Şimdi Ara

Fiat Palio 1.3 Multijet Active Kullananlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
26.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Palio 1.3 Multijet Active ve Palio 1.2 16 valf kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Sizce bu araçlar alınır mı?

Ben araç konularında acemi olduğum için sizlere danışarak karar vermek istiyorum. Bana Palio 1.4 al sakın 1.2 veya 1.3 alma diyorlar. Dikmen taraflarında yokuşlarda araç gitmezmiş bu doğru mudur?

• asıl 1 .4 gitmez.
  • yani gerçekten anlamıyorum daha doğrusu aklım almıyor. Motordan arabadan dediğim gibi anlamıyorum yeni yeni birşeyler öğrenmeye başlıyorum acemilik atacağım bana çok sorun çıkarmayacak, parça konusunda ucuz olan bir araç arıyorum. Palio 1.4 ler genelde eski modeller, yeni üretim olan 1.3 multijet ve 1.2 16v nasıl olur da ondan daha kötü olur anlayamıyorum. Bunu söyleyen kişininde otomobil bilgisine güveniyordum...
  • yokuşları en iyi dizeş araba çıkar,benzinlide 1.2 16 v motor daha güçlü.
    1.4 8 v de çok kötü değil,hiçbir yokuşta kalmaz.
  • o saydığınız motorlar içinde en güçsüzü 1.4 olan yaklaşık beş yıldır 1,4 palio kullanıyorum aracın her gün başka bir yeri bozuluyor forumdaki araç arıza konularına bakarsanız palionun bu konuda üne sahip olduğunu görebilirsiniz.1.3 ve 1.2 kullanmadım ama 1.4 kesinlikle tavsiye etmem
  • yaw kim diyorsa s.cam a.zına...

bende fiat500c var 69 beygit 1.2 8v benzinli motor hemde otomatik.950 kilo 4 kişi 1200 kilo oluyor
    yok yokuş cıkmazmış diyenlere bakmadaım gittim aldım aracı.

inan e5 de araç solluyorum 180 basıyor

seninki birde 16 v daha cok hava alıyor motor silindirlere daha cok ateşleme yapıyorki bu cok daha iyi birşey.

yokuş cıkamma gibi bir olay yok 3 le cıkmazda 2 ile cıkarsın viteste adam sanıyorki yokuşada 150 ile gidecem yok öyle bir dünya hiç bir araç rampada bayılmadan vites düşürmeden cıkamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizlerin_umudu -- 30 Kasım 2016; 18:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

yaw kim diyorsa s.cam a.zına...

bende fiat500c var 69 beygit 1.2 8v benzinli motor hemde otomatik.950 kilo 4 kişi 1200 kilo oluyor
    yok yokuş cıkmazmış diyenlere bakmadaım gittim aldım aracı.

inan e5 de araç solluyorum 180 basıyor

seninki birde 16 v daha cok hava alıyor motor silindirlere daha cok ateşleme yapıyorki bu cok daha iyi birşey.

yokuş cıkamma gibi bir olay yok 3 le cıkmazda 2 ile cıkarsın viteste adam sanıyorki yokuşada 150 ile gidecem yok öyle bir dünya hiç bir araç rampada bayılmadan vites düşürmeden cıkamaz..

M550d sondaki sacma cumleyi begendi.
  • yorumlar için teşekkürler dediğim gibi ilk aracım olacak ve kafam karışık.... 1.2 16valf temiz bir araç bulursam tabii ki uygun fiyat bu yorumlara göre alabilirim :)

Peki bu 1.2 16 valf lere lpg takılınca performans durumu nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznugurlu -- 30 Kasım 2016; 20:44:46 >
  • Şuradaki ilana bir bakar mısınız?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-orj-142.000-km-de-yeni-kasa-2005-model-palio-1.2-active-368043063/detay

1.2 8v benzinli diyor... Fiyat olarak sizce nasıl şişirilmiş mi? Sahibindendeki fiyatlar genel olarak nasıl? Araba pazarları nasıldır?

Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum ancak hem yanlış seçim yapmak istemiyorum hemde kazıklanmak :)
  • 1.3 multijet hepsinden iyi gider
  • Yokuş yukarı 1.3 hepsine nal toplatır diyolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Yokuş yukarı 1.3 hepsine nal toplatır diyolla

aynen yokuşta dizel ezer gecer tork fazla ama düz yolda max devirde benzinli 1.2 bile cok rahat gecer 1.3 dizeli.

ama cok yakar 1.2
  • oznugurlu O kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim göstergede devir saati varsa 16v yoksa 8v oluyor.
    1.2 alacaksanız 16 v olsun.
    1.3 ise hepsinden iyidir.
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    1.3 un hacmi zaten 1249 olması lazım 😊
  • 1.3 motor hepsinden iyi gider denmiş ama şöyle bir şey varki araç yüklüyken dik yokuşlarda 1.3 dizel motorla kalkış yapması çok zor özellikle acemiyseniz sıkıntı yaşarsınız bizde 1.3 multijet grande punto vardı ordan biliyorum araç yüklüyken dik yokuşlarda çok zor kalkıyordu genelde el freniyle kalkış yapıp araç patiye düşüyordu ,bu arada debriyaja aşırı yük bîndiğinden Arada sırada içri balata kokusu gîriyordu baskı balata ister istemez yıpranıyordu yaşadığınız yer bol yokuşlu bir yerse alışmakta güçlük çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 30 Kasım 2016; 22:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

1.3 un hacmi zaten 1249 olması lazım &#128522;

1.2 fire benzili motorunda 1249 ruhsatta öyle yazıyor
  • 18 bin civarları ne model önerirsiniz peki bana... Acemiyim
  • arkadaşım alacaksan 1.3 multijet al. dizel acemi için daha iyi çünkü benzinli gibi hemen stop etmiyor. ayrıca piyasası daha canlı, az yakıt yakıyor. 1.2 tavsiye etmem. ve de ilandaki araç pahalı, ederi 16 bin. ve dikkat et bazı modellerde camlar elle çevirmeli, merkezi kilit yok, klima yok, bu modellere bulaşma bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredyboys -- 30 Kasım 2016; 23:38:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredyboys

arkadaşım alacaksan 1.3 multijet al. dizel acemi için daha iyi çünkü benzinli gibi hemen stop etmiyor. ayrıca piyasası daha canlı, az yakıt yakıyor. 1.2 tavsiye etmem. ve de ilandaki araç pahalı, ederi 16 bin. ve dikkat et bazı modellerde camlar elle çevirmeli, merkezi kilit yok, klima yok, bu modellere bulaşma bile..

Teşekkürler ancak sanırım piyasa fiyatları artmış sahibindene bakıyorum fiyatlar maalesef çok yüksek. 1.3 multijet bir aracın fiyatı ucuzdu ancak oda ticariymiş :) acaba araba pazarında fiyatlar daha mı uygundur...
  • sanırım ankaradasın, pazarı pek tvsiye etmem. hep çakallar var, ve istedikleri fiyat sahibindende fazla. fiyatlar site de yüksek ama piyasa filan artmadı. millet malını yüksekten verme peşinde. sen sadece iyi pazarlık et. ben de 1 ay önce 2008 albeayı site de 21500 iken 19 a aldım. yani ciddi satıcıyı bulman gerekli, sana kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.