Şimdi Ara

(¯`· FIAT PALIO TAKIMI ·´¯) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
5
Favori
136.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 model 1.4 el benzinli.. ilk kullanıcısıyım lastikler 1 yıllık mich , yeni full bakım yaptırdım servisde iyide para bayıldım.. muaynesi yeni yapıldı.. 100000 kmde araç.. hiçbir problem yok.. öle performans düşüklüğü yok.. araç şuan satışda değil yakın zamanda koyucam.. ilgilenen olursa özelden pm atsın gereksiz alıntılardanda uzak duralım yüz göz olmayalım..
  • Bende yeni araç aldığımdan ;

Beş yıldır kullanmakta olduğum, 1999 Palio 1.4EL LPGli bordo renk 100binde komple boyalı ve bir çamurluk ve kaput değişik aracımı satıyorum...

İlan vermedim 8000 verdiler. Bu aracın ederi nekadardır.
    Piyasasından bilgim olmadığından bu fiyatlara vereyimmi veya daha yukarısı olurmu?
  • YOKMU HİÇ PALİO ALAN,SATAN,BİLGİSİ OLAN,CVB VERECEK OLAN.......
  • Buraya bir bakın

8 bin TL az gibi görünse de size bağlı...
    Ben 97 Twingo arabamı piyasaya göre 500 TL ucuz yazdım... İki günde satıldı...

• quote:

Orijinalden alıntı: bluedreamms

Buraya bir bakın

8 bin TL az gibi görünse de size bağlı...
    Ben 97 Twingo arabamı piyasaya göre 500 TL ucuz yazdım... İki günde satıldı...

ilginize tskr..

• Merhabalar.

allah nasip ederse palio sahibi olmak istiyorum ancak aklımda bir kaç soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

kullanım amacım sadece şehir içi olacak. bundan dolayı yakıt tasarrufu son derece önemli ancak ara hızlanmalar içinse atik olması iyi olur.

ortalama 1 ayda 400-500 km yapacağım.

bunlara istinaden 1,3 multijet palio mu yoksa 1,2 16 valf LPG li palio arasında kararsız kaldım. sizce yakıt tasarrufu gerek bakım gerek yedek parça açısından hangi palio yu tavsiye edersiniz ? veyahut eş değer olarak bir araç önerebilirmisiniz ?

ilginize tesekkür eder merakla yorumlarınızı beklerim.
  • nasıl üye olcaz buraya bende ve kardeşimde palio var kuzenimde yiğenimde hepsinde birer palio var köye giittiğimizde her yer palio oluyo zeten bendeki 2005model1,2 8valf ateş kırmızı 5300de...abimde 1,4 2001mavi...yigenimde 20011,4.beyaz...kuzenimde 1.3multıjet beyaz.
  • palioların 1.2 sl modelleri yani 8 v olan 1.2 motorları çok nokta enjeksiyonlu mu?
  • bildigim kadarıyla tek nokta benim 1.2aktıve modeli 2005model...eski kasalarıda yani2001ve öncesi 1.2lerde öyle
    yeni kasalarında 1,2 16valfleri çok nokta enjeksiyon var diye biliyorm...
  • forum zengin forumu olunca palio kulubü boş kalmış
    en kısa zamanda hor kullanılmamış abs li klimalı bir palio bulursam alıcam
  • anlayamadım...
  • arkadaşlar ben yeniyle 2004 model 1.3 dizel palio aldım fakat arkasında multijet yazmıyor. ruhsatta da yazmıyor. palio nun multijet olmayan dizelleri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: druzzzz

arkadaşlar ben yeniyle 2004 model 1.3 dizel palio aldım fakat arkasında multijet yazmıyor. ruhsatta da yazmıyor. palio nun multijet olmayan dizelleri varmı?

kaça aldınız kmsi falan kaçta ben dizellere pek güvenemiyorum km düşürme muhabbetinden dolayı
    dizelin az kmlisini bulmak cok zor
  • by muka , hocam şöyle oldu. internetten ilandan arabayı beğendim araba başka ildeydi. anlattıklarına göre araba çok iyiydi. benim işim vardı gidemedim abim ve arkadaşı gitttiler arabya baktılar. ben adamı binici sandım ama adam kendi yaşlı emekli fakat oğlu peugeot servisinde çalışan biriymiş. temiz araba alıp satıyoruz demiş. yani adamın anlattıkları doğruysa, oynama yapılmadıysa henüz 98 bin km ye gelmedi 2004 1.3 dizel boya bile yok arabada . multijet yazmıyor ama arabanın gidişine hayran kaldım. şimdilik çok memnunum , henüz ne kadar yaktığını hesap edemedim.
  • quote:

by muka , hocam şöyle oldu. internetten ilandan arabayı beğendim araba başka ildeydi. anlattıklarına göre araba çok iyiydi. benim işim vardı gidemedim abim ve arkadaşı gitttiler arabya baktılar. ben adamı binici sandım ama adam kendi yaşlı emekli fakat oğlu peugeot servisinde çalışan biriymiş. temiz araba alıp satıyoruz demiş. yani adamın anlattıkları doğruysa, oynama yapılmadıysa henüz 98 bin km ye gelmedi 2004 1.3 dizel boya bile yok arabada . multijet yazmıyor ama arabanın gidişine hayran kaldım. şimdilik çok memnunum , henüz ne kadar yaktığını hesap edemedim.

allah kaza bela vermesin kmsi gercektende cok iyiymiş o şekilde bir araç bende bulsam alıcam
    fiyat olarak kaca anlastınız peki
  • çok sağol kardeşim. ilanda 15.500 demiş ama kendi direk 15 e olur ondan aşağıda olmaz dedi. bende internette araştırdım son fiyat artışlarından sonra normal buldum. belki birz pahalı görünüyor ama 98-99 model palio lara 12-13 milyar diyorlar. kıyaslayınca çok düşünmedim aldım geçtim :) Allah sana da nasip etisn inşallah.
  • quote:

çok sağol kardeşim. ilanda 15.500 demiş ama kendi direk 15 e olur ondan aşağıda olmaz dedi. bende internette araştırdım son fiyat artışlarından sonra normal buldum. belki birz pahalı görünüyor ama 98-99 model palio lara 12-13 milyar diyorlar. kıyaslayınca çok düşünmedim aldım geçtim :) Allah sana da nasip etisn inşallah.

fiyat biraz yuksek gibi ama olsun km nin hatrına bende olsam verirdim o rakamı
    parayı bi toplayabilsem bi düldülde ben istiyorum bakalım kısmet kışın belki ikinci el fiyatları biraz daha düşer
  • Hayırlı olsun.Dizel araçların hepsi fiat için multijettir.Yazısı yoksa vurma falan vardır onun için yenisini yapıştırmamışlardır.Motorun üzerinde yazar.
    Bende 15 gün önce aldım menmunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YERYAVUZ -- 11 Ekim 2011; 20:21:31 >
  • evet motorun üzerinde yazıyor ama vurma olayı canımı sıktı. bize hiç bişey yok boya yok demişlerdi zaten o yüzden 15 verdim. kazalımı acaba ?
  • yeryavuz hocam siz ne aldınız? modeli fiyatı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.