Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

B sınıfı araçlar içerisinden Punto Evo güzel ve ekonomik bir seçenek. Punto Evo sahibi değilim ama ancak Fiat'ın bütün modellerinde kullandığı turuncu-kırmızı gösterge ve ekranları ben de beğenmiyorum. Hatta punto forumunda eski kasa grande punto gösterge ledlerini uğraşıp beyak ışık ile değiştirenler vardı. Ancak zahmetli bir iş sanırım.
  • liste fiyatları yine zamlanmış.neredeyse her hafta zam gelecek yuh artık
  • benim aracıma tam 2000 tl zam gelmiş...
  • Punto Evo Dualogic Multijet 95 hp Dynamic modelini 3 aydır kullanıyorum, 4000 km yol yaptım, bunun 1000 km'si şehir dışı, aldığım günden bu yana genel ortalama tüketimim 5,3.

Nisan'ın sonunda aldığımda Liste fiyatı 38.200, bayi fiyatı 39.000 liraydı, nasıl oluyorsa? Ben 38 bin liraya aldım. Şimdiki liste fiyatı 42.000 lira!
  • 15 Ocak'ta aldım , o günden bu yana liste fiyatları üzerinden tam 6.000 TL zam gelmiş.
  • Hepinize hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah arabınızı. Bende galiba kasım aralık gibi araba alacağım. Düşündüğüm ve almak istediğim bir araba bakalım hayırlısı.
  • Merhaba arkadaşlar en son yakıt tüketimim hakkında bilgi vereyim bende.
    Araç 1.3multijet 75bg dynamic ve araçta 4 kişi yaklaşık 15 20kg kadar da bagaj olmak üzere 330km yol yaptım şehir dışında,bunun 10 15km kadarı şehiriçi.. Depomu fulletmiştim ve geldiğimde tekrar doldurdum 3.74TL lik motorinden 47liralık aldı depo. buda kilometrede 14,2KURUŞ gibi cazip bi fiyata geliyor. Yol bilgisayarındaki yakıt tüketimim ise 4,1 - 4,4 arasında değişti. Araç 2000km'de, 1.3motor hakkında bilgi vermem gerekirse 1700 devirin altında gerçekten çok hantal kalıyor ama devirini alınca, 2000'in üzerine çıktığı anda gayet atik ve seri, şehiriçi kullanım için biçilmiş kaftan.. Yorumlarınızı bekliyorum kazasız belasız günler dilerim..
  • yaklaşık 6 aydır evo kullanıyorum..12bin km yaptım bugüne kadar..öncelikle araçtan gayet memnun olduğumu belirteyim..B segmentinde bi araç alacak olsam yine hiç düşünmeden evo alırdım..
  • Punto Evo'nun liste fiyatları düşermi? Ne kadar beklemek gerekir,
    2011 modelde alabilirim, biz aracı uzun yıllar kullandığımız için çok önemli değil (son sattığımız arabamız 1993 de aldığımız toyata idi )
    dizel+otomatik diyoruz ama 3500'in üstü bizi yorar,
    herhalde benzinli+otomatik alırız, 1993 toyata mız 180.000 deydi yani çok yol yapmıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

Punto Evo'nun liste fiyatları düşermi? Ne kadar beklemek gerekir,
    2011 modelde alabilirim, biz aracı uzun yıllar kullandığımız için çok önemli değil (son sattığımız arabamız 1993 de aldığımız toyata idi )
    dizel+otomatik diyoruz ama 3500'in üstü bizi yorar,
    herhalde benzinli+otomatik alırız, 1993 toyata mız 180.000 deydi yani çok yol yapmıyoruz

Doğrusu liste fiyatlarının düşeceğini sanmıyorum son 2 3aydır hep böyle ve daha da yükseliyor sanırım. Çok fazla kilometre yapmıcaksanız eğer, benzinli iyi olur. Dizel ile arasında 3.500lira kadar bi fark var çünkü.. Yakıt lt fiyatlarınıda göz önünde bulundurun mutlaka , karar sizin :)
  • Yeni fiyatlar hayırlı olsun,Nisan da aldığım evo 29500 den 34000 e gelmiş bugün itibariyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben galiba hyundai accent era alacağım, diğerlerinde fiyatlar çıldırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre the king

Yeni fiyatlar hayırlı olsun,Nisan da aldığım evo 29500 den 34000 e gelmiş bugün itibariyle.

kurlardaki artış sürdükçe fiyat artar. 2 ay önce demiştim indirim beklemeyin diye. çünkü stok yok ve çoğu marka 2012 nin 1. ayına kadar üretilecek araçları dahi sattıl stok yok yani....
  • Beni de ekleyin 2011 Fiat Punto Evo 1.4 Fire Active
  • dualogic sistemde start stop sistemini kapatmak istiyorum çalıştırırken yaklaşık 2 saniye kaybediyor ve araç geriye kaçıyor yokuşlarda nası yapabilirim
  • Bugün punto evo 1.4 active plus duologic için 33000 lira fiyat verdiler...bakalım düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

dualogic sistemde start stop sistemini kapatmak istiyorum çalıştırırken yaklaşık 2 saniye kaybediyor ve araç geriye kaçıyor yokuşlarda nası yapabilirim

Teybin üstünde stop start düğmesi. Ar ona basili tut ışığı yanınca devre dısı kalıyor...Her çalıştırdığında bunu yapman lazım.
  • quote:

Yeni fiyatlar hayırlı olsun,Nisan da aldığım evo 29500 den 34000 e gelmiş bugün itibariyle.

29 bine aldiginiz arac neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilBurak

dualogic sistemde start stop sistemini kapatmak istiyorum çalıştırırken yaklaşık 2 saniye kaybediyor ve araç geriye kaçıyor yokuşlarda nası yapabilirim

frene basılı iken vitesi öne it araç tam çalışsın o zaman hill holder devreye giriyor güvenle kalk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesenturk

quote:

29 bine aldiginiz arac neydi?

Punto evo mylife dualogic
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.