Şimdi Ara

Fiat linea otomatik ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
62.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de linea otomatik kullanıyorum. Genel olarak memnunum. 1. viteste biraz yavaşlık vardı ona da müdahale ettim fena olmadı.

Fiyat performans oranı ciddi şekilde yüksek bir araç. Otomatik dizel tercih edecekler için biçilmiş kaftan. Özellikle sıfır takıntısı yoksa iyice uyguna geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Ben de linea otomatik kullanıyorum. Genel olarak memnunum. 1. viteste biraz yavaşlık vardı ona da müdahale ettim fena olmadı.

Fiyat performans oranı ciddi şekilde yüksek bir araç. Otomatik dizel tercih edecekler için biçilmiş kaftan. Özellikle sıfır takıntısı yoksa iyice uyguna geliyor..

yorumlarınız için teşekkür ederim. Megane ı satar satmaz 2. el dizel otomatik bir linea alacağım hayırlısıyla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferisss

quote:

Orijinalden alıntı: SELCUK34

quote:

Merhabalar yaklasik 1 ay once linea mj otomatik arac aldik. Vites bildiginiz otomatik vites gibi fakat yari otomatik olarak geciyor. Sanzimandaki bir robot debriyaja kendisi basip vites degistiriyor. İsterseniz otomatik olarak kullaniyosunuz isterseniz manuel. Aracta iki pedal var , debriyaj pedali yok :D kendiniz degistirince daha az yakmiyor. Eco modu aciyosunuz o az yaktiriyor :D kullanmasi aayip zevkli sizin surus tarziniza gore vites gecisleribi kendisi ayarliyor. Gaz pedalina basisiniza gore deviri artiyor azaltiyor. Yada vites dusuruyor vs.

iYİ GÜNLER ARADAN ÇOK ZAMAN GEÇMİŞ AMA, BENDE LİNEA OTOMATİK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. ARAÇ NASIL MEMNUNMUSUNUZ VİTES GEÇİŞLERİ SARSINTILI DİYORLAR SİZCE NASIL? ARAÇ MASRAF ÇIKARTIYORMU? HERHANGİ BİR masraf çıktımı bugüne kadar?

Merhabalar arac 40000km ye geldi rutin bakimlar haric masraf cikarmadi. Garantiden radyator fan motoru ve amartisor takozlari degisti. Bakimlar 150-300 olarak gidiyor. Ciftlerde 300 yapistiriyorlar teklerde 150 :D
    Vites gecisleri 1 ve 2 de hissediliyor. Sarsinti degilde manuel gibi dusunebilirsiniz o aradaki boslugu hissedebiliyorsunuz. Geri 3 4 5 6 da cok az hissediliyor diyebilirim.1.3 hic yurumuyor ona hic girmeyeyim arabanin hakki kesinlikle 1.6. Aile arabasi dedik gerek yok dedik 1.3 aldik. Hee gidiyormu gidiyor fakat sollamalarda, bazi yokuslarda illallah dedirtiyor. 2 yapiyor yurumuyor 1 yapiyor yuruyor sonra sacma biryerde 2 yapiyor yurumuyor tekrar 1 yapiyor hoof. En iyisi manuel moda almak ve devam etmek :D
    Genel olarak aractan memnunuz bizi uzmedi sagolsun. Ortalama 6 litre tuketim var 24kurus kilometrede. Ekonomi kasarsaniz 4.5lara kadar inebilirsiniz :) imkaniniz varsa 1.6 alin derim.

Ben de Punto Evo dualogic kullanıyorum, dediğiniz gibi kullanması çok keyifli :). Dualogic şanzımanla ilgili bir yazılım güncellemesi geldi Puntolara, belki sizin araçlar içinde gelmiştir, yokuşta 2.viteste takılma sorununu çözüyor.

• Arkadaşlar, Megane ı sattım. Şimdi linea bakıyorum. Bildiğiniz, gördüğünüz satılık dizel otomatik linea varmı?
  • lineanın otomatiğini mi yoksa bravonun otomatiğini mi tavsiye edersiniz arkadaşlar ?
  • quote:

Merhabalar yaklasik 1 ay once linea mj otomatik arac aldik. Vites bildiginiz otomatik vites gibi fakat yari otomatik olarak geciyor. Sanzimandaki bir robot debriyaja kendisi basip vites degistiriyor. İsterseniz otomatik olarak kullaniyosunuz isterseniz manuel. Aracta iki pedal var , debriyaj pedali yok :D kendiniz degistirince daha az yakmiyor. Eco modu aciyosunuz o az yaktiriyor :D kullanmasi aayip zevkli sizin surus tarziniza gore vites gecisleribi kendisi ayarliyor. Gaz pedalina basisiniza gore deviri artiyor azaltiyor. Yada vites dusuruyor vs.

Merhabalar. Bizde dizel otomatik linea dusunuyoz. Sizin araç ile manuel olan herhangi bir lineayi karsilastirma sansiniz oldu mu acaba (yakit konusunda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modellerde otomatik pek tutulmadı. bence daha farklı modellere bakmalısınız
  • Üzerinden oldukça zaman geçmiş ama olsun linea otomatikkerde kronik bir sorun var mı nasıl memnun musunuz tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilbilge_11 İ kullanıcısına yanıt
    Aynı soruyu soruyorum en az 2010 model line alabilirim otomatik.

Otomatiği nasıl bozuluyor mu beyni falan..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.