Şimdi Ara

Fiat Palio 1.3 Multijet Active Kullananlar Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
26.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fredyboys

sanırım ankaradasın, pazarı pek tvsiye etmem. hep çakallar var, ve istedikleri fiyat sahibindende fazla. fiyatlar site de yüksek ama piyasa filan artmadı. millet malını yüksekten verme peşinde. sen sadece iyi pazarlık et. ben de 1 ay önce 2008 albeayı site de 21500 iken 19 a aldım. yani ciddi satıcıyı bulman gerekli, sana kolay gelsin..

Evet Ankara'dayım öneriler için teşekkürler... Son olarak eğer uygun bir araç bulabilirsem. Erkaya Otomotiv Bosch servisine götürmeyi planlıyorum çok iyi diyorlar sence doğru seçim mi? Başka nelere dikkat etmeliyim. Kısaca açıklarsanız çok memnun olurum.
  • Çok soru soruyorum ama inanın araç cahiliyim :(

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-temiz-turbo-dizel-fiesta-369081281/detay

sizce bu ilan nasıl?
  • oznugurlu O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araçlar ticari olarak geçiyor. her yıl muayene falan, sigortası fazla, ve piyaası ölü,
    (yaramaz anlayacağın).
    1,3 dizel palio, albea, corsa, clio, accent filan bakabilirsin.
  • fredyboys F kullanıcısına yanıt
    teşekkürler albea çok taksi çıkması var biraz korkutuyor beni... Birde fiyat ortalaması bayağı fazla onunda benim şansıma araç fiyatkarı tavan yapmış sanırım...
  • oznugurlu O kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-dizel-emsalsiz-369466579/detay
    21 teklif et buna mesela... muayenesi de yeni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edilir kullanisli ve cok sorunsuz araba.motor farketmez hepsi de gayet guzel is gorur.kardesimde 1.2 8v olani vardi cekisi gayet iyiydi rampalarda falan.kasa kucuk cunku yetiyor o motor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef 21 bin civarlarına çıkmam benim için sıkıntılı :( Araştırmalara devam ediyorum ancak maşallah fiyatlar el yakıyor....
  • Yokuşta süratli gitme merakı nedir
    Dik yokuşta ya da yokuşaşagı küçük viteste düşük hızla gidilir onu da her araba yapar
    4 kişi klima açık biraz da bagaj var araba 130la zor gidiyo diyenler! yani biraz sakin araç kullanalım
    1.3 multijet turbo beslemeli olduğu ve düşük devirlerde nispeten yüksek tork ürettiği için daha güçlüdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mesele yokuşta süratli gitmek değil... bana söylenen 1.2 araçlar dikmene çıkmaz vs idi o nedenle sordum soruyu. Bu arada sanırım sahibinden sitesinde araç kalmadı sırf araç almak için yıllık izin aldım. Araştırıyorum ancak limit ücretim 17 bin bu civarlarda ne olabilir :(((
  • Kendi fiyat bandındaki en güzel giden araçlardan birisidir 1.3 Multijet Palio. Gitmez diyenler yakıtımı alsın pikniğe gidelim.
  • 2005 model 1.3 Multijet Palio 145 binde aracımla Alanya Mersin arası giderken tokatlamayan kalmadı valla. Yokuş yerlerde vasat performans sergiliyor arkadaşlar bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clexan -- 21 Ağustos 2018; 21:44:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 dizel nasıl sizce 1.3. bisiklet sığar mı arka koltuğa mesela

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.