Şimdi Ara

Fiat Marea (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
6
Favori
72.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde 97 model elx maream var. Çok seviyorum mareamı yazın bir ara satacaktım ama kıyamadım. Kışın aşırı derecede yakıt artışı oldu. 50 liralık gazla (gaz 2.850) sadece şehir içi 66 km anca gidebildim. işim dolayısıyla yaşadığım yerde gece sıcaklıkları şu an -20yi görüyor. İşe giderken kısa mesafe olduğu için motor tam ısınamıyor ve aracı 15 dakika kadar ısıtmak için hareket etmeden çalıştırıyorum .Bunun büyük bir etkisi olur mu? İlk defa arabayla bir kış geçiriyorum ve bu yakıt olayı fena halde canımı sıktı. Tüpün beyninde sorun olabilir dediler ama pek ihtimal vermedim ben. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
  • emeğe saygı demek düşer. +rep
  • şu saatte inceledim, hoş bir konu olmuş. tabi araç da çok hoş. bu kadar iyi bilmezdim marea'yı. yalnız, park sensörleri çıtanın üzerine yapılamıyor mu? biraz sırıtmış böyle. gerçi benim megane'de de böyle ya.

Fiat Marea

edit: 1.6 103 hp LPG ile nasıl bir performans veriyor 1.5 dCi megane'ye göre? ileride hiç satmamak üzere alınabilecek bir araç bence.

Fiat Marea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 24 Ocak 2013; 2:37:39 >

• seni samarayla çok pis kıstırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

edit: 1.6 103 hp LPG ile nasıl bir performans veriyor 1.5 dCi megane'ye göre? ileride hiç satmamak üzere alınabilecek bir araç bence.

Orjinali çitanın üzerine gömülü şekilde geliyor. Ancak onu yapabilmek için zemini ona göre hazırlamak lazım. Çitada sensörlerin oturacağı yeri "v" şeklinde oymak, kötü görüntü kaybolsun diye de üzerine kapak bulmak gerekiyor. Bu da çok uğraştırıcı olacak bir iş. Onun dışında çitanın üzeri yerine altı daha makbul.

peki performansı nasıl?

• quote:

quote:

peki performansı nasıl?

GPS ile yaptığım ölçümde 100'e 12.8 saniyede çıkıyor.

neredeyse hiç performans aramam. videoda da hızlanması iyi geldi bana. km'de ne kadar yakıyor? bir de full bir marea'da yol bilgisayarında anlık yakıt sarfiyatı vb. değerler görüntülenebiliyor mu? görüntülenebiliyorsa, yol bilgisayarı ile LPG nasıl bir araya geliyor?

not: mesajınıza cevap alamazsanız, uyuyakalmışımdır. şimdiden iyi geceler.

• mareayı benzinde kullanırım 10 snde çıkıyorum 50 krş yakıyor
  • quote:

quote:

neredeyse hiç performans aramam. videoda da hızlanması iyi geldi bana. km'de ne kadar yakıyor? bir de full bir marea'da yol bilgisayarında anlık yakıt sarfiyatı vb. değerler görüntülenebiliyor mu? görüntülenebiliyorsa, yol bilgisayarı ile LPG nasıl bir araya geliyor?

not: mesajınıza cevap alamazsanız, uyuyakalmışımdır. şimdiden iyi geceler.

Benim kullandığım şartlarda ortalama lpg tüketimim 10-11 litre arasında. Ara sıra agresifleşirsem 12 oluyor. Daha altı da daha üstü de kullanım şartlarına göre mümkün.

Marea'nın hiçbir versiyonunda yol bilgisayarı mevcut değil maalesef.

değerler fena değilmiş. yol bilgisayarı olmaması kötü olmuş. sonradan da yapılamaz herhalde.

neyse, teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

iyi forumlar,
    iyi günler.

• Konuyu açan üyemiz konuyu bırakmıştır.
    konuyu devralacak ve sürdürecek bir üyemiz var ise bana pm ile ulaşırsa görüşelim.....
  • Arkadaşlar Konumuz açıldı devam ediyor paylaşımlarınızı bekliyorum
  • Bende Lovata Marka LPG Sistemi var Acaba bu araba için stabil olan bu mudur yoksa farketmiyor mu? ve lpgde yakıt durumları nasıl
  • Hadi bakalım. Paylaşımlarını bekliyoruz.
  • arabayı alalı 1 hafta oldu bakalım işte geçen gün petrol ofisin den 100 tl gaz aldım 250 km zor gitti ondan sonra gittim 50 tl shell den aldım şimdi 150 km oldu 4 de 2 ışık daha yanıyor bakalım ne olacak normal mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffatihh23

arabayı alalı 1 hafta oldu bakalım işte geçen gün petrol ofisin den 100 tl gaz aldım 250 km zor gitti ondan sonra gittim 50 tl shell den aldım şimdi 150 km oldu 4 de 2 ışık daha yanıyor bakalım ne olacak normal mi bilmiyorum

250 km az. Bir süre takip edin bakalım.

Tecrübeli bir Marea kullanıcısıyım. Kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 5 Nisan 2013; 2:14:12 >
  • tşk edrim utku bey bende liberty var ama ben bu arka camlarıda otomatik yapıp ön kapıma bağlamak istiyorum varmı böyle bir durum varsa ne kadar ücreti ve perfomansı nasıl gördünüzmü mü hiç böyle birşey
  • Ayrıca Şuanda km 195 oldu hala bazen ikinci ışık yanıp sönüyor
  • son olarak 250 kmde lpg the end .... :)
  • 2 sene sonra kim nederse desin ya TEMPRA yada MAREA alıcam 2.0 motor olucak.
  • Arabayla en fazla 190 km yaptım çevre yolunda ve herhangi bir titreme falan hissetmedim sadece motor sesi geliyordu oda devir yükseldiği içindir
  • site karışık geldi cözemedim daha ama bende denizlide 2004 marealandım ilk sahibinden 45000 de gri renk hemen atıker taktırdım 2 gündür kullanıyorum gercekten memnunum insallah sorun yaşamam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.