Şimdi Ara

Fiat Punto Evo 1.4 multiair dynamic 105hp 6 ileri hakkında ne düşünüyorsunuz? (ALINDI!!!!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
9.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam. Sık sık rahatsız edeceğim şimdiden kusura bakmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam amin cümlemize inşallah. Memnunum hocam Allah utandırmasın. Dediğim gibi linç edilmiştim bir önceki konumda meganedan puntoya geçilir mi diye ama hiç pişman değilim şimdilik 😂 fakat hocam debriyaj çok yukarda kavrıyor. Sizin araçtada durum aynı mıyd acaba?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu tamponu değiştirdir, göğüse 2 piano black, parkları led yap al sana makyaj. Kronik sorun deyince sorun yok diyorlar😂😂

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Sinifi icinde guzel aractir hocam, multijetini yaklasik 7 sene 77bin km kullandik. Bizde catlama ve city problemi olmadi. Catlamanin en buyuk sebebi gunes diye hatirliyorum, bizde kapali garaj vardi. City de sans isi sanirim ama tehlikeli bi sorun. Kontrol ve takipte fayda var. Hayirli olsun, gule gule kullanin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Bende gerçekten çok beğendim hocam. City için dediğiniz gibi takip şart. Teşekkür ederim hocam sağolun :)

hocam ben sattıgımda km 84-85 bin falandı yukarda kavradıgını hatırlamıyorum oyle olabilirde sert geliyordu bana debriyaj aynı anda tempra kullanıyordum tempradan inip puntoya bindimmi debriyaj efsane geliyordu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 6 Ekim 2019; 17:52:33 >
  • Abilerim kardeslerim bende punto hastasıyım Ve Edirnede ıkamet etmekteyim bütce olarak bakarsak elde avucta 50 - 60 bin çıkartabilirim hadi cok zorlarsam 70 bin ama hiç başka araçlara gönlüm kaymıyo fakat beni düsündüren en büyük nokta malumunuz kış geliyo edirnede de sert geçer günlük işe gidip gelmem 80 km alacağım Punto hangi model ve yakıt özelliğine sahip olmalı ki beni yollarda üzmesin bu DİRİLİKTE punto bulabilirmiyim ama mutlaka otomatik olmalı yada derseniz ki kardeş senin şu şartlarında Punto seni yollarda rezil eder en iyisi sen şu araçlara bak fikirlerinize saygı duyarım şimdiden ilgi ve alakanız ıle cevaplarınıza teşekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sals

Abilerim kardeslerim bende punto hastasıyım Ve Edirnede ıkamet etmekteyim bütce olarak bakarsak elde avucta 50 - 60 bin çıkartabilirim hadi cok zorlarsam 70 bin ama hiç başka araçlara gönlüm kaymıyo fakat beni düsündüren en büyük nokta malumunuz kış geliyo edirnede de sert geçer günlük işe gidip gelmem 80 km alacağım Punto hangi model ve yakıt özelliğine sahip olmalı ki beni yollarda üzmesin bu DİRİLİKTE punto bulabilirmiyim ama mutlaka otomatik olmalı yada derseniz ki kardeş senin şu şartlarında Punto seni yollarda rezil eder en iyisi sen şu araçlara bak fikirlerinize saygı duyarım şimdiden ilgi ve alakanız ıle cevaplarınıza teşekkur ederim
    o paraya alfa romeo alırım ben punto haydi haydi bulursun, soruna gelecek olursak da benim puntom lpg li ankara da yaşıyorum o soğuklarda karda kışta tek marş çalışır çok şükür.

• 4 yıl bindim 1.4 fire dynamic + stil ve konfor paketleri olması lazım. Bindiğim en sorunsuz araç yeri farklıdır bende. 20.000 KM satın alıp 99.000 KM'de sattım. Yalnız Dynamic+ Tekno plus Megane 2'de fena değilmiş.
    Aracınız hayırlı olsun, bizde de r9 vardı onun da debriyaj yukarıda kavrıyordu, alışırsınız kolayca dert edilecek şey değil. Eğer elinizde 3-5 lira para varsa kayışları hortumları değiştirmeye bakın, ben v kayışı yüzünden yolda kalmıştım, dikkatli olmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelkeriş -- 8 Ekim 2019; 21:11:56 >
  • Multiair bende vardı 2012 model güzel araçtı ta ki multiair denen parçanın bozulana kadar 8 bin verdim yapıldı serviste yine bozuldu garantiden yine yapıldı bi süre sonra yine sattım kurtuldum keşke düz punto alsaydın hayırlı olsun umarım sende olmaz.

Anladım hocam çok yukarda kavrıyor sürekli stop ettiriyorum :D birde geri vitese takarken cart curt ötüyor içim parçalanıyor.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Dynamique + tekno plus megane efsanedir hocam. Sırf otomatik vitesinden korktuğum için sattım zaten Darısı başımıza artık inşallah bizide üzmez punto 😂

• kelkeriş K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam teşekkür ederim. Hocam aracın bakımları daha 9bin km önce yapılmış. Triger v kayışı vs komple değişmiş.

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. 2. El her anlamda şans işi artık. Kronik sorunu olmayan araçlarda bile saçma sapan sorunlar meydana gelebiliyor bize ne çıkacağı nasip artık :)

Benimde geri vitese geçerken carrrrkkk diye ses gelirdi .d bazen ilkinde girmezdi .d

• Geri vitese takarken cartlama olmaması için;
    Fiat Punto Evo 1.4 multiair dynamic 105hp 6 ileri hakkında ne düşünüyorsunuz? (ALINDI!!!!)

Renault kullanımından sonra Fiat nasıl geldi?
  • Her türlü oluyor hocam bir çözüm bulamadım daha 4 5 saniye bekledim olmadı, önce 1 sonra R yaptım olmadı, önce 4 sonra R yine yemedi. Cart curt gidiyoruz şimdilik.

Valla hocam çok korkuyordum açıkcası. Hem B segment hem Fiat olması, megane'ı aratacak diyordum ama şuan çok çok memnunum aracımdan. İyi ki almışım dedirtti yani.

Aynen öyle hocam bazende geçmiyor dişliler birbirini gıdıklıyor sanki 😂😂😂 kendimi toplayana kadar biraz böyle kullanacağım ondan sonra bir baskı balata değişimi şart gibi.

• Evveettt! Bizim yeni oyuncak. Tanıştırmayı unutmuşum :)

Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah :)

Fiat Punto Evo 1.4 multiair dynamic 105hp 6 ileri hakkında ne düşünüyorsunuz? (ALINDI!!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 16 Ekim 2019; 19:38:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.