Şimdi Ara

Fiat marea motor arıza ışığı (Farklı bi sorun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LPG den dolayı motor ecu su verdiğini sandığı yakıta karşılık doğru değer okuyamadığında bunu yapar sonra söndürür. Geçici bir arıza kaydı olduğundan sorun ortadan kalkınca lamba da söner. Sizin ciddiye almanız gereken stop lambasının da yanmasıdır. Stop yazan bir ışık yanmıyorsa paniklemeyin tabi aracın gidişi de normal ise. Benim araç ta Peugeot 406 ve kontrol ünitesi magneti marelli yani İtalyan . Mantıkları hep aynıdır bende de araca yüklenince sizdeki gibi oluyor sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

LPG den dolayı motor ecu su verdiğini sandığı yakıta karşılık doğru değer okuyamadığında bunu yapar sonra söndürür. Geçici bir arıza kaydı olduğundan sorun ortadan kalkınca lamba da söner. Sizin ciddiye almanız gereken stop lambasının da yanmasıdır. Stop yazan bir ışık yanmıyorsa paniklemeyin tabi aracın gidişi de normal ise. Benim araç ta Peugeot 406 ve kontrol ünitesi magneti marelli yani İtalyan . Mantıkları hep aynıdır bende de araca yüklenince sizdeki gibi oluyor sıkıntı yok.

Aynen dostum kafaya takmıyorum. bu arada nasıl bi şanssızlıksa kaputu açtım silecek suyunun kapağı yok. peçete topaklayıp agzini kapadim geçici olarak. fiatın kendi servislerinden veya ozel servislerınden temin edilebilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdaki parçacılara girip sorun mutlaka vardır.

1-pislik girmesin
    2-kışın alkol içeren cam suyu koyduğunuzda beklemekten içindeki alkol uçmasın

diye kullanmanız gerekli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.