Şimdi Ara

Fiat palio hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kapgankaan

Arkadaşlar bu aracı servise soksam direkt bana sorun cikartmayacak şekilde yaptirtsam maksimum kaç bin TL tutar?
    Yetkili serviste aracın değeri kadar masraf çıkarırlar

Yetkili servis parça onarımı ile uğraşmaz direk değiştirip geçer

Aracı bizzat muayne etmeden ve sizin kullanmayı düşündüğünüz yedek parça kalitesini ve dolayısı ile fiyatını bilmediğim için masraf kokusunda birşey diyemem

Yağ kaçağı kartel contasındandır, grak keçesinendir size 100-150 TL ye de mal olur, komple motoru da söktürebilir

Yani sebebini teşhis etmeden masraf hesaplamak beyhude

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açıkçası 3 bin liraya yada 4 bin liraya toplanıyorsa bir daha sorun çıkartmamak üzere bence gayet iyi alabilirim yani ama yok derseniz hiç almiyayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapgankaan -- 16 Aralık 2018; 20:5:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapgankaan

Hocam açıkçası 3 bin liraya yada 4 bin liraya toplanıyorsa bir daha sorun çıkartmamak üzere bence gayet iyi alabilirim yani ama yok derseniz hiç almiyayim
    Bence fiat iyi özellikle otomatik olması çok iyi korknadan binersin masrafsızca

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Hocam toplanıyorsa demek istemiştim toplanıyordu değil yanlış yazmışım

• Hocambendede 2001 model palio 1.2 benzinli var 21500 tl istedim arayan cok ama alici yok.Valla komple egzos degistirdim ortadan spn susturucuya kadar 530 tl tutttu.4 amortisor 4 amortisor takozu 740 tl tutuyor.Parcalariavrupa araclara gorpahali degil.Yakiti makul seviyede

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik viteslisi hakkında bir bilgin var mı şanzıman hariç aynı diye biliyorum ama sence tamiri 3 bin lirayı geçer mi

• kapgankaan K kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bir bilgim yok.Sonucta 2.el otomatik biraz başinızı agrıtır diye düsünuyorum.Ben olsaydim manuel bakardim.2.el zaten patlamamiş bomba ki sizinki hepten otomatiik sanziman olmaz olmaz size olacagi tutar...

• tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.