Şimdi Ara

Fiat palio 1.3 multijet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
17.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sefau571

Arabanın 100binde olması önemli değil.3 senede 100bin yapmış bence burası önemli.

Adam zevkle km yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost184

quote:

Arabanın 100binde olması önemli değil.3 senede 100bin yapmış bence burası önemli.

Adam zevkle km yapmış

Sürekl türkiye turu yapmış demekki.
  • quote:

quote:

quote:

Adam zevkle km yapmış

Araçta o performansı görmüş ve güvenerek Türkiye turu yapmıştır espirisi böyle de 3 yıl için dizel motora 100km fazla mı? Şirket araçı değil İzmir'de kullanılmış araçtır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam zevkle km yapmış

Araçta o performansı görmüş ve güvenerek Türkiye turu yapmıştır espirisi böyle de 3 yıl için dizel motora 100km fazla mı? Şirket araçı değil İzmir'de kullanılmış araçtır.

3 senede 100bin km gezerek olmaz bence.Bunun dizeli benzinlisi önemli değil.3 senede yaptığı kilometre fazla.Yapılır tabi ama şirket arabası yapar mümessiller yapar yani.

• Yorumlar için sağolasın
  • Beyler var mı başka düşünceler?
  • Bence 17 bin TL Palio'ya yazık olur. 17 binde 1.4 TDI İbiza alabilirsiniz 2004 model civarında. Donanım olarak bulacağınız en dolu B sınıfı HB araba....

Yalıtım, kalite, frenler, konfor, işçilik. Düzgün bir arabaya binersiniz en azından....
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

Bence 17 bin TL Palio'ya yazık olur. 17 binde 1.4 TDI İbiza alabilirsiniz 2004 model civarında. Donanım olarak bulacağınız en dolu B sınıfı HB araba....

Yalıtım, kalite, frenler, konfor, işçilik. Düzgün bir arabaya binersiniz en azından....

Seat markasına pek sıcaklık yok bu yüzden hiç düşünülmedi...bakmaya çalışcam
  • Cordoba TDI yada Punto multijet
  • Merhabalar...

Ben de bu günlerde 2004 model "fiat palio 1.3 multijet" bakıyorum. Kendisi 110 binde ve 2007de bir çarpmaya ilişkin mesaj geliyor telefonuma plakasını girince. Acaba sizce 15000 uygun mudur fiyat olarak... ? Köylerde gezici hizmet amacıyla kullanmayı planlıyorum, bir yıl kadar. Ayrıca aynı fiyata satabilir miyim gelecek yıl sizce ?
  • 1.3 Mtj motorlar piyasadaki en sorunsuz dizel motorlardan biri bence yedekparça bulunabilirliği ve fiyatlarıda diğer gruplara göre cazip.
  • bizim şirkette vardı 1.3 2007 model.Arababakımlı olduğu için mi bilmem ama yeni lineadan daha iyi geliyor bana.aynı motorla karşılaştırınca tabi.ama 2 kişiyseniz alın.arabayla 330.000 km yapmıştık.11.000 sattık.
     Fiat palio 1.3 multijet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.