dostum, o yaşta Linea mı alınır?
  • quote:

Hocam hayırlı olsun kaça aldınız

• 22 yaşında gayet güzel bir tercih :) güle güle kullanın hayırlı uğurlu olsun
  • araba ile çok gezen bir tipim tüplü araçda kullanmak istemiyorum 52.00 tl ye aldım yakıtı az olsun dedim bir de içerisinde özellik olarak herşey olsun diye urban kasa aldım.
  • arabayı bugun aldım arkadaşlar ilk izlenimin güzel oldu tabi ilk defa 0 araba almanın heyecanı da olabilir. Araçda her donanım var özellikle multimedya ekrani güzel park sensörü güzel çalışıyor ben içeri çok fazla ses geldiğini düşünmüyorum normal geldi
  • Bende 32-35 arası linea dusunuyorum. Ama emotionlara bakıyorum full diyolar loungelere bakıyorum onlarada full diyolar. aralarındaki fark ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Bende 32-35 arası linea dusunuyorum. Ama emotionlara bakıyorum full diyolar loungelere bakıyorum onlarada full diyolar. aralarındaki fark ne ?

Orta donanıma da full diyorlar zaten ciddi araştirip tanımak lazim alınacak arabayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Bende 32-35 arası linea dusunuyorum. Ama emotionlara bakıyorum full diyolar loungelere bakıyorum onlarada full diyolar. aralarındaki fark ne ?

Yeni kasada lounge eski kasada emotion Plus full donanım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lounge donanım ful oluyor ama urban'dan temel donanımları barındırıyor.Yinede o fiyata daha iyi araçlar alınabilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.