Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
118.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lektonstar

Videodaki ürün ile alakalı özellikleri daha önce yazmıştım ama nasıl olduysa silinmiş.Tekrar veriyorum.

LCD 16:9 (800x480) dokunmatik ekran 6,5'' açılış
    RDS sistemi ile AM / FM radyo
    DVD, CD, CD-R/RW, MP3, WMA, MPEG4, DivX, VCD, SVCD, JPG
    Bluetooth ahizesiz medya
    Fonksiyon A2DP (Bluetooth üzerinden Müzik)
    Digiale karasal TV (built-in)
    Direksiyon simidi kontrolleri ile uyumlu
    Elektronik anti-şok sistem
    4x50 watt güç amplifikatörü
    Dahili mikrofon
    Çok dilli menü
    İşletim Sistemi Windows CE 6.0 (suppporta Tom Tom, igo vb gibi tüm ticari yazılım).
    Aux girişi, 2x video çıkışı, 4x Ses çıkışı, subwoofer çıkışı
    2 mikro SD kart yuvası (navigasyon + multimedia) # sırada
    Usb girişi
    Girişi iPod, iPhone
    Çift bölge fonksiyonu (tarayıcı kullanarak ses çalma)
    Arka görüş kamerası için otomatik geçiş
    Anahtar açık turuncu
    2012 Fiat Punto ve Punto Evo ile uyumlu
    Bakım Blue & me arabada zaten varsa
    Araba park sensörleri Bakım varsa
    10 cd kadar saklamak için dahili sabit disk (cd sanal)
    Değişiklik yapmadan orijinal hava nozulları Bakımı

Birlikte Verilen Aksesuarlar

Özel kablolama kurulum
    Otobüs direksiyon simidi kontrolleri Can
    GPS anteni
    TV anten DVB-T
    USB kablosu ve iPod
    Kabloları RCA giriş / çıkış video
    uzaktan kumanda
    Manuel
    Dokunmatik ekran için Stylus

direksiyon tuşlarınıda kullanabilecemiyiz bu cihazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 12 Aralık 2012; 9:53:21 >

• Detaylı bilgihttp://forum.****.com/ses-goruntu-sistemleri/41942-punto-evo-1-din-dvd-gps.html adresinde ..

**** yerine g r a n d e p u n t o t r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 12 Aralık 2012; 12:19:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet tüm tuşlar aktif olucakmış.
  • İlandaki aracımı satıyorum aciliyeti olduğu için son rakam 34bin'e bırakıyorum, ilgilenenlere.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-yeni-punto-plus-hicbir-yerde-bulunmayan-sport-kit-sifirdan-farksiz-106967630/detay/
  • İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BENDE 2012 PUNTO 1,4 BENZİNLİ OTOMATİK VİTES VAR ARABAYI ALALI 7 AY OLDU DAHA ÖNCELERİ ŞEHİR İÇİNDE 100 KM 8 LİTRE YAKIYORDU SON AY 11 LİTRE YAKIYOR ARBALDA SORUNMU AR YOKSA KIŞ GELDİDE ONDANMI BİLGİSİ OLAN VE BİLGİ VEREN OLURSA SEVİNİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: punto12

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BENDE 2012 PUNTO 1,4 BENZİNLİ OTOMATİK VİTES VAR ARABAYI ALALI 7 AY OLDU DAHA ÖNCELERİ ŞEHİR İÇİNDE 100 KM 8 LİTRE YAKIYORDU SON AY 11 LİTRE YAKIYOR ARBALDA SORUNMU AR YOKSA KIŞ GELDİDE ONDANMI BİLGİSİ OLAN VE BİLGİ VEREN OLURSA SEVİNİRİM.

1.4 Fire motorlar için 8 litre gayet normal ama 11 fazla geldi .Gerçi soğuk havaların etkisi de var. Ben dizel kullanıyorum. Dizel olsaydı sabahları enaz 10 dakika ısıt derdim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: punto12

İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BENDE 2012 PUNTO 1,4 BENZİNLİ OTOMATİK VİTES VAR ARABAYI ALALI 7 AY OLDU DAHA ÖNCELERİ ŞEHİR İÇİNDE 100 KM 8 LİTRE YAKIYORDU SON AY 11 LİTRE YAKIYOR ARBALDA SORUNMU AR YOKSA KIŞ GELDİDE ONDANMI BİLGİSİ OLAN VE BİLGİ VEREN OLURSA SEVİNİRİM.

1.4 Fire motorlar için 8 litre gayet normal ama 11 fazla geldi .Gerçi soğuk havaların etkisi de var. Ben dizel kullanıyorum. Dizel olsaydı sabahları enaz 10 dakika ısıt derdim.

bencede 11 lt/100 çok fazla çok dikkat ettiğim zamanlar 7lt/100 tutturduğum vakidir.
  • Mrb arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim 2011 1.3 multijet dynamic evo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed7171

Mrb arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim 2011 1.3 multijet dynamic evo

Kazasız belasız kullanın inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samed7171

Mrb arkadaşlar benide eklerseniz sevinirim 2011 1.3 multijet dynamic evo

Kazasız belasız kullanın inşallah.

Allah razı olsun kardeşim cümlemize.
  • sonunda evo orijinal multimedia dvd göründü
     <<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 14 Ocak 2013; 23:25:24 >
  • Arkadaşlar 1.3 mjet active model var ve izmir şehir içinde 0,22krş yakıyor. depoyu bir kere fulledikten sonra aldığınız yakıtı yaptığınız km'ye bölün.

örnek bir kere fullediniz diyelim - akabinde 650km gittiniz, depoyu tekrar fullediniz 148tl tuttu.

148/650=0,22. yani km'de 22krş. bundan sonra fullemeden de aynı yöntemle hesaplayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

sonunda evo orijinal multimedia dvd göründü

Cihaz çoktan tanıtıldı. Eklediğiniz resimler İtalyadan. Mart gibi Türkiyede satışı başlıcak. Son ayarlamalar yapılıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

sonunda evo orijinal multimedia dvd göründü

Cihaz çoktan tanıtıldı. Eklediğiniz resimler İtalyadan. Mart gibi Türkiyede satışı başlıcak. Son ayarlamalar yapılıyor.

*** Harika gözüküyor....

• kardeşime 2011 evo 1.4 fire dinamik dualogic aldık.yakıt tüketimi konusunda ne diyorsunuz,ille de tüp taktırılmalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avagadroo

kardeşime 2011 evo 1.4 fire dinamik dualogic aldık.yakıt tüketimi konusunda ne diyorsunuz,ille de tüp taktırılmalı mı?

kesinlikle tüp taktırın benzşn 5 tlye dayandı.benzinde sürerken ne kadar yakacak diye düşünmekden araba sürmenin zevkini alamıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: comanchee

quote:

kardeşime 2011 evo 1.4 fire dinamik dualogic aldık.yakıt tüketimi konusunda ne diyorsunuz,ille de tüp taktırılmalı mı?

kesinlikle tüp taktırın benzşn 5 tlye dayandı.benzinde sürerken ne kadar yakacak diye düşünmekden araba sürmenin zevkini alamıyor insan

+1
  • Arkadaşlar hepinize merhaba,

Duologic vites 2010 ve sonrası Punto Evo almayı düşünüyorum. Sizlere sormak istediğim soruları aşağıda sıraladım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1.Otomatik vites aracına LPG taktıran olduysa, yakıt tüketimi nedir?
    2.Aracın şanzıman ile ilgili bir sorun yaşayan oldu mu?
  • Güncel...
  • quote:

quote:

öncelikli olarak bende 1,4 77 hp dualogic sahibiyim.sorunlu bir şanzuman değil.neticede her kul yapısı gibi arıza çıkarma ihtimali vardır fakat muadili olan easytronic, toyota mmt gibi şanzumanlardan iyidir.bu konuda geriye dönük bakarsanız nickim altında yorumlar mevcuttur.ayrıca arama sekmesinden dualogic yazıp aratın bulunan konuları incelersiniz linki verdiğim bir sitede size yardımcı olacaktır

dualogic1
    g r a n d e p u n t o t r . c o m

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekarakus06

Arkadaşlar 2010 multiair dualogic aracımın vites geçişleri esnasında özellikle camlar açık olduğunda aşağıdan vites geçişleri ile alakalı mekanizma sesleri geliyor. Bu sesler normalmidir yoksa benim evo da bir anormallikmi var yardımcı olursanız sevinirim.

klik klik sesi mekatroniğe ait kormayın.bende 2011 model(2010 aralık tesli) punto evo dualogic 77hp modeli var.izlenimlerim:

quote:

bizde 1.4 77hp dualogic punto evo var.memnunuz 35.000 kmdir bize eşlik ediyor.4 handikapı var
    -Yokuş çıkarken saçamalıyor gereksiz vites yükseltiyor.bunun için yokuş görünce manuele alın
    -1. vitesden 2 ye atarken biraz sarsıntılı.(aslında handikap olarak görmüyorum çokda abartılı bir sarsıntı yok)
    -direksiyondan vites kontrolü yok
    -aşırı dur kalklı trafikde baskı balata ısınması yapabiliyor.bunu engellemek için beklemelerde vitesi boşa alın.

avantajlı yönleri;
    -otomatik yada manuel farketmiyor.her halukarda vitese elle müdahale mümkün
    -muadilleri içinde en az sorun çıkaranlardan biri
    -dualogic viteslerde asr/esp/hill holder standart.

kullanımı zevkli ve pratik.bizi hiç üzmedi.malatya ve sinopun yüksek rakımlı rampalarına çıktık.batuma gittik geldik.istanbulda eyüp-gaziosmanpaşa-kağıthane-nurtepe nin dik yokuşlarını üstelik lpgli olarak arşınladık.allah nazardan kem gözlerden korusun.memnunuz tavsiye ederiz kısacası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 19 Şubat 2013; 11:35:21 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.