Şimdi Ara

FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 model 98 bin km de 1.3 dizel palio aldım arkadaşlar araba çok güzel çok memnunum ama elim henüz alışmadı, arabaya biraz daha alışmam lazım. bide direksiyonu umduğumdan sert geldi.
  • Bide punto nun direksiyonuna otur, serçe parmağınla çevir
  • hocam bizde traktör var tarlada parmağımla kullanıyorum kıyaslayınca palio sert geldi ama abimde fiesta var, fiestayla kıyaslayınca normal diyor.

-size bi sorum var depo kapağında kırık var önemli bi sorun değil ama yaptırmak istiyorum sizce servise mi gitmeliyim yoksa herhangi biri tamirciye mi yaptırmalıyım?
  • hocam bide arabanın arkasında multijet yazmıyor. ruhsatta da yazmıyor. palio nun multijet olmayan dizelleri varmı?
  • Multijet yazmayan multijet yok. Ruhsatta 1248 cc JTD veya 1.3 JTD yazabilir. buda multijettir. Ya da motor kaputunun içine bak orada yazar. Aracın arkasında yazmıyorsa araç arkadan kazalı olabilir. Depo kapağı içinde sanayideki parçacıya git 20 liraya depo kapağı al.
  • hocam baktım ruhsatta sadece 1.3 yazıyor ama motorun üzerinde multijet yazıyor. arkadan kazlı olma ihtimali aklıma geldi ama bize hiç bişeyi yok demişlerdi az çok bende anlarım yok gibi ama birçok para verdim sırf temiz diye 15 bin verdim. insan huylanıyor :)
  • Arka plaka düzeltilmiş ve boyanmış mı?
  • command ,biz arabayı hiç darbe boya yok diye 15 bine aldık. ama ilk fırsatta tanıdığım bi kaportacı var ona soracağım, bende huylandım doğrusu. bide şunu sorayım ; arabanın kilometre göstergesinin yanında siyah bi düyme var. dijital gösterge. yakıtı koyunca sıfırlayıp kaç kilometre taptığını da gösteriyor. uzun basınca sıfırlanıyor. aracın normak toplam kilometresinde uzun bassam o da sıfırlanır mı acaba?
  • plakaya baktım ama bariz bişey anlayamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: druzzzz

command ,biz arabayı hiç darbe boya yok diye 15 bine aldık. ama ilk fırsatta tanıdığım bi kaportacı var ona soracağım, bende huylandım doğrusu. bide şunu sorayım ; arabanın kilometre göstergesinin yanında siyah bi düyme var. dijital gösterge. yakıtı koyunca sıfırlayıp kaç kilometre taptığını da gösteriyor. uzun basınca sıfırlanıyor. aracın normak toplam kilometresinde uzun bassam o da sıfırlanır mı acaba?

sıfırlanmaz
  • arkadaşlar daha önce söyledimmi bilmiyorum bu arabayı , abim başka bi ilden alıp gelmişti. bu gün kendi ustama gösterdim, hakikaten sadece satıcının dediiği yerlerdeki, lokal boyaları gördü, araba orjinal dedi. hem mutlu oldum hemde ustam rüştünü gösterdi :)

yanlız şyle bi sorun var ben normalde hiç hız yapmam zaten sürücülüğüm de iyi değildir ama bu arabanın motoru insanı şımartıyor , araba hakkaten uçuyor ya Allah nazardan saklasın.
  • Arkadaşlar ve Sayın multijet ustası Command_4 ,

Ben de bu günler de bir 2004 model multijet bakacağım. Linki aşağıda belirtiyorum. Baktığım araç. Acaba sizce fiyat ve km uygun mudur ?

5664'e mesaj attığımda şu yazıyor: 1 adet hasar mevcuttur. HSR1:25/11/2007 Carpma: 398,25 TL

ne dersiniz.. ben de Balıkesirdeyim.. köy yollarında kullanmayı tasarlıyorum.. ve Balıkesir-Kepsut:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmed

Arkadaşlar ve Sayın multijet ustası Command_4 ,

Ben de bu günler de bir 2004 model multijet bakacağım. Linki aşağıda belirtiyorum. Baktığım araç. Acaba sizce fiyat ve km uygun mudur ?

5664'e mesaj attığımda şu yazıyor: 1 adet hasar mevcuttur. HSR1:25/11/2007 Carpma: 398,25 TL

ne dersiniz.. ben de Balıkesirdeyim.. köy yollarında kullanmayı tasarlıyorum.. ve Balıkesir-Kepsut:)

Hasarlı olan bir Fiat Palio için yüksek bir rakam istenmiş,km orijinal ise normal fakat en büyük handikap dedigim gibi hasarın biçimi,toparlanması vs.Aracı yetkili serviste ekspertiz yaptırmanızı mekanik,kaporta vs bir sorun çıkmaz ise fiyat için kesinlikle pazarlık yapmanızı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.